Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 459
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Аз взех липозен. Пълен боклук. Не го взимай

# 211
Здравейте! И на мен от оригинална лида ми предложиха Sliming lady   или липозен! Моля за отзиви ако има ползвали продуктите! Благодаря Ви предварително 😊😊😊

Ако си пила скоро преди това лида стронг например не мисля, че липозен ще ти свърши кой знае каква работа, защото идва по-слабичък. Разделихме си с една колежка опаковка и при мен ефекта е минимален. Тя не е пила никога такива продукти и е доволна от него. Това ме навежда на мисълта, че яко се привиква в един момент след по-силни хапчета за отслабване и после много трудно се случват нещата.

# 212
Не съм пила, последно акай бери, но преди 3-4 месеца. Мацката от сайта с, която си писах каза, че лятото е пила Слиминг лейди и е смъкнала 7кг. за месец, но незнам колко е вярно! А имам за смъкване около 15кг. и не мърдам от една година, затова се чудя какво да си взема нещо да действа, тъй като диетите не са за мен 🙄🙄🙄 Ако има някой който е доволен от някоя добавка или хапчета ще се радвам да сподели 🤗🤗🤗

# 213
  • Sofiq
Не съм пила, последно акай бери, но преди 3-4 месеца. Мацката от сайта с, която си писах каза, че лятото е пила Слиминг лейди и е смъкнала 7кг. за месец, но незнам колко е вярно! А имам за смъкване около 15кг. и не мърдам от една година, затова се чудя какво да си взема нещо да действа, тъй като диетите не са за мен 🙄🙄🙄 Ако има някой който е доволен от някоя добавка или хапчета ще се радвам да сподели 🤗🤗🤗

Най-доброто е лида слим стронг, но за съжаление в момента няма наличности и от доста време няма. Лейдито не е лошо в интерес на истината, но е малко по-слабичко от лидата. Другата опция е виж лида дайдайхуа, която е в шишенце. Аз я пия в момента, доста се доближава до лида стронг, но пак е една идея по-слаба ( лично според мен  Thinking ) За сметка на това пък ми понася по-добре, защото от стронга имах проблеми със съня.

# 214

Най-доброто е лида слим стронг, но за съжаление в момента няма наличности и от доста време няма. Лейдито не е лошо в интерес на истината, но е малко по-слабичко от лидата. Другата опция е виж лида дайдайхуа, която е в шишенце. Аз я пия в момента, доста се доближава до лида стронг, но пак е една идея по-слаба ( лично според мен  Thinking ) За сметка на това пък ми понася по-добре, защото от стронга имах проблеми със съня.
Точно щях да питам някой дали е пил Lida Daidaihua, че сега съм се насочила към нея. До сега  вече няколко месеца удържах положението с килограмите, които свалих с Лида слим стронг, но усещам че апетита ми се възвръща и около 1,5 кг също. Предполагам че говорите за тази:
Скрит текст:

# 215
Аз пих някоя лида миналата година, но не бях изобщо очарована нито грам не смъкнах, може би някое менте беше 😀😀😀от отслабвай.ком
И затова събирам мнения, че не ми се дават пари на вятъра 😊😊😊

# 216
Val_s да питам Вие пили ли сте лейдито и какъв беше резултата 🤗🤗🤗

# 217
  • Sofiq
dani * Тази е да, от събота насам я пия. Като цяло съм с много добро впечатление, макар и сякаш да бях по-доволна от лида слим стронг ( незнам дали не си внушавам  Thinking ) Но аз и починах известно време, понеже се получи попривикване на организма.

Liubiii - Да и лейди съм пробвала, както вече споменах е малко по-слабичко от лида слим стронг, но за сметка на това на мен лично ми действаше по-леко  заради безсънието, което най-много ме мори при лида. Знам, че не всеки има този проблем, но при мен лично това ми е много неприятно и е на лице.
Като цяло, сезонно когато кача и имам нужда да свалям кг гледам да редувам и да сменям продуктите, иначе просто свикваш и не действат добре. Ползвам подобни продукти най-вече с цел регулиране на апетита, а не толкова за рязко отслабване, понеже нямам голяма нужда.
Това е от мен, дано помогнах  Peace

# 218
Здравейте отново дами
Искам да питам някоя от Вас поръчвала и е Лида слим строг от отслабвай.сом и какви са Ви мненията😊😊😊Благодаря Ви предварително

# 219
Здравейте. Мисля и аз да си поръчам тази Лида от сайта оригиналналида. Не знам стара или нова....изчетох цялата тема, но виждам че тази която харесвате я няма. Искам да я пием и аз и мъжа ми и двамата имаме много за сваляне. Всеки казва диета, диета, обаче е много трудно, иска ми се нещо което поне малко да ме направи по слаба и да ми "налее" малко енергия, с тия килограми всичко ми е трудно Sad
Каква да взема? Стара, нова, Липовон? Съвсем се обърках ...

# 220
  • Sofiq
Здравейте. Мисля и аз да си поръчам тази Лида от сайта оригиналналида. Не знам стара или нова....изчетох цялата тема, но виждам че тази която харесвате я няма. Искам да я пием и аз и мъжа ми и двамата имаме много за сваляне. Всеки казва диета, диета, обаче е много трудно, иска ми се нещо което поне малко да ме направи по слаба и да ми "налее" малко енергия, с тия килограми всичко ми е трудно Sad
Каква да взема? Стара, нова, Липовон? Съвсем се обърках ...

Ако не е спешно изчакайте лида слим стронг, това е най-доброто, ако не ви се чака може да пробвате лида дайдайхуа в малкото шишенце. След като пиете за първи път повечето неща трябва да свършат работа, понеже нямате привикване. Нова лида според мен е слаба, а старата не е това, което беше преди години.

# 221
 А кога се очаква да пуснат тази стронг? Четох за средата на септември, края на септември....сега сме вече към края на октомври Simple Smile

# 222
Аз също изчаквам тази лида, ако скоро обаче не я заредят, смятам да си взема Липовон

# 223
  • Sofiq
А кога се очаква да пуснат тази стронг? Четох за средата на септември, края на септември....сега сме вече към края на октомври Simple Smile

Май май никой не знае  Cry

# 224
Аз си взех "Липовон" от оригиналналида.ком. Днес пих първото хапче, ами да слабички са на фона на Лида (стронг/греен), но действат, при мен го има за сега само изсъхването на устата. Но да си призная ми е гладно... дано поне дори да не изчезне напълно апетита, то да намалее. Ще пиша пак след няколко дни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт