Жената Везни - Тема N°6

• 27 982
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Леле, как мразя и аз такива въпроси. Изкарват ме извън кожата. Имаме една позната, майка е на приятел. Много добра жена е, канила ни е в дома си много пъти, обича децата и много им се радва, обаче много обича да разпитва. Майка ти какво работи, ами с какво отива до там, ама от къде е точно? И още хиляди такива подобни въпроси. Не ми е приятно и съм дала да се разбере, но явно трябва по рязко. Междудругото Дева е. 😂😂

# 616
  • България
MoiraineD, Аги се е захванала с Телец. Laughing Peace
Скрит текст:
ДевЬО заслужава да го изтипосам в темата за мунчовците заради причината, с която ме разочарова, ама ще си го спестя. Mr. Green
Но пък ще ви споделя впечатленията си.
Беше прекалено любопитен - къде живея, къде съм учила, къде съм работила. Whistling А аз мразя да ми навлизат толкова агресивно в личното пространство. Разказа си иначе и той живота, спомена, че е голям инат. Mr. Green
След тази наша среща го избягвам. А след вчерашната новина, че той май бил обвързан, се чудя как да изкопча истината от него. Crazy
 Мислех, че ти беше писала, че с Телци само за приятели, не и за връзка  newsm78.
Затова предположих, че е Телец  Grinning
За дилемата на Аги помня  Peace

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 22:44 от MoiraineD

# 617
Права си, MoiraineD, че бях писала така за Телеца, но не съм казвала, че ги недолюбвам. Peace
Виж заради всички жени Деви, с които общувам, тази зодия не я харесвам. Mr. Green

Пресен пример - от два дни колежка зодия Дева ми лази по нервите с действията си, но ще си получи заслуженото съвсем скоро. Twisted Evil

# 618
Момичета, не познахте. Hug
Дева е. Crazy Ама какво да се прави - 7-ми дом ми е в Дева и няма оттърване от тях цял живот. Laughing

Стана ми интересно в моя 7-и дом коя зодия е, но се оказа че нямам...какво означава това.

Иначе и аз съм забелязала, че нямам оттърване от дева винаги около мен има мъж дева дори само познат без скрити намерения Blush

# 619
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да си призная и аз не знам за разните там домове и ще ми е интересно да науча повече,защото очевидно и това оказва влияние.Къде мога да прочета повече за това?
Мъже деви познавам само един и то е моя мъж Satisfied Разбираме си се идеално.Виж жени познавам доста.Много не ми допадат.Най близките ми приятелки са все зодия везни и риби.
От противоположния пол около мен винаги се навъртат телци Thinking

# 620
Момичета, този сайт мисля, че ще ви е полезен. Peace

Стана ми интересно в моя 7-и дом коя зодия е, но се оказа че нямам...какво означава това.
Не е точно така. Laughing Peace
Домовете в наталната карта са разположени в различните зодиакални знаци, а в самите домове се намират планетите.

# 621
  • България
Хм, в моят седми дом е Телец, а аз съм в кръг от Скорпиони  newsm78.
А двата знака са в опозиция или както там му казвате напредналите  Grinning.

Права си, MoiraineD, че бях писала така за Телеца, но не съм казвала, че ги недолюбвам. Peace
Виж заради всички жени Деви, с които общувам, тази зодия не я харесвам. Mr. Green

Пресен пример - от два дни колежка зодия Дева ми лази по нервите с действията си, но ще си получи заслуженото съвсем скоро. Twisted Evil
 Нали знаеш- никога не казвай "никога"  Grinning.
Благодаря за сайта  bouquet. Ще се чете пак явно.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 11:04 от MoiraineD

# 622
Дева е. Crazy Ама какво да се прави - 7-ми дом ми е в Дева и няма оттърване от тях цял живот. Laughing

Иначе и аз съм забелязала, че нямам оттърване от дева винаги около мен има мъж дева дори само познат без скрити намерения Blush

