Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 033
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Уф, и на мен водата ми е проблем, особено зимата. Имам чувството, че цял ден не се сещам да пия и започнах малко насила да се наливам, че и за бъбреците не е добре това безводие. Явно тоя глюкоманан се активира от водата.

Някой друг на Липозен, мнения, резултати?
Аз пих липозен около 2 месеца и сега пия по 1 капсула на 4-5 дни колкото до нямам  апетит. Нямам главоболие, сърцебиене и си спя като пор Grinning . Ханша ми беше 133см. След 2 месеца ми е 115см. Имам още за сваляне, но си дадох малко почивка. Мисля от 1 февруари отново да почна да ги пия всеки ден. Интересното за мен е,че дори да пия през няколко дни отново ми действат и имам контрол над храната си. Резултата до тук е (2 месеца) -11кг. Ханш от 133см. На 115см.

# 631
И аз поръчах стронга, че на дайдайхуата се наситих и не действа вече. Да видим със стронга как ще е.
Ще се радвам да споделите действието и. Аз също сега допивам лида дайдайхуа, но определено ми е слабичка, притъпява ми леко глада и до там. От една опаковка  не съм свалила и килограм. От предната партида(от миналата година) на Лида строг бях супер доволна. Това бяха първите ми хапчета за отслабване които пих и бяха с невероятен ефект. Като приключа с тези искам пак да пробвам лида строг затова ще се радвам да споделите мнение  Blush

# 632
И аз поръчах стронга, че на дайдайхуата се наситих и не действа вече. Да видим със стронга как ще е.
Ще се радвам да споделите действието и. Аз също сега допивам лида дайдайхуа, но определено ми е слабичка, притъпява ми леко глада и до там. От една опаковка  не съм свалила и килограм. От предната партида(от миналата година) на Лида строг бях супер доволна. Това бяха първите ми хапчета за отслабване които пих и бяха с невероятен ефект. Като приключа с тези искам пак да пробвам лида строг затова ще се радвам да споделите мнение  Blush
Ще споделя, от днес започвам да ги пия. На мен дайдайхуата ми действаха страхотно, просто след месец вече няма действие, поне пли мен.

# 633
Здравейте и от мен , след дълго колебание и аз си поръчах лида стронг, и веднага започнах приема й. Първите 2 дни се изплаших сериозно , нямах никакъв апетит но за сметка на това ми пресъхваше устата ,имах главоболие и някакво странно напрежение в очите . И двете вечери не мигнах . На третия ден реших да си дам почивка , днес ми е четвърти и като че ли е по добре , но ще си покаже на по късен етап.
Надявам се тези аномалии да отшумят и да имам положителен резултат в борбата ми с килограмите .
Успех и на вас Simple Smile

# 634
  • Варна
Изпих една опаковка Лида от старата формула и от вчера започнах с Лида стронг. Забелязах че след приема на Лида стронг много ми се спи... До следобед едва изкарвам... Нямам никакъв апетит но очите ми се затварят.. Поспивам 1 час и всичко се оправя. На някого случвало ли му се е?

# 635
Добро утро, момичета!
Изчетох всичките Ви коментари преди да реша да пиша. От 10.01.2018 съм на лида стронг. Стартирах от 87 кг. вчера бях 77 кг.
Пила съм Лида и през 2010 година и също имах страхотен ефект. Естествено съм комбинирала приема им и с режим на хранене за да имам по- добър ефект(в момента съм на безвъглехидратна диета).
Аз също попадах на хапчета менте. Според мен лидата, която действа и притъпява апетита е само тази, която е с 41% Bitter Orange Extract.Другите не ми действат. Поръчвам си ги през фейсбук на страницата на Originalnalida.com
След деветнадесет дневен прием продължавам да си имам страничните ефекти- сухота в устата, бързо наспиване, промяна в настроението, но са търпими и спрямо постигнатите резултати си заслужава да се изтърпят.
Ако имате въпроси, съм насреща.
Лека и спорна седмица с много минусчета.

# 636
Страхотен резултат!Браво!Аз съм на лида стронг от петък.Нямам апетит,хапвам салатка на сила,безсънието ме гони,постоянна сухота в устата.Надявам се и аз да имам ефект,искам да сваля 4 кг. Чакам да минат поне 5 дни за да се притегля,стартирах от 54 кг.Искам да те попитам всички момичета,пиещи лида спортуват ли?

