Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 803
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Eма, май само си взимаш ново направление от личния лекар! Така ми е по спомен, когато исках да се отписвам, но така и не го направих. При всички положения ти трябва направление от личния, така че като отидеш там за него, можеш да попиташ нещо друго трябва ли да правиш.

# 436
Няма проблем да се преместиш в Надежда за раждане въпреки че ЖК е била на друго място. Проверявах , ще поискат документите и правени изследвания до момента и ще направят оставащите там. Успех! И аз може би ще се насоча натам ( все още се колебая м/у Вита, Надежда и МД)

# 437
Супер новини, аз също утре съм в Надежда на оглед, въпреки че уж съм си избрала друга болница.

Неонатологията им изобщо не отстъпва на прехваления МД, който отдавна почива на стари лаври Wink Имат страхотни лекари и персоналът като цяло е доста по-добър, да не говорим за обстановката.

# 438
Теди, това значи че трябва да отида до лекара от МД и да му кажа да ми даде всички документи до момента и да ги занеса дефактно в Надежда. То аз се чудя дали трябва да го.прсвя това защото аз ще.си плащам на частно в Надежда, няма да ходя на ЖК и неможе ли просто да си взема 45 дневния,.плюс направлението за раждане от МД и просто да си родя в Надежда. Ще.видя де ще.им звънна да кажат.

# 439
А бе на стари лаври не почиват, ама са леко надменни и не е никъде другаде да няма свестни лекари, както те си мислят. Най-малкото маса от тях са по частни кабинети и клиники, така че дори да кажем, че са единствените компетентни, което не е така, пак има опции да родиш в нормална среда при въпросните светила. Но пак казвам - читави доктори има и другаде.

# 440
Joony, не искам да цитирам име и да казвам историята зашото родих първото си дете при него и ужасно много го уважавам, но човек показва в един момент че колкото по-голямо светило става и по-нагоре върви, толкова почва да става по-нетактичен, по-уязвим и по-неглижиращ. Не че на него ще.му пука че няма да отида повече при него, но.пък аз ще се почувствам човек и ще се преродя ако някой най-накрая ми обърне човешко внимание при преглед и не изръсвам всеки път една камара пари само защото  знам че иначе няма да ме.приемат присърце.при раждането.  Аз затова си ходя и си се следя паралелно при докторката която ми прави ФМ. Живи и здрави да сме, далеч съм от мисълта че само в МД са добрите лакри,.просто там е най-добрата неонатология и е факт че са добри и АГ тата. Ма вече ми е все тая...

# 441
Така е, Ема. Мен също това ме дразни - че си вирят носовете до небето в МД. Не е само един лекар така, масово е. Акушерките също се държат все едно работят в светая светих на медицината и без тях си нищо. Вярвам, че са добри,, но първа ръка видях как им се смени отношението като им отидох на частно. Неприятно е. И на мен ми се налагат паралелни консултации - защото просто ми омръзна да питам и да се интересувам, а да се държат с теб като с идиот и да не ми отговарят/да ми мълчат. Нищо не знаех какво става, те прегледите сякаш за тях си ги правят. Аман.

# 442
Не е вярно, че Майчин дом е с най-добрата неонатология, Надежда, Токуда, Св. Лазар и други болници наливат луди пари в апаратура, която е по-съвременна и за допълнителни квалификации на лекари, които са по-добре заплатени и по-щастливи с работата си.

В Майчин е най-голямата неонатология. Отношението е чудовищно, ама това и друг път съм го писала. Да не говорим, че като стане нещо, са 1000 човека, които си прехвърлят топката и от никого никаква отговорност не се търси.

Предпочитам да не пропадам в асансьор, да не ме щипят по зърната и да не ме лазят хлебарки, тенкюверимъч. Вече всички мисля сме 30та седмица, което значи, че и утре да стане нещо (не дай си Боже!!!) има по- добри варианти.

Гледах, че правят ремонт и уж разни промени са планирали, дано да се оправи положението скоро време там, казваха, че в новата част условията са много добри.

# 443
Момичета, помагайте...изгарям от киселини.Втора бутилка сода пия, сън не ме хваща, имам чувството, че огън имам в хранопровода😫😫
Помня, че споменавахте някакви препарати, но не намирам в момента нищо конкретно😖

# 444
Аз пък от болки в ставата и не мога да спя Grinning

Много съм доволна от бионацид, ММ и той го подкара тия дни и на него му помогна след едни пържени китайски гадости.

Знам, че много мами пият и сода за хляб с малко вода, също талцид.

# 445
Талцид.
Иначе 1 непълна ч.л. сода бикарбонат в чаша вода можеш да изпиеш, ако нямаш наоколо денонощна аптека. Simple Smile
А, joaniki ме е изпреварила Wink

# 446
И аз ей сега се събудих и немога от киселини да заспя. С първата бременност беше един малък ад, но все пак сега още не съм в края...Joaniki, развесели ме със щипането на зърната и хлебарките:) Вярно ги щипят там хахаха:)

# 447
С две ръце препоръчвам Бианацид. На мен много ми помага. Давала съм и на малкия няколко пъти.

# 448
И аз вече съм на Талцид. Много ми е гаден ама като помага...търпя
А на Биоанацид ми дадоха мостри на едно училище, все се каня да ги пробвам ама нали все стискам зъби..нищо не пия.

# 449
На мен нищо не ми помага незнам вече какво да правя Sad всичко пробвах няма сън за мен от месец близо вечер са просто нетърпими

Общи условия

Активация на акаунт