не може да нямаш ..7 дом е десцендента, обратното на асцедента ...ти какъв асцедент си?
Аз съм с Телеца ...ох ...взел ми е акъла Grin май си го обичам наистина Grin дано не ми излиза през носа Persevere
неЖност ..познавам едно момче дева, което ме харесваше, много скромно, много добро момче, но и много обидчиво, на 2 пъти ми е премахвал приятелството във фб и после пак ми предлага ...излизали сме, но като става въпрос за целувки и т.н. никаква тръпка, нищо не изпитах ...никакво привличане за повече от приятел ...такива са ми впечатленията от девата ..и сега иска да се виждаме, явно ме харесва, ноо аз не смея, едно заради телеца и второ, защото определено не е мой тип ...
Като цяло съм казала, че девите не са моята зодия ..имам колежка дева ..ами противоположност ми е ..аз като си наумя нещо да си купувам ..мир нямам, търся всякакви начини, а тя постоянно отлага, все нещо не и харесва най-вече в цената ...аз също си правя сметката, но намирам начин да си осъществя желанието, а тя ...все и е едно ...

# 623
  • offshore & overseas
Ох, и аз общувам основно с един представител на зодия дева и това е собственият ми баща. Да е жив и здрав, но много трудно го търпя, а се налага, защото идва всеки ден да извежда децата за по няколко часа,  че да мога да свърша нещо вкъщи, нали нашият лъв се прибира след 21 часа и не мога да разчитам на него хич.

Описаните недостатъци на девата са в пълна сила у татко ми: Мара подробната, непрекъснато да е център на вниманието - тупане в гърдите и опити за привличане на интереса на околните върху подробности, които не ги интересуват хич никак.

Омръзна ми вече целия квартал и всички пътници в автобусите (от Младост до тук) да са информирани какво готвя, какво работя, кой е и какво работи на лъвювия брат тъст му и пр. и пр. до девето коляно и от двете страни. Като напазарувам, първата му работа е да си навре гагата, да не би да изпусне нещо. И въобще, голям любопитко, той самият така се нарича.

Ама да не се оплаквам много, че само той ми е насреща, какъвто и да е, пък не е и млад - на 78 годин, ехехееей. То и моят 7-ми дом е в дева, тъй че... мани, остави се.

Раците са силно ориентирани към семейството и дома, ама толкова силно, че тъпчат и мачкат всичко живо извън обсега. Освен това са и много тънкообидни. Това рак да ти се обиди, ти си мъртъв за него.

Това са моите впечатления от последните 2 обсъждани зодии.

Иначе овните аз много ги обичам, такива сладки наивничета и добрячета, дори в лошотията си добри, те просто „лошото“ го правят от инат и щото искат тяхното да е.

С телците просто се привличаме, и те обичат лукса, красивото, мекото, нежното, но са толкова матрЯлни, че с тях не може да има дълготрайно разбирателство, освен по изключение. Просто не сме на една честота, дето се вика. Поне моят опит е такъв (ае стига съм се оправдавала и аз с тоя опит).

Подаръци обичам да подарявам и да получавам, но в първото не ме бива много и блазя им на онези, които умеят да изненадват и да улучват, защото няма по-голяма радост от това да даряваш.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 16:59 от Мяуче

# 624

не може да нямаш ..7 дом е десцендента, обратното на асцедента ...ти какъв асцедент си?
Аз съм с Телеца ...ох ...взел ми е акъла Grin май си го обичам наистина Grin дано не ми излиза през носа Persevere
неЖност ..познавам едно момче дева, което ме харесваше, много скромно, много добро момче, но и много обидчиво, на 2 пъти ми е премахвал приятелството във фб и после пак ми предлага ...излизали сме, но като става въпрос за целувки и т.н. никаква тръпка, нищо не изпитах ...никакво привличане за повече от приятел ...такива са ми впечатленията от девата ..и сега иска да се виждаме, явно ме харесва, ноо аз не смея, едно заради телеца и второ, защото определено не е мой тип ...
Като цяло съм казала, че девите не са моята зодия ..имам колежка дева ..ами противоположност ми е ..аз като си наумя нещо да си купувам ..мир нямам, търся всякакви начини, а тя постоянно отлага, все нещо не и харесва най-вече в цената ...аз също си правя сметката, но намирам начин да си осъществя желанието, а тя ...все и е едно ...

