Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 007
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Вярно ли е, че въпреки забраната, в Лида има сибутрамин? Доколкото знам, в старата формула, преди години е имало и затова хора са сваляли до 15 кг за месец. Възможно ли е сега притъпяването на апетита да се дължи на синефрина, а не на сибутрамин?

До колкото ми е известно синефрина е билковия еквивалент на синтетичния сибутрамин.

Всъщност е "еквивалент" на ефедрина, но това няма толкова голямо значение. Така или иначе в китайските капсули няма синефрин, а сибутрамин Wink Поне в тези, които действат. В другите няма нищо Joy

# 646
Добро утро, момичета!
Изчетох всичките Ви коментари преди да реша да пиша. От 10.01.2018 съм на лида стронг. Стартирах от 87 кг. вчера бях 77 кг.
Пила съм Лида и през 2010 година и също имах страхотен ефект. Естествено съм комбинирала приема им и с режим на хранене за да имам по- добър ефект(в момента съм на безвъглехидратна диета).
Аз също попадах на хапчета менте. Според мен лидата, която действа и притъпява апетита е само тази, която е с 41% Bitter Orange Extract.Другите не ми действат. Поръчвам си ги през фейсбук на страницата на Originalnalida.com
След деветнадесет дневен прием продължавам да си имам страничните ефекти- сухота в устата, бързо наспиване, промяна в настроението, но са търпими и спрямо постигнатите резултати си заслужава да се изтърпят.
Ако имате въпроси, съм насреща.
Лека и спорна седмица с много минусчета.
А когато сте попадали на менте, пак ли от оригиналналида ли е било или тогава от друго място сте ги поръчвали?

# 647
Добро утро, момичета!
Изчетох всичките Ви коментари преди да реша да пиша. От 10.01.2018 съм на лида стронг. Стартирах от 87 кг. вчера бях 77 кг.
Пила съм Лида и през 2010 година и също имах страхотен ефект. Естествено съм комбинирала приема им и с режим на хранене за да имам по- добър ефект(в момента съм на безвъглехидратна диета).
Аз също попадах на хапчета менте. Според мен лидата, която действа и притъпява апетита е само тази, която е с 41% Bitter Orange Extract.Другите не ми действат. Поръчвам си ги през фейсбук на страницата на Originalnalida.com
След деветнадесет дневен прием продължавам да си имам страничните ефекти- сухота в устата, бързо наспиване, промяна в настроението, но са търпими и спрямо постигнатите резултати си заслужава да се изтърпят.
А когато сте попадали на менте, пак ли от оригиналналида ли е било или тогава от друго място сте ги поръчвали?
Да, пак от там. Съставките бяха други на опаковката, като процента на горчивия портокал беше 27 за сметка на някаква допълнителна съставка.

# 648
Добро утро, момичета!
Да, пак от там. Съставките бяха други на опаковката, като процента на горчивия портокал беше 27 за сметка на някаква допълнителна съставка.

Предполагам става въпрос за уж пречистената лида слим без листенцето. Тя не е фалшива, но за мен е много много по-слаба, просто активната съставка е малко. Сега обърнах внимание с 41 % си е нормалната лида слим стронг с листенцето.

# 649
Здравейте,

Имам още няколко капсули липозен и мисля да поръчам Слим Стронг от оригинална Лида. Малко ме е страх заради косопада, но се надявам,че преди лидата от отслабвай беше фалшива и за това се получи така. Иначе чувството като излезеш да ти казват, че много си отслабнала е много хубаво Grinning Наистина се надявам Лида Слим Стронг да ми действа, но все още имам колебание коя Лида да си поръчам от оригинална Лида.
Имате ли някакви скорошни впечатления?

П.П - вчера си писах с една дама във фб и тя ми сподели,че със Слиминг  лейди е свалила -15кг за два месеца, но на мен от оригинална Лида ми казаха, че те са доста по слаби от липозен и Лида... Thinking

# 650
Андонова,нали сте доволна от липозен защо искате да го сменяте Simple Smile вие бяхте поръчвала от оригинална лида нали?

# 651
Андонова,нали сте доволна от липозен защо искате да го сменяте Simple Smile вие бяхте поръчвала от оригинална лида нали?
Да, много доволна съм от липозен. Просто искам да сменя с нещо различно за да не ми привикне организма с липозен и да спре да ми действа. Мисля 1 месец да пия Лида и после да продължа с липозен ( зависи колко съм свалила)

# 652
Здравейте , дами! Аз пих Лида стронг един месец свалих около 3кг. , но чесно казано доста повече в сантиметри немога с точност да кажа, защото не се примерих преди това! 20 дни не ги пих и сега преди седмица една приятелка си поръча и ми даде 10бр. да видя как ще ми действат, претъпяват ми глада, но косопада продължава 😐😐😐 , което май ще е единствената причина да не си поръчвам вече! Пих и цинк и какви ли не маски правя, но много ми капе косата, и това е от както почнах да пия първо Лида дайха..... и после лида стронг! Общо от двете за два месеца-7кг., другите странични ефекти бих ги изтърпяла, но този косопад направо ме побърква 😟😟😟

# 653
Андонова, според мен съставката в Лида стронг и в Липозен е една и съща Simple Smile

# 654
След 21 дни пиене всекидневно на лидата от вчера вече нямам странични ефекти.

# 655
След 21 дни пиене всекидневно на лидата от вчера вече нямам странични ефекти.

Развила си толерантност - толкова.
Сигурно ще прозвуча отново неприятно, но с тези странични ефекти, нямате ли чувството, че се дрогирате? Не е ли по-работещо в дългосрочен план вместо да потискате апетита с хапчета, да бъде променен начина на хранене. Защото иначе става въртележка, а да се живее на хапчета не ми се струва много приятно?

# 656
да се отчета и аз.Пия лида от миналия петък,6 дни..стартирах от 54 кг,днес се теглих и съм 51 кг...доволна съм и даже намирам малко сили и за спорт,ходя през ден.Успех на всички

# 657

След 21 дни пиене всекидневно на лидата от вчера вече нямам странични
ефекти.

Развила си толерантност - толкова.
Сигурно ще прозвуча отново неприятно, но с тези странични ефекти, нямате ли чувството, че се дрогирате? Не е ли по-работещо в дългосрочен план вместо да потискате апетита с хапчета, да бъде променен начина на хранене. Защото иначе става въртележка, а да се живее на хапчета не ми се струва много приятно?

С помощта на хапчетата(подтискайки апетита ми) се опитвам да променя начина си на хранене. В момента съм на диета, а след приключването ѝ задължително условие е да се премине на разделно хранене за запазване на постигнатите резултати. Спазвайки го се надявам, че това ще промени изцяло хранителния ми режим и ще доведе до пълна трансформация на мисленето ми.

Никога не съм си мислила, че ще живея на хапчета. По- скоро ги приемам, като помощно средство Simple Smile .

# 658
Момичета, днес поръчах Лида Слим Стронг и утре ще е при мен. Надявам се да сваля още 15-20см от ханша и съм много мотивирана като виждам,че има резултат Simple Smile

# 659
Има нова Лида от днес. Пише,че е по силна, ама днес ми дойде Лида стронг иначе щях да пробвам новата. Sad

Общи условия

Активация на акаунт