Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 169 853
  • 1 663
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
А ако е на депозит нали няма месечна/годишна такса?
Благодаря.
Май все още нямат такси . Но имаха такси откриване и закриване на депозит . На търсачката излиза , че доста банки предлагат депозити в швейцарски франкове. Конкретно трябва да питате за такси в банките .

# 1 426
Здравейте. Може ли да ми кажете какви са изискванията за внасяне на пари по сметка през банкомат на ДСК? До колко пари може на куп и колко банкноти, че не мога да намеря информацията?

# 1 427
  • Варна
Здравейте. Може ли да ми кажете какви са изискванията за внасяне на пари по сметка през банкомат на ДСК? До колко пари може на куп и колко банкноти, че не мога да намеря информацията?
Първо сметката Ви трябва да е в ДСК Банк и да имате карта( може и от дигитален портфейл ), с която да я достъпите през банкомат на банката . 40 банкноти приемаха банкоматите на ДСК . Но си зависи дали има място в устройството за вида копюри , които внасяте. Също имат заложени някакви изисквания и връщат някой банкнотои от някой емисии или по изтъркани банкноти. По неприятното е , че същите банкомати си ги дават точно тия банкноти , които не искат да вземат. Все още е 20 ст. таксата захранване на банкомат на ДСК. Но ще имат нови такси ДСК , Пощенска и ЦКБ , а вероятно и другите банки.

# 1 428
20стортинки е транзакцията, независимо от сумата, така ли?
Първо сметката Ви трябва да е в ДСК Банк и да имате карта( може и от дигитален портфейл ), с която да я достъпите през банкомат на банката . 40 банкноти приемаха банкоматите на ДСК . Но си зависи дали има място в устройството за вида копюри , които внасяте. Също имат заложени някакви изисквания и връщат някой банкнотои от някой емисии или по изтъркани банкноти. По неприятното е , че същите банкомати си ги дават точно тия банкноти , които не искат да вземат. Все още е 20 ст. таксата захранване на банкомат на ДСК. Но ще имат нови такси ДСК , Пощенска и ЦКБ , а вероятно и другите банки.

# 1 429
  • Варна
20стортинки е транзакцията, независимо от сумата, така ли?
Скрит текст:
Да 20 ст , за физически лица , независимо от сумата  . И за 200 лв е 20 ст и за 1500 лв пак е 20 ст. Това е към днешна дата .

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 11:18 от LeoVita

# 1 430
За внасяне на банкомат на ДСК таксата е 0.20 лв за физически лица и 1лв за юридически.
Банкоматите не приемат банкноти от 50лв преди 2006 година, макар, че ги дават от тези години.

# 1 431
А, от 2006 приема ли?
И знаете ли каква е таксата при внасяне на каса?
За внасяне на банкомат на ДСК таксата е 0.20 лв за физически лица и 1лв за юридически.
Банкоматите не приемат банкноти от 50лв преди 2006 година, макар, че ги дават от тези години.

# 1 432
Знаете ли на какъв курс конвертират левовете в ТБИ ако искам да се обърнат в евро?
Направих си депозит в мобилното приложение и ми излиза,че курса е 1.959.Дали е така?
Ако е така то е по-изгодно да им ги даваш в лева, а не в евро, понеже по бюрата курс купува е над1.96.

# 1 433
  • София
Такъв е курсът. Преди по-малко от месец на този курс обмених.

# 1 434
Такъв е курсът на ТБИ. Имам депозити и така се превалутират.

# 1 435
  • гр. София
А по този курс ли ще превалутира, ако прехвърля сума в еврова сметка на Револют?

# 1 436
Да. Аз така си прехвърлям от левова сметка в евров депозит.

# 1 437
Maliciqqq, не приемат и от 2006г. Не знам каква е таксата за внасяне на каса.

# 1 438
Здравейте,
Днес се опитах да захраня Револют с дебитна карта на Булбанк и ми даде Неразрешена транзакция. Последно съм го правила преди месец. Банката ли е сложила ограничения последния месец, за които не съм разбрала?

# 1 439
  • гр. София
Не, комуникационна грешка. И на мен така ми се случи, звънях и в банката. Нямам лимити, но това ми отговориха. На другия ден стана

Общи условия

Активация на акаунт