Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 567
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета, аз си поръчах от оригиналналида Лида в шише, нямам апетит през деня, но нощем почва много да ми се яде, има сухота, главоболие и малко безсъние! Днес ми е 5 ден , не съм се теглила, но ди се чуствам поддута 😀😀😀
Я кажете от лида стронг от отслабвай.ком пак ли е така и някой вече има ли резултат и другите дами които също пият от оригиналналида в шишенце, как вървят нещата!

# 286
Здравейте, от отслабвай коя лида поръчвата пише нова и стара? Коя е тази слим стронг което пиете?

# 287
Здравейте, от отслабвай коя лида поръчвата пише нова и стара? Коя е тази слим стронг което пиете?
Здравей,

Изпратих ти линк на лично.

# 288
Здравей,

Изпрати и на мен, ако може 😊😊😊

# 289
Здравей,

Изпрати и на мен, ако може 😊😊😊

Направо си напиши тук , че много станахме личните , нали за това пишем тук - да обменяме мнения !

# 290
http://otslabvai.com/?product=лида-шише-силна

Копирайте линка, иначе с клик на него не се отваря.

# 291
Ще я взема и аз като ми свърши тази. Вече даже не ми притъпява глада, съвсем нищо. Чудя се дали да я пия изобщо до края. Започнах и 90 дневната да ги съчетавам, да видим какво ще излезе.

# 292
Момичета - здравейте.
Пиша тук с нов профил, тъй като отдавна следя форума и вече имам цел, която искам да преследвам.
Знам, че без добавка за справяне с глада при мен няма да стане - имам пориви на неконтролируем глад в които се яде всичко - филии, най-вече сладки десерти и ... въобще 0 самоконтрол.
Пробвала съм да пия добавки, като до сега единствено един чай от София, който е известен по форумите, но доказал се, като ефективен и същевременно вреден.

На 7 декември ми предстои екскурзия в много луксозен хотел и искам да се сложа във ред.
Искам да уточня, че във всеки един друг аспект на живота си съм много изпълнителна.

Препоръчвате ли ми силната Лида от последните постове, като се има в предвид, че взимам противозачатъчни, които не знам дали няма да се повлияят?

Никога не съм пробвала Лида, а искам!
Поръчах тази - лида Най-силна от отслабвай току що

Ще се радвам да прочета отговорите ви!

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 19:14 от sc__

# 293
Момичета - здравейте.
Пиша тук с нов профил, тъй като отдавна следя форума и вече имам цел, която искам да преследвам.
Знам, че без добавка за справяне с глада при мен няма да стане - имам пориви на неконтролируем глад в които се яде всичко - филии, най-вече сладки десерти и ... въобще 0 самоконтрол.
Пробвала съм да пия добавки, като до сега единствено един чай от София, който е известен по форумите, но доказал се, като ефективен и същевременно вреден.

На 7 декември ми предстои екскурзия в много луксозен хотел и искам да се сложа във ред.
Искам да уточня, че във всеки един друг аспект на живота си съм много изпълнителна.

Препоръчвате ли ми силната Лида от последните постове, като се има в предвид, че взимам противозачатъчни, които не знам дали няма да се повлияят?

Никога не съм пробвала Лида, а искам!
Поръчах тази - лида Най-силна от отслабвай току що

Ще се радвам да прочета отговорите ви!
Здравей!
Преди да поръчам Лида изчетох всичко възможно за нея. В коментарите на страницата на продукта бяха питали дали може да се пие с противозачатъчни и отговора беше,че няма проблем. Аз също имам проблем с яденето, или най точно казано със сладкото и газираното. В момента съм към края на втори ден. За тези 2 дни съм изяла 400гр пъстърва и то насила понеже не чувствам нужда да се храня. През целия ден не съм се сетила да ям сладко. За първи път получавам ефекта, който съм търсила в много други продукти Simple Smile Мъжа ми сутринта изпи първата си капсула и каза,че цял ден няма апетит и не се е хранил. А при него е много трудно да не дъвча постоянно.

# 294
Супер! Стискам палци да се справим с проблемите си! Чакам ги да пристигнах, направих тази вечер поръчката ❤

# 295
Здравейте момичета - моля тези , които ползват  Lida Daidaihua от сайта оригинална лида да напишат имат ли резултати . Направо съм се навила да опитам с Лидата , но не вярвам на всички сайтове .Искам , ако ще давам пари и ще пия непознати чуждестранни хапчета поне да са по предназначение .
Благодаря предварително за отговора !

# 296
Имат ли налични в оригинална лида?

# 297
  • Sofiq

Вчера звънях да поръчам на колежката от другата лида в шишенце и казаха, че до един два дни очакват и лида слим стронг.

# 298

Вчера звънях да поръчам на колежката от другата лида в шишенце и казаха, че до един два дни очакват и лида слим стронг.
Вал , чудесна новина - значи няма да поръчвам Лида Дай...., а направо лида слим стронг !

# 299
Тази лида дай... същия ефект ли има като слим стронг. Коя е с по малко странични ефекти аз си мислех че са един и същ продукт Grin Grinning

Общи условия

Активация на акаунт