Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 164 508
  • 1 663
  •   1
Отговори
# 1 215
Благодаря много.
За мен е ок да е дебитна, всъщност искам да я ползвам най-вече за теглене на банкомат, че банката, в която ми превеждат заплатата, има доста високи такси за теглене.
Тръгвам довечера с инсталиране на приложението и се надявам да няма проблеми. Благодаря още веднъж
Безплатното теглене май е до 800 лв. на месец.

# 1 216
Безплатното теглене май е до 800 лв. на месец.
За мен е ок, аз плащам основно с кредитна карта. Честно казано, досега все не се решавах, че не ми се сменят банки. Но след поредното увеличение на таксите си закрих кредитната карта и извадих от друга банка. Сега реших да намеря вариант и за дебитната карта, т.е. за втора карта, с която да тегля безплатно. Поне засега ще я захранвам от сметката, в която получавам заплата.
Аз се заблудих дали е дебитна, понеже писахте, че като сте я получили, сте пазарували с нея и сте получили 20 лв. Зачудих се как плащате с дебитна, ако няма средства в сметката и затова питах как става захранването.

# 1 217
https://tbibank.bg/lichno-bankirane/karti-i-razplashtanija/tbi-neon-karta/

Две безплатни тегления на месец.

Изчети ОУ за услугата, да не повтаряме тук.

# 1 218
И аз се интересувам от ТБИ, но в моя случай искам да я ползвам с моя мъж като обща сметка. Видях им на сайта, че не издават дубликат на неон-а на друго име, та си мислех варианта през Curve, който така или иначе си ползвам. Та някой пробвал ли е да добави към Curve карта, която не е на негово име?

# 1 219
Ако не може, закачете я към Curve със същото име, а другият да ползва пластиката. От години никой не е искал да доказвам, че дадена карта е моя.

# 1 220
Вариант е, ама ми се иска да мога да плащам с телефона. Не знам, дали ще ми разреши да я закача към GPay, но се надявам да стане с Curve. Ще пиша, като получим пластиката и пробваме

# 1 221
А аз да попитам - ако поръчам днес карта Неон, трябва ли преди това да имам сметка с някаква сума вътре или захранването може да стане по-късно. Обърках се - това е дебитна или кредитна карта?

След почти 3 седмици в опити да активирам приложението Неона от телефона се оказа, че трябва да внеса пари в офис на ТБИ  за да може да се зареди самата карта Неона.
От самото приложение ми даваше грешка, пробвах с чат-нищо, в офис ме препратиха към импулсен телефон.Безрезултатно!
Днес пак отидох до офис за втори път общо и служителката ме накара да попълня документи и каза, че днес след 18;30 трябва всичко да е ок.
Е все още не е ок.
Много бъгава им е системата.

# 1 222
Аз преведох пари от сметката ми в ОББ през мобилното банкиране и всичко беше ок.
Нямаш ли банкиране?

# 1 223
Аз си преведох пари от друга сметка, която имам в ТБИ. В брой не внасям и не тегля от години.

# 1 224
Някой пробвал ли е да зареди TBI Neon от Revolut?

# 1 225
Не, но не виждам проблем. Зареждала съм си другата сметка в ТБИ от Револют, преди да имам Неон.

# 1 226
Аз преведох пари от сметката ми в ОББ през мобилното банкиране и всичко беше ок.
Нямаш ли банкиране?

Имам банкиране, но не знаех, че трябва да се зареди първо картата.
Нито чата, нито в офиса, нито оператора споменаха това.

# 1 227
Някой пробвал ли е да зареди TBI Neon от Revolut?
Аз, никакъв проблем.
Versace, имам карта, зареждала съм я с друга карта или с превод, и не съм стъпвала в офис на банката.

# 1 228
А как ще ползваш празна карта?

# 1 229
Скрит текст:
Нямаш ли банкиране?

Имам банкиране, но не знаех, че трябва да се зареди първо картата.
Нито чата, нито в офиса, нито оператора споменаха това.
Пише го в самото банкиране. Където пише да си вземеш 20те лв. Като кликнеш там е обяснено подробно.

Общи условия

Активация на акаунт