Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 105
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
От 1 седмица пия Лида стронг от оригиналналида . Аз по принцип си лягам много късно , преди това като си лежа пред телевизора даже задрямвам , но като си легна ( обикновено след 12 часа ) не мога да заспя веднага . През първите няколко дни имах главоболие и даже по-високо кръвно , но сега съм ОК .Дано бъда ОК и с кг !

# 556
  • ...на безопасно
Момичета,
Освен Андонова, някой друг има ли мнение за Липозена.
Чудя се дали да не го поръчам...
Моля за мнениия!

# 557
  • Пловдив
Аз пия Липозене 😊 Доволна съм като цяло. Апетитът ми мнооого намаля и съм постоянно жадна. Днес правя 2 месеца  диета+Липозене  и резултата е -8 кг. Още съм на първата опаковка. Пих ги редовно 1 седмици и след като ми намаля апетита ги разредих на 2-3 дни. Започнах от 70 кг, а сега съм 62кг и съм много доволна 😉

# 558
  • ...на безопасно
А от къде го купуваш?

# 559
  • Пловдив
Аз си взех отново Био Лида / Lida Green Ултра формула на “KimDali Pharm” от "Без глад "
Доволна съм,ползвам я през ден.

# 560
  • Пловдив
Купих ги от https://www.originalnalida.com/   
Първо си поръчах Лида, но след като прочетох коментарите, промених поръчката. Може би действието на Липозене не е толкова силно колкото Лида, но пък и аз Лида не съм пила и няма как да сравнявам Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 09:34 от mrancho

# 561
Здравейте!Поръчала съм си един блистер от старата лида , за да видя дали ще има ефект върху апетита.Ясно ми е ,че с един блистер нещата няма да станат,но една седмица е достатъчна да разбера дали ще ми намали апетита.Вие имате ли наблюдения дали Лида-та в блистери е ефективна?

# 562
  • Sofiq
Здравейте!Поръчала съм си един блистер от старата лида , за да видя дали ще има ефект върху апетита.Ясно ми е ,че с един блистер нещата няма да станат,но една седмица е достатъчна да разбера дали ще ми намали апетита.Вие имате ли наблюдения дали Лида-та в блистери е ефективна?
Доста по-слаба е от тази в шишенцето според мен.

# 563
Доста по-слаба е от тази в шишенцето според мен.

Благодаря за мнението. Все пак дано има някакъв ефект. Между другото от сайта,където поръчах ми препоръчаха baschi quick slimming capsule. Въпреки че не ги поръчах ми казаха,че ще ми изпратят няколко капсули,за да ги пробвам. Чували ли сте за тези капсули,защото на мен ми приличат от това ,което видях на снимката малко на мейзитанг?

# 564
Бях поръчала мейзитанг от този сайт мейзитанг.com и се оказаха пълно менте. Нито един свален килограм,нито намален апетит,дори точно обратното. Не препоръчвам на никого.

# 565
Весели празници, момичета.
Моите резултати от лида дайдайхуа за 1месец са 6кг като имам и доста пропускания. Обаче ми се иска още 6-7кг да сваля, затова ще си взема сигурно още една опаковка.

# 566
Весела нова година, момичета, пожелавам ви невероятна 2018 и дано целите за мечтано тегло на всички да се случат! Simple Smile

Исках да попитам някой, който е взимал Лида Стронг на няколко пъти - ако един месец прием в минал, колко време трябва да мине докато може пак да се вземе? Притеснявам да се да няма намалено действие ( тялото вече да е свикнало и да не е толкова ефективно) или пък да стане много вредно за тялото ако започне пак да се приема с малка почивка... Трябва ли да се чака цял месец или 2-3 седмици е приемливо?

# 567
Весела нова година, момичета, пожелавам ви невероятна 2018 и дано целите за мечтано тегло на всички да се случат! Simple Smile

Исках да попитам някой, който е взимал Лида Стронг на няколко пъти - ако един месец прием в минал, колко време трябва да мине докато може пак да се вземе? Притеснявам да се да няма намалено действие ( тялото вече да е свикнало и да не е толкова ефективно) или пък да стане много вредно за тялото ако започне пак да се приема с малка почивка... Трябва ли да се чака цял месец или 2-3 седмици е приемливо?
За много години Blush
Зависи какви килограми целите да достигнете, т.е. ако с 1 опаковка сте успели да свалите желаните килограми е супер. Въпреки това се препоръчва да продължите с поне още една опаковка(но не да я пиете всеки ден) за да продължи организма да се адаптира към приема на по-малко храна.

П.П От както спрях да приемам Лидата от началото на миналата година до сега съм качила 2 кг. Даже в края на миналата година се изкуших и си купих Лида Дайдайхуа, но определено е доста слабичка(изпила съм нередовно около 15 капсули от нея и нищо), само леко ми претъпява глада. Сега съм решила да си я доизпия и да си купя пак Лида Стронг за да си имам в резерв при нужда Smile

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 08:45 от dani *

# 568
Момичета, Честита Нова Година!
Бях за 4 дни в Истанбул и се въздържах да не ям.. по-скоро нямах апетит, а на какви вкусотии се нагледах! Очаквах, че ще се освиня. Като знам колко съм лакума дори исках да хапна нещо по калорично, но НЕ! Липозена даже вече не го пия всеки ден, а през 1,2 дни и ефекта си е същия. От блуза xxl в момента нося L Simple Smile Не съм се мерила отдавна на кантара, но ханша ми (той е огромният ми проблем) от 133см в момента е 115см.

# 569
Андонова, браво! Много вдъхновяващ и стимулиращ резултат споделяш!
Аз от утре подхващам слим стронга. Купих го преди известно време, както бях писала, но все някак не се осмелявах да го започна. От утре мисля обаче да го пробвам, съчетан с 90-дневната диета.
Ако обаче усетя сериозни странични ефект /особено ме притеснява безсънието/, мисля да се прехвърля на липозена. Ще споделям мнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт