Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 279
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, във фб страницата на оригиналналида преди малко написаха ,че Лида Слим Стронг вече им е налична.
Поръчвам  Mr. Green

# 421
  • Sofiq
И аз се наредих, но казаха че имат много малко количества и пак ще има пауза за кратко.

# 422
Здравейте отново! Днес трябва да ми е 6-ти ден на Лидата от отслабвай. Обаче се чудя дали да пия хапче тази сутрин. Тия дни положението със съня е доста зле. Чувствам се ужасно уморена и недоспала, и въпреки това трудно заспивам. Сякаш е някакво на нервна основа - хем ти се спи страшно много, хем някакви нерви те обземат. Мисля, че е от хапчетата защото преди не се чувствах така. Иначе ям много малко, но не защото напълно ми потиска апетита, а сякаш ми дава много по-голям контрол над яденето. Като цяло въпреки, че не бях доволна се замислям, че все пак по-добре с хапчето от гледна точка на ядене. Обаче сега с това спане....направо се чувствам много зле...Хваща ме шубето, че може нещо да си навредя.

# 423
Здравейте отново! Днес трябва да ми е 6-ти ден на Лидата от отслабвай. Обаче се чудя дали да пия хапче тази сутрин. Тия дни положението със съня е доста зле. Чувствам се ужасно уморена и недоспала, и въпреки това трудно заспивам. Сякаш е някакво на нервна основа - хем ти се спи страшно много, хем някакви нерви те обземат. Мисля, че е от хапчетата защото преди не се чувствах така. Иначе ям много малко, но не защото напълно ми потиска апетита, а сякаш ми дава много по-голям контрол над яденето. Като цяло въпреки, че не бях доволна се замислям, че все пак по-добре с хапчето от гледна точка на ядене. Обаче сега с това спане....направо се чувствам много зле...Хваща ме шубето, че може нещо да си навредя.
Опитай да пиеш повече вода тя помага за главоболието. Аз се наливам насила,но пия по 2лт. много помага! Отделно за безсънието преди да си легнеш опитай да пиеш мента глог и валериан - капки. Ако пак не се получи можеш да разредиш приема и да ги пиеш през ден капсулите.

# 424
Здравейте, някоя от вас да сподели мнение за тази лида, закупена от ”оригинална Лида”?

Втори ден я пия и нямам страничните ефекти за който, всички говорите.

# 425
  • Sofiq
gergana58 Недей да очакваш кой знае какви странични ефекти от тази лида дайдайхуа. Би трябвало да имаш повече жажда от обичайно и притъпен апетит. Аз лично даже вече почти нямам никакви странични ефекти, освен че ям по-малко.

# 426
gergana58 Недей да очакваш кой знае какви странични ефекти от тази лида дайдайхуа. Би трябвало да имаш повече жажда от обичайно и притъпен апетит. Аз лично даже вече почти нямам никакви странични ефекти, освен че ям по-малко.

А действат ли? Колко време ги пиете и какво тегло сте изгубила?

# 427
Здравейте момичета ,
Знам ,че повечето тук поръчват от ''отслабвай ''и от ''оригинлналида '', какво можете да ми кажете за сайта apetitstop ?
Благодаря предварително

# 428
  • Sofiq

А действат ли? Колко време ги пиете и какво тегло сте изгубила?

Действат определено да. Не са толкова силни като лида слим стронг например, но пък и се понасят по-добре от организма според мен. Аз не ги пия за отслабване много отдавна, пия ги за поддържане на вече достигнатото тегло и за да редуцирам пустия апетит.

# 429
Опитай да пиеш повече вода тя помага за главоболието. Аз се наливам насила,но пия по 2лт. много помага! Отделно за безсънието преди да си легнеш опитай да пиеш мента глог и валериан - капки. Ако пак не се получи можеш да разредиш приема и да ги пиеш през ден капсулите.

Мерси за съветите! Ами пия си доста вода, то с тази постоянна сухота, няма как...ужасно е. Иначе ще видя как днеска ще съм без капсула, пък ако е по-добре, ще ги пия наистина разредено.

# 430
  • ...на безопасно
И аз пия дайдахуто. Действа, редуцира апетита, нямам безсъние и жажда.
Обаче съм станала свръхемоционална и склонна към рев и депресиране.
Някой с такива д/ефекти?

# 431
Трети ден на хапчетата
Няма проблем с косата и сърцебиене вече
Някак повече се изпотявам вършейки съшите неща
Водата много помага
Ще се меря на края на опаковката

# 432
  • Plovdiv, Bulgaria
Първи ден пия Лида. Много добре се чувствах по време на тренировка, но апетита не ми е намалял. Нямам сърцебиене и световъртеж, но се наспах още в 1.45 Simple Smile.

# 433
Забравих също да напиша, че имах страхотна енергия преди като съм пила. Изчиствала съм цялата къща и двор без да се изморя. Направо бях като мистър пропър😁
И вечер си спях като царица, но пиех хапчета за сън. И сега пак ще си ги взема. Те и без това са ми предписани от невролог.

# 434
Момичета - преди малко ми стана много лошо и си премерих кръвното 160:115
Това какво ви говори?
Дали има общо взимането на хапчетата?
Отдоено съм в цикъл и ми тече доста по силно от обикновено

Общи условия

Активация на акаунт