ами аз като не знам какво и къде да гледам на тези натални карти Grinning излезе ми асцендент скорпион и 7-ми дом в телец. Сега ще търся да прочета какво означава това:grinn:

# 625
Честит Рожден Ден, MoiraineD! nbirthday
Хм, в моят седми дом е Телец, а аз съм в кръг от Скорпиони  newsm78.
Асцендентът ти е Скорпион - нормално е да се разбираш с тях. Laughing

При мен привличане имаше и то от пръв поглед. Crazy По-късно разбрах коя зодия е. По време на срещата ни не парадираше, че е най-великият (и Слава Богу) Mr. Green Не знам дали е романтичен или не, но пък останах с впечатление, че държи на семейството (щеше да е странно обратното Laughing)
Издразних се на негова постъпка и умишлено го избягвам, той явно се усети и не ме е търсил от тогава.

# 626
  MoiraineD, хубав празник с много изненади и вълнуващи срещи ти желая! Да си много щастлива и да си добър пример за справяне с живота за близките си. На една възраст сме , май Simple Smile

НеЖност , да не би нещо със сметката в заведението да се е изложил.

Аз живея с Дева- не е клюкар, не се забавлява с чужди истории и не смее да говори за мен и сем. пред чужди хора....може пък да го е страх от мен, та затова, не зная. Изключително отговорен и надежден, може да му се вменяват задължения, няма , обаче, моето чувство за хумор, когато го подкачам и занасям - мъчи се да е на нивото на моите шеги, но има още да учи, естествено- ползва мои фрази и прийоми за заяждане. Подражава ми. Не е свидлив. Дори и да е любопитен, ако не съм в настроение, така го срязвам, че спира. Към хората не е любопитен, изчаква- ако искат , споделят му, ако не - не. Лоялен е към хората, не ги разнася .... Моралист е и държи на старите ценности в отношенията м-у хората.  забелязвам, че като говори с майка си или сестра си, включва се в техния "информационен бюлетин и съответните коментари", унася се по техния пример.
Материално ориентиран е, аз се възползвам от това- оставям го да се занимава с всички материални неща- сметки, покупки, ...

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 12:24 от *Камея

# 627
  • България
неЖност,  *Камея, благодаря ви  Hug bouquet.
Камея, преди няколко часа станах на 45г. Телом. Духом съм на по-малко от половината  Laughing.
  Тия дни сменям гардероба. Да не си мислите, че търся някакви бабешки дрехи. Напротив, махам черните и си купувам разни шаренийки.  Crazy
  Не се сещам, да съм била привлечена от мъж от земната група. Вода, огън и въздух.
Обаче имам доста приятелки Дева, Телец. Козирог, за мен са твърде злопаметни и леко ги отбягвам. Не че са лоши, но е уморително в тесен кръг, да внимаваш със закачките и мислите.
X-RayLily,  newsm59

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 13:12 от MoiraineD

# 628
MoiraineD, бъди все такава щура оптимистка! Радвай се на живота и граби от него с пълни шепи! Hug

Камея, точно в десятката е предположението ти. Laughing
Поканата за среща дойде от него. И не съм меркантилна, работя и мога да си плащам сметките, но смятам, че беше редно той да плати сметката. Все пак пихме по едно кафе, не е като да сме поръчали цялото меню в заведението. Grinning
А от разговорите с него останах с впечатление, че не обича клюки и интриги (което за жените от зодията му е нетипично Mr. Green), отговорен е, но и той няма като моето чувство за хумор. Laughing
И сега за капак - вероятността да е обвързан, не ми дава мира. Все си мисля, че се е разделил с гаджето.
Божеее, вкарах се във филм! Crazy Blush Whistling

# 629
  • Пловдив
MoiraineD , честит прекрасен ден!!! bouquet bouquet bouquet
Да бъдеш много ценена, балансирана и щастлива!
Най-добрите ми приятелки са зодиите Раци, Близнаци и Водолей!
Най-дългите връзки са ми са със Стрелец и Риба, а най- опустошителните и интересни с Везни, Дева и Близнаци.
Не знам в кой дом съм, но асцендента ми е Лъв и доста често се проявява когато съм ядосана или преследвам някаква цел!

Общи условия

Активация на акаунт