ЮЛЧЕТА 2017 г.

• 53 820
  • 418
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте отново Simple Smile аз като ви чета май най - леко го държа облечен. С боди с къа ръкав и по - дебеличко цяло гащеризонче. У нас е околп 23 градуса. Излизаме всеки ден,  само да не вали,  поне по час два сме навън. Да ви кажа много добре се чувства..ако вкъщи е нервен и не може да заспи, извеждам го,  обикаляме квартала,  пазаруваме и спи многп добре. Навън е със дъщите дрехи,  отгпре с якенце, шапка и одеало.
Oesi, без да искам да звуча като свекърва, на детенцето му е добре да излиза,  калява се, успокоява се,  ти си знаеш разбира се. Simple Smile то зависи и педиатъра какво ви казва,  нашия ме подкрепя в желаниетп ми да излизаме навън и да се каляваме Simple Smile иначе и аз като теб искам малко да редактиам последното хранене , ама нещо не мога да го измисля още

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 21:59 от rumigetova

# 106
  • Сливен
Нямаме още яке, има космонавт от една приятелка,но си мисля,че е ще му е горещо с него.Купих му този гащеризон http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0494937003.html мисля,че трябва да му е добре с него навън + ватирана пелена и покривалото на коша.При нас освен,че е хладно почти цялата седмица духаше и доста.Много ми е трудно да преценя как да го обличам,аз още ходя по къс ръкав.
Руми съгласна съм с теб да излизането,но с това ядене на 3 часа, освен това го държа 1 час след ядене заради повръщането,после поне 30-40мин.да сглобя количката да се облека .

# 107
Притеснявам се да не го изнежа,но ръцете му са все студени от както минаха жегите,стоплят се само когато го държим гушнат.Температурата днес в къщи е 24° в хола където сме целия ден и около 20-22° в спалнята.Сутрин винаги е със студени ръце ,но той не дава да ги завия или са вдигнати нагоре или ако го успея да го завия въпреки че е заспал веднага ги изкарва.За зимата се чудя дали да не му взема спално чувалче с ръкави http://kosara.bg/bebeshki-detski-spalen-chuval-s-rykavi-rach-637177

имам абсолютно същия, само че зелен. От два дни спи с него и съм много доволна. Махат му се ръклавите. Неприятното за него е, че като рита не може да се отвие и започва да мрънка, ама то нали това е целта. Отгоре му мятам едно леко одеалце ( все си мисля, че може да му е студено). Тази нощ много го риташе и си викам "Айде, ще го разкопчая и ще му сложа отгоре само одеалцето".. Познай - след един час беше отвит и с ледени ръце.. Бях заспала и изведнъж се събудих, защото пак мрънкаше. Но определено е добро решение спалния чувал, мисля така да изкараме зимата. Аз съм му махнала ръкавите, защото така или иначе е с дълго ръкавче, а и си мисля, че ще му е некомфортно с тях като си вдига ръчичките.

# 108
Моята Беба също спи с чувалче, леко ватирано, без ръкави, отдолу я обличам с гащеризон-пижамка с крачоли и дълъг ръкав и една памучна пелена мятам отгоре. Иначе също много се отвива, а през нощта температурата в спалнята е около 19-20 градуса.
За навън я обличам колко себе си + яке с качулка или шапчица и я завивам с леко одеалце и покривалото на количката.

# 109
  • Сливен
Мерси, направо го поръчвам.Днес сутринта беше с ледени ръце,че и крачета въпреки ,че е в памучно чувалче ,ватирана пелена и вълнено одеалце.

# 110
Оеси, само да не се уплашиш след първото пране - леко избелява или поне нашия така стана, пран е на 30 градуса. В крайна сметка е важно да топли Simple Smile Няма да съжаляваш определено- ще е топло за детето и ти ще си спокойна, че не е отвито.

# 111
  • Бургас
Здравейте!
И аз тези дни се чудя с какво да обличам моята принцеса навън. Нося я в ергономична раница и май трябва да е нещо по-топло, особено на крачетата. А те са и толкова мънички още, че не намирам буйки, които да не й падат. Ние също не сме всеки ден на разходка, защото понякога просто нямам сила да я изведа или пък, ако имам, тя не спира да реве. Много се надявам да минава вече този период, че издивях вкъщи, а и от здраволсовна гледна точка. В тази връзка вие давате ли на бебоците витамин Д?

# 112
  • Сливен
Мисля,че ние ще го почнем след консултацията на 10-ти ще слагаме пак ваксини,предния път три дни имаше температура,вярно само първия ден беше много висока ама колко е човече свидими се.
Ms.M с кой размер е чувалчето ,предполагам 68.като минем консултацията ,да видя колко е пораснал и ще пратя майка да го купи оказа се ,че го имат налично в магазина им в Сливен.

# 113
Мисля,че ние ще го почнем след консултацията на 10-ти ще слагаме пак ваксини,предния път три дни имаше температура,вярно само първия ден беше много висока ама колко е човече свидими се.
Ms.M с кой размер е чувалчето ,предполагам 68.като минем консултацията ,да видя колко е пораснал и ще пратя майка да го купи оказа се ,че го имат налично в магазина им в Сливен.

Да, 68 см е, ама му е бая голям Simple Smile Видях в линка, че го дават до 9 мес възраст.

# 114
Ние даваме вит Д от 20тия ден. По две капки сутрин на едното ядене. И има напредък с дупката на главата, позатваря се, бавно и славно.
И на мен ми идва по нагорнище всеки ден да сме навън, ама се насилвам. Много ме е страх да не успея да го каля. Имам приятелка, която детенцето и почти не е било изкарвано зимата, на две седмици веднъж, плюс от малка са я почнали с антибиотиците и сега не пропуска година с пневмония.... а на другата, която не го е изкарвала дори в слънчевите дни защото то плачело навън, се е наложило да продължат вит Д до втората година плюс че сега също е със слаб имунитет.  И умора или не, обличаме се и излизаме поне за 30-40 минути. Ясно ми е, че може и да се израсте болнавия период(дай боже да няма такъв), но все пак предпочитам да съм малко по спокойна, че съм направила всичко по силите ми.
Ние сега сме на вълна пишле. Мамите с момчета, вие какво решихте? Ще го правите или не ? Аз реших, че ще забелвам, сега докато не усеща. Почти е излязла главата, но вече почна малко да го боли, а видимо няма инфекция.

# 115
  • Сливен
За вит.Д в АМ също има.За пишлето и аз забелвам.

# 116
  • Сливен

За вит.Д в АМ също има.За пишлето и аз забелвам.
Докторката каза,че до годинка трябва да се покаже.При нас съвсем малко се е отворила кожичката,засега не го боли

# 117
  • София
Момичета колкото и да греша и аз не извеждам бебка всеки ден. Даже тези дни хич не ми остава време. При мен проблема е цеденето на кърмата .  Минават ми часове докато се изцедя хубаво. Но пък още сме на кърма. Да ви кажа още ядем и с едно нощно хранене и от недоспиване аз съм зомби. Но каквото такова. А забравих да ви спомена след ортопеда сме и с едни гащи заради едната става .

# 118
Мандаринчето, пратила съм ти лс.

# 119
  • Sofia, Bulgaria
Витамин Д даваме три пъти в седмицата сутрин по две капки,  зимата ще го увеличаваме. Иначе за пишлето,  ще почваме от другия месец. Много ме притеснява тази дейност,  даже мисля да я оставя на таткото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт