Грижи за косата - Тема 99

• 52 897
  • 357
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, шампоанът  Mediceuticals Folligen  хидратиращ ли е или протеинов и с каква маска/балсам би се комбинирал добре?
Да подчертая, че косата ми не харесва хидратация. Силен протеин - също. Най-добре се чувства с балансирани продукти,  и в комбиниране на протеинов шампоан с балансирана/хидратираща маска.

# 271
Бубе, сефтосах балсама и давам отчет. Simple Smile Определено този път сресването беше по-лесно и косата ми в краищата изглежда една идея по-жива и бляскава. Аз не нанесох в корените, защото се притеснявам да не се омазнява твърде бързо. Предполагам, че като почна да го ползвам и занапред поне веднъж седмично, ще има още по-хубави резултати. Simple Smile

# 272
Препоръчайте ми масло за коса, олио за нормална към суха, ако може да е с хубав траен аромат, знам че не е това предназначението, но пък искам да си ми ухае косата 😁

# 273
Препоръчайте ми масло за коса, олио за нормална към суха, ако може да е с хубав траен аромат, знам че не е това предназначението, но пък искам да си ми ухае косата 😁

Аргановото масло на Nashi! 😊

# 274
Бубе, сефтосах балсама и давам отчет. Simple Smile Определено този път сресването беше по-лесно и косата ми в краищата изглежда една идея по-жива и бляскава. Аз не нанесох в корените, защото се притеснявам да не се омазнява твърде бързо. Предполагам, че като почна да го ползвам и занапред поне веднъж седмично, ще има още по-хубави резултати. Simple Smile
Знаех си, че ще е хубав. Много се радвам за което, значи и аз няма да го мисля, а ще взема като свърша моите. А ти защо само веднъж седмично, не използваш ли всеки път балсам?

# 275
Знаех си, че ще е хубав. Много се радвам за което, значи и аз няма да го мисля, а ще взема като свърша моите. А ти защо само веднъж седмично, не използваш ли всеки път балсам?
Ами не, защото ми казаха, че така се омазнявала по-бързо косата. Веднъж в седмицата трябвало, максимум два. Пък дали е така... Grinning

# 276
С аргана на Наши внимавайте с количеството,че омазнява страшно много,поне при мен

# 277
Винаги Ви чета, но сега реших и аз да пиша. Grinning
Наскоро започнах да използвам шампоан и балсам на Лакме, от различни серии. Много ми харесват за сега. Ходих на фризьор и косичката ми стана една плътна и жива, нищо, че е тъничка и се къса много. Точно заради накъсването си взех петка за коса, която е дървена уж да не накъсва. Е, пак си пада косата, ама какво да я правя.
Исках да споделя, че си правя маслени маски за коса и най-невероятното е рициновото масло - много ми расте косата с него. Аз смесвам рициново, зехтин, карите, арган и ако имам кокос и бадемово. Сега мисля да си взема и авокадо и макадамия. След къпане на мокра коса слагам арган само в краищата и суша косата. Много мека и хубава става. Термозащита също и слагам, един крем на Лореал за боядисана коса. Много съм доволна.

Щях да ви питам за нещо от рода на кристали, но да мога да го намеря в Лили и Дм, че не ми се занимава с поръчки. Биофарма, линеа био и Виктория бюти много лошо се отразяваха на косата ми. Доволна съм от Инебря, но ми се иска нещо ново да пробвам.

# 278
LieToMe мога да ти препоръчам кристали на Кюн, пише серум против цъфтеж, но са си чисти кристали, леки и приятни, ето това е:
По-скъп е от другите, но пък е икономичен използвам го вече година. Аз си го взех от салон, но и в Рибка та сигурно го има, а може и нещо по-добре да ти предложат там.
Относно маслените маски, явно не на всеки се отразяват добре. Изпробвах моя вариант върху приятеля ми и резултата бе беше никак хубав, косата му е прьозна и при нанасянето изпит всичко, но после седеше хем като премията, хем като мръсна. Харесва ми да показвам резултатите в снимки та ето преди и след (наложи се да му отрежа много от косата, ама нямаше как Sad )

# 279
Да се подстриже късо,мъж е все пак,няма да е драма като при жена и ще си порасне нова,здрава коса.А защо му се е накъсала така косата? Надали използва преси,маши или бои

# 280
Да се подстриже късо,мъж е все пак,няма да е драма като при жена и ще си порасне нова,здрава коса.А защо му се е накъсала така косата? Надали използва преси,маши или бои
Е той няма проблем да се подстриже, аз имам проблем с това Stuck Out Tongue Winking Eye Категорично не разрешавам. Иначе накъсването е защото я реши мокра, колко пъти казах, но кой да ме слуша Frowning1

# 281
Относно ресането на мокра коса искам да ви питам за мнение. Аз съм с къдрава, суха, изрусена и дълга коса и не мога да я реша суха, от години само като я мия я реша - мокра, с балсам или маска. Суха като я решех се трошеше направо по краищата. Та аз ли греша нещо или просто косата си е трудна за ресане?

# 282
Хахаха,защо не разрешаваш? А и все пак трябва да се съживи, наистина много накъсана и изтощена ми изглежда от снимките,ще порасне пак,тъкмо и малко промяна,може и още повече да го харесаш Joy  а това с ресането на мокра коса с балсам и широк гребен е добър вариант Innocent

# 283
Ооо не, няма да е по-хубав Joy А ресането с балсам или маска в банята и аз го правя, то е друго.Той обаче реши след баня, попива с кърпата и реши, не можела иначе да му се разплете косата, аз не вярвам... Това е просто лош навик на някой хора

# 284
  • Варна
 Дългата коса независимо дали е мъжка или женска иска грижи. Младежът да вземе да слага някакъв финиш след миене/сериозно се съмнявам,че ще се навие да клечи с маска и шапка за баня. Бубе гледам имаш Епруваж и Олиесета. Излъжи го да му сложиш маска веднъж  Laughing. Да постои поне 20мин.
 и после да реше колкото си иска.

Moon Flower  моята е само чуплива не чак къдрава останалото съвпада/изрусена,суха и капризна/,но и аз никога не реша на суха коса. Ако се налага да го правя примерно за прическа слагам малко олио финиш и после с широкия гребен на Макадамия.

Общи условия

Активация на акаунт