Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 165 153
  • 1 663
  •   1
Отговори
# 1 515
интересно ми е какви са най- високите лихви по депозити в българска банка. Живея в чужбина

3%

# 1 516
3.2 за тригодишен депозит през приложението на TBI, май-по-висока в момента не виждам.

# 1 517
Цял живот съм следяла лихвите и съм мигрирала към такава с най-високата. Списъкът ми е много дълъг, сантименти нямам към нито една банка, важни са ми моите интереси.

# 1 518
  • София
Всички банки, при сегашните нулеви лихви по депозитите, с безкрайни такси за всичко- теглене, внасяне и авт. такса обслужване заслужават да си изтеглите спестяванията и да ги вложите в банката с най- високата лихва в момента.

Как я търпите тая подигравка от тия неудачници с 0.0..% лихва?
Занулете ги, и никакво внасяне докато не станат конкурентно способни и не пуснат поне 3% лихва за три години депозит.
А не да се мислят схеми, как да изтегля парите и да ги дам в друга банка която дава хубава лихва, но може да фалира и да заминат парите, че моята банка не само че не дава ами си взима. Първо трябва да махнат таксите, за да почнат да дават лихва. Тия кърлежи живеят на ваш гръб
Докато има овце, ще има и вълци
Аз това смятам да направя, но обмислям още къде да ги вложа.

# 1 519
Здравейте!
Пак влизам с въпрос, признавам, не съм чела назад, дано не се повтарям.
От известно време имам Curve карта - ползвам си я, защото мога да си заключвам картата и да не си вкарвам данните от другите карти, но и заради безплатното теглене от банкомат. Досега не съм имала проблем, но в петък изтеглих 100 лв. от пощенска и установих, че са ми дръпнали 104.50 лв. от сметката Flushed Не съм превишила лимита - за месеца имам общо с тези изтеглени 354 лв. Някакви идеи? Писах им, но още не са ми отговорили. Нещо за някакъв MCC код четох, но не разбирам точно, проблема дали е в моята банка, или в тъпата пощенска? Досега съм теглила все от други банкомати.

# 1 520
Здравейте!
Пак влизам с въпрос, признавам, не съм чела назад, дано не се повтарям.
От известно време имам Curve карта - ползвам си я, защото мога да си заключвам картата и да не си вкарвам данните от другите карти, но и заради безплатното теглене от банкомат. Досега не съм имала проблем, но в петък изтеглих 100 лв. от пощенска и установих, че са ми дръпнали 104.50 лв. от сметката Flushed Не съм превишила лимита - за месеца имам общо с тези изтеглени 354 лв. Някакви идеи? Писах им, но още не са ми отговорили. Нещо за някакъв MCC код четох, но не разбирам точно, проблема дали е в моята банка, или в тъпата пощенска? Досега съм теглила все от други банкомати.

Curve имат промяна в таксите от 15 Ноември - отпадна лимита, до който тегленето е без такса. Начисляват минимум 2 евро или 2% от изтеглената сума, което е по-голямо. Безплатно теглене до определен лимит има само в платените им планове.

# 1 521

Curve имат промяна в таксите от 15 Ноември - отпадна лимита, до който тегленето е без такса. Начисляват минимум 2 евро или 2% от изтеглената сума, което е по-голямо. Безплатно теглене до определен лимит има само в платените им планове.
T.e. платила съм си, че и отгоре, за всички безплатни тегления Rage
А дали ще мога да я ползвам за по-евтино превалутиране в Trading 212? Дали ще е по-евтино да използвам нея, вместо нормалната карта или пак ще се набутам с някоя друга таксичка Rolling Eyes

# 1 522
За превалутиране - до 250 евро в рамките на 30 дни е без такса, след това вече слагат 2.5% и няма да е изгодно.

# 1 523
T.e. платила съм си, че и отгоре, за всички безплатни тегления Rage
Т.е. имейлите се четат, а не се подминават. Изпратиха имейл на всички 60 дни преди промените.

# 1 524
Абе, те пращат, ама пусти английски Rolling Eyes Аз съжалих още като си я поръчах, ама хайде... И пак ми се струва некоректно, при положение, че картата се плаща и съм я поръчала при тези условия, но явно не само бг банките си сменят условията в движение. За тях поне си имам едно наум Rolling Eyes
П.С. Проверих си пощата, и кошчето също - не намерих такъв имейл Rolling Eyes Само за покупки и теглене на пари.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 14:15 от Джинa

# 1 525
Здравейте, днес опитах да платя с тби неона, но ми даде грешен пин код  и повече не повторих .
Картата е нова и й бях сменил пин кода на банкомат успешно.
Сега не приема кода и казва,че е грешен.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
Утре ще им пиша на сървиза и ще звъня за видя какво ще се случи.

# 1 526
Или нещо се е объркало при смяната на пина и не е била успешна /при някои банкомати не ставаше смяната, аз така обиколих няколко докато го сменя/, или просто сте въвели грешен пин. ТБИ най-вероятно ще трябва да преиздадат картата, едва ли имат опция за генериране на нов пин на вече активна карта..

# 1 527
  • София
Ако смяната на ПИН-а не е била успешна, не е ли валиден оригиналният ПИН? Моят си го пазя в смс-а, и ти би трябвало да имаш.

# 1 528
Ами не пробвах трети път.Иначе помня първоначалния пин от смс.
След колко грешни кода блокира картата?
Вчера два пъти общо пробвах на две различни места .

# 1 529
  • София
Намерих в Общите условия:
4.1. Банката блокира използването на Картата в случаите на:
4.1. въведен три пъти подред грешен ПИН код на Картата;
Имаш още един опит, не е като при котките.

Общи условия

Активация на акаунт