iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 88

• 66 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Днес и аз си получих пратката от 21-ви. В пощата доплатих 1,50, и те не можаха да ми кажат за какво. Сигурно също е било за тегло над килограм. Не са ме пращали обаче на митница.

Какви са тези натурални дезодоранти, които са на промоция? Много масла имат в състава. Някой ползвал ли ги е?
https://www.iherb.com/pr/Schmidt-s-Natural-Deodorant-Deodorant-R … 2-oz-56-7-g/70531

Код за 5% отстъпка: PAR2643

# 481
  • На черешатааа
PyK  Благодаря Flowers Hibiscus

# 482
  • Бургас
Чудя се кой пробиотик за дете да взема,  който действа при запек. ..
Междудругото - това ми свали доставката до безплатна -
 https://www.iherb.com/pr/Boiron-ColdCalm-5-Single-Oral-Liquid-Do … -fl-oz-Each/77060  

Код за настоящи и нови потребители CIQ918

# 483
здравейте, идвам да се оплача, че ми взеха мито и за шипинга
законно ли е това?
+12 лв митническа декларация и 3.50лв пощенска такса
за 40те минути обработка на документи не искам да си спомням, нито за двамата на гишето, заети с фейсбуците си  Crossing Arms

# 484
А, какво е шипинг, нещо като шопинг може би?!
Мито или ДДС?

# 485
  • София
здравейте, идвам да се оплача, че ми взеха мито и за шипинга
законно ли е това?
+12 лв митническа декларация и 3.50лв пощенска такса
за 40те минути обработка на документи не искам да си спомням, нито за двамата на гишето, заети с фейсбуците си  Crossing Arms
Да, законно е.
Когато пратката е за сума над 30.00 лв, ДДС се плаща и за доставката.

ПП.
Мито - ДДС? Предполагам е лапсус калами Wink

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 486
благодаря, денис, не знаех, че е така
шипинг е доставката

# 487
Здравейте на всички,досега не съм пазарувала от сайта,но спешно трябва да си взема да пия нещо за болки в кръста,първоначално мислех да е колаген,но май трябва да е друго,ако някой има отзиви от някой продукт,който му е помогна,моля да сподели опит.Благодаря предварително.

# 488
  • София
Здравейте на всички,досега не съм пазарувала от сайта,но спешно трябва да си взема да пия нещо за болки в кръста,първоначално мислех да е колаген,но май трябва да е друго,ако някой има отзиви от някой продукт,който му е помогна,моля да сподели опит.Благодаря предварително.
Здравей!
Първо, лекар трябва да постави диагноза, след това е терапията и накрая са добавките.
Болките в кръста може да се дължат на много заболявания и дори, да нямат нищо общо с костната с-ма / гръбначния стълб/.

# 489
Лилия, ходи на доктор, ако е неврологично няма, да се оправиш с добавки, мидокалм и още нещо ми бяха изпосли
Масажи и рехабилитация също
Поръчай си и магнезий от айхърб

# 490
На лекар съм ходила естествено,всеки път съм на инжекции,претоварване,изстиване,от това трябва да се пазя,но не става ,затова искам да опитам и добавки.Благодаря за включването,магнезий и сега пия,ще си пусна определено и от сайта.Ще разгледам и отзивите за различните видове.

# 491
  • София

Уикенд промоция – 72 часа
валидна до  11.09 - 20.00 ч. н. вр.
$1.99
Now Foods, Real Tea, Better Off Red,
Caffeine-Free, 24 Tea Bags, 1.7 oz (48 g)

- органичен Rooibos
- освежаващ, с вкус на ванилия и лимон
- богат на полифеноли и флавоноиди
- сертифициран, органичен

# 492
  • София
Здравейте,
днес и аз си получих пратката 13 евро ведно с доставката през митницата срещу 1,50 лв. (митническа обработка) а и теглото и беше 0,710 кг.  Обяснението беше, че са се усъмнили защото кашончето е по голямо  Joy

Имате ли мнение за този продукт?
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-New-Zealand-G … Veggie-Caps/62850

В последно време ме наболяват колената и си мисля да го пробвам, все пак е с зеленоуста мида, а тя е хубава, така знам.

И другия ми въпрос с какво мога да го комбинирам за да ми падне доставката?

Код за нови и настоящи клиенти RMN536

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 11:01 от DiankaIvo

# 493
Цитат
Здравейте,
днес и аз си получих пратката 13 евро ведно с доставката през митницата срещу 1,50 лв. (митническа обработка) а и теглото и беше 0,710 кг.  Обяснението беше, че са се усъмнили защото кашончето е по голямо  35
О, на теб поне са дали някакво обяснение. Сега си погледнах пак кашончето, абсолютно същия размер е, като досегашните ми пратки, теглото е 880 грама, цената е 16,54$, т.е. 27,40 лв по митническия курс за септември. Откъдето и да го погледнеш си е ок, защо са го таксували - идея нямам.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 14:37 от Тъмнозелена

# 494
  • Sofia
Здравейте! При недостиг на B12, какъв бихте ми препоръчали ?

Общи условия

Активация на акаунт