Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 782
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Ема, благодаря за мнението за Белкин. Flowers Blossom Ще споделя отзиви като мине първия преглед при него.

# 541
Стефи ,аз по принцип много Настивам от климатик,а и в този апартамент нямаме затова намерих спасение с вентилатор . Не че той е много полезен ,но поне завърта топлия въздух.
И аз съм от тези с магнерот 3х2 ,даже мисля че започнах ударната доза преди повечето от вас (имам някакъв спомен,че сякаш само аз го пиех) . Може би 24 седмица..... и нямам киселини

# 542
А магнезия дали не трябва да се спре по някое време, как мислите? И аз съм с 3х2,  но тия дни се замислих, че хубаво ми притъпи подготвителните контракции, но те все пак си имат предназначение да подготвят за същинските. Да не отида с тая конска доза магнезий неподготвена да раждам. Grinning

# 543
Спира се магнезия на мен ми каза докато вляза в 9 и го спирам,но това е в края на септември.Иначе но шпа ми го спряха .

# 544
Да ,спира се . Вчера аг ми каза ,че заради контракциите продължаваме магнезия ,което ме наведе на мисълта,че явно е бил до време

# 545
Купих си кантар след 2 седмици и половина без и резултата не е плачевен спрямо последния път, но като цяло резултата е +11.5 в началото на 29-та съм....цццц ужас ако си изкарам докрай пак ще чукна 20-тина:)))

# 546
Някой друг да се е сдобил с брутално разтройство от Малтофер?От вчера го вземам и днес положението е много зле.Дали е от него или е от грипната вълна?

# 547
Мен малтофера направи обратния ефект.
Аз Магнерот пия от 9та седмица до ден днешен! Не са ми казали кога да го спра.
Сега тепърва съм на прегледи и ще разбера какво ще се случва.

# 548
  • София
Здравейте тотално ви изпуснах нещо. Иначе добре вървим , аз съм в 32 седмица девойката е 2200кг. Вече надолу с главата много рита постоянно направо ужас. Надяваме се на везни , за скорпион и дума да не става хеле пък жена.

# 549
Моето е с главата отдавна. Обаче така ми изпълва корема, че постоянно имам бабунка някъде. Wink

# 550
Охххх аз вече се моля да задържа за везна 😂😂 отново съм с болките и свиванията на корема ,а къде е чак октомври... още 39 дни поне да се задържи вътре 😁😁

# 551
  • София
Ще ще спокойно. Като имаш предвид, че аз само едни дрехи съм купила друго нищо добре е. Аз мисля края на септември да е така ми се иска, ОАК слон не ми се ражда въпреки , че така върви.

# 552
Обаче все едно някакво 7мо чувство ме накара да купя всичко още преди месец . Само шезлонг където нямам 😂 Всички ми говореха да не избързвам и все пак си знаех своето. Сега 8ми месец къде не мога да стъпвам от крака и стоя ли 30 Мин права сякаш нещо започва да ме дърпа напред ,че сега и контракции 😂😂😂 а слонче определено не ! Имам костюмче 56 номер което трябва да стане ,а беба вървяла голяма (нз какво точно значи голяма) и затова на 90% ще сме секцио 😁😁😂😁

# 553
  • София
Моето първо дете се роди 4 кг естествено. Незнам колко голямо е за секцио, важно всичко да е наред.

# 554
  • Варна
Steffie и аз пия малтофер, разстройство не, но редовно ходене. Предните месеци бях със страхотен запек, чак до свещички стигнах. Разстройство получих като смених магнерота с диаспорал 2 прахчета на ден.

Общи условия

Активация на акаунт