# 637
  • Перник
Аз не тренирах нищо, докато я пиех, защото не усещах да имам сили за сериозни упражнения, вкарвайки си 300 калории на ден. Ама сега съм я спряла, започнах да хапвам малко повече и мисля от сега да започна стяганка с домашни упражнения :]

# 638
Добро утро момичета  bouquet Ще споделя мнение и опит по въпроса на Dara2610. Час след приема на Лида получавам страшен прилив на енергия и състояние в което много ми се бърбори.  Grinning Но за сметка на това още в ранните следобедни часове съм като парцал, отпаднала и апатична. Пробвах да спортувам във времето в което се чувствам тонизирана, но имах чувството, че ще умра. Въпреки, че пиех вода, гърлото ми бе изсъхнало до болка, сърцебиенето бе ужасно, треперех и бях червена като домат. Световъртеж и тъпа неприятна болка в главата.Тези всичките *екстри* без да се натоварвам въобще. Не бих повторила за нищо на света!
А що се отнася за периода през който действието на Лидата отслабва - тогава така отпадам, че дума не можа да става за спорт, поне при мен е така.
И сега отчет... преди празниците спрях хапчетата и си хапвах, качих 2кг за месец и половина  Embarassed Сега съм на Лида Стронг, килограмите са свалени за около десетина дни.
И най- новата ми приумица  Laughing Реших да деля таблетката на две /голяма разправия, внимателно я отварям без да разсипвам - така, че съдържанието да се раздели в двете части на ампулата/.
Пия едната част сутрин /по слаби са страничните ефекти/ и втората част изпивам след обяд /щом почна да отпадам/.
Това е за сега от мен. Страхотна седмица желая на всички  Hug

# 639
Добро утро момичета  bouquet Ще споделя мнение и опит по въпроса на Dara2610. Час след приема на Лида получавам страшен прилив на енергия и състояние в което много ми се бърбори.  Grinning Но за сметка на това още в ранните следобедни часове съм като парцал, отпаднала и апатична. Пробвах да спортувам във времето в което се чувствам тонизирана, но имах чувството, че ще умра. Въпреки, че пиех вода, гърлото ми бе изсъхнало до болка, сърцебиенето бе ужасно, треперех и бях червена като домат. Световъртеж и тъпа неприятна болка в главата.Тези всичките *екстри* без да се натоварвам въобще. Не бих повторила за нищо на света!
А що се отнася за периода през който действието на Лидата отслабва - тогава така отпадам, че дума не можа да става за спорт, поне при мен е така.
И сега отчет... преди празниците спрях хапчетата и си хапвах, качих 2кг за месец и половина  Embarassed Сега съм на Лида Стронг, килограмите са свалени за около десетина дни.
И най- новата ми приумица  Laughing Реших да деля таблетката на две /голяма разправия, внимателно я отварям без да разсипвам - така, че съдържанието да се раздели в двете части на ампулата/.
Пия едната част сутрин /по слаби са страничните ефекти/ и втората част изпивам след обяд /щом почна да отпадам/.
Това е за сега от мен. Страхотна седмица желая на всички  Hug
    Здравей.Аз вчера ходих на тренировка и имах чувството,че ще умра.ужасно ми беше горещо и ми се появи една остра болка под ребрата от дясно...спрях за малко докато болката отшуми и продалжих,но ми беше много тегаво.много ми се искаше да съчетая лидата със спорт,но сигурно няма да стане Simple Smile

# 640
Добро утро, момичета!
Изчетох всичките Ви коментари преди да реша да пиша. От 10.01.2018 съм на лида стронг. Стартирах от 87 кг. вчера бях 77 кг.
Пила съм Лида и през 2010 година и също имах страхотен ефект. Естествено съм комбинирала приема им и с режим на хранене за да имам по- добър ефект(в момента съм на безвъглехидратна диета).
Аз също попадах на хапчета менте. Според мен лидата, която действа и притъпява апетита е само тази, която е с 41% Bitter Orange Extract.Другите не ми действат. Поръчвам си ги през фейсбук на страницата на Originalnalida.com
След деветнадесет дневен прием продължавам да си имам страничните ефекти- сухота в устата, бързо наспиване, промяна в настроението, но са търпими и спрямо постигнатите резултати си заслужава да се изтърпят.

Браво! Страхотен резултат Blush Hug
Имам въпросче относно приема: за този невероятен резултат, който си постигнала за тези дни(19) всеки ден ли ги приемаше капсулите?

# 641
Коя е тази лида с 41% Bitter Orange Extrac? Това дайдайхуа ли е? Същата ли е като тази от сайта им?

# 642
Вярно ли е, че въпреки забраната, в Лида има сибутрамин? Доколкото знам, в старата формула, преди години е имало и затова хора са сваляли до 15 кг за месец. Възможно ли е сега притъпяването на апетита да се дължи на синефрина, а не на сибутрамин?

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 17:29 от azarenka

# 643
Добро утро, момичета!

Браво! Страхотен резултат Blush Hug
Имам въпросче относно приема: за този невероятен резултат, който си постигнала за тези дни(19) всеки ден ли ги приемаше капсулите?

Да, всеки ден по едно и също време. Отделно съм и на диета, което не ми е проблем, защото нямам апетит. Храня се в точно определено време. Не закусвам, обядвам в 12:00, вечерям в 18:00- 18:30.

# 644
  • Sofiq
Вярно ли е, че въпреки забраната, в Лида има сибутрамин? Доколкото знам, в старата формула, преди години е имало и затова хора са сваляли до 15 кг за месец. Възможно ли е сега притъпяването на апетита да се дължи на синефрина, а не на сибутрамин?

До колкото ми е известно синефрина е билковия еквивалент на синтетичния сибутрамин.

Общи условия

Активация на акаунт