Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 764
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
И аз се притеснявам да не започна да раждам преди датата за секцио.Лекарят на когото имам доверие и искам да ми направи секциото се занимава с много други неща,не само с раждания и незнам ако стане нещо непредвидено дали ще има готовност. Иначе ще трябва да ходя в спешното,а ме е страх да не случа на някой некадърник. Sad  
Симона,и мен ме мъчат контракции от сума ти време,които според док не са проблем.Но мен ме е страх,защото са болезнени и като получа контракция не мога да вървя,нищо не мога да правя,парализирам се.И така понякога се чудя дали пък не раждам вече. Sad

# 631
Ами Стефи моята аг каза ,че не са страшно,но не са за пренебрегване . За този етап от бремеността ми показа къде трябва да минава скалата от записа на тонове и беше на дебелата линия над 2 ,а през 10 Мин ми е почти дебелата линия над 4 (става въпрос за листа със записа )

# 632
Аз не съм ходила на запис на тонове,но ако отида кой знае какво ще покаже. Sad Нон стоп съм с контракции.И на прегледите ги засичат.А понякога много болят.

# 633
Кога си на жк ? Сигурно скоро ,ще си пуснеш . Аз ако сама не бях поискала ,щяха да ми пуснат чак тази седмица към края . Мен също доста ме наболява и то вечер предимно . Търпимо е ,но не е приятно.... Четвъртък пак съм на тонове

# 634
Тъй като съм решила да раждам в болница на 40 км от нашия град чак не знам как ще станат нещата. Дали ще успеем на време. Сега ще го обсъдим това- доктора ми.
И аз започнах да усещам контракции. Днес имах доста Sad все по- трудно се разхождам или шофирам Simple Smile
Другата седмица и аз вземам 45 дневния болничен и да си отдъхна вече

# 635
В понеделник съм на Жк,но на жк много не разчитам защото съм записана там
само заради болничнинте.После ще ходя при лекаря при когото смятам да раждам и ще питам дали прави записи.Никой не ми е споменавал досега,незнам защо.

# 636
Аз също имам дни с много контракции, но слава Богу още не са болезнени. Много неприятни са, спират ми дъха, получавам сърцебиене и усещам как кръвта ми прилива във артериите на врата. Не съм забелязала някаква зависимост - дали повече съм се натоварила през деня или по-малко.

# 637
Ами явно защото не са по здравна каса ... знам ли. Моята аг ,ще ме следи вече в кабинета си,не в болницата където бях до сега . Шантава работа ,но пък ако записват можеш да си ги запишеш и да ги разчетат. То представлява една диаграма и или има или няма контракции . Поне според мен де 😁

# 638
И при мен никой дума не казва за запис на тониве, а съм почти в 34 г.с. Лекарката ми от ЖК ми каза да отида в началото на септември, за да ми даде направление за раждането и това ще е, нещата м/у нас приключват Mr. Green
Като отида при моя си лекар, ще видим дали ще каже за тоновете нещо. Но днес една октомврийска сладурка, с която сме при един и същи лекар ми каза, че от 36 г.с. ще ги следят при нас. Та добре, че беше тя, аз все забравям да питам и то все важни неща, като изляза от кабинета, тогава се сещам, да му се не види.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 22:00 от Анонимен

# 639
Жанче значи заедно вървим 😁

# 640
На мен ще ми почнат записа след седмица, но аз ще си ги плащам . Мисля да ходя всяка седмица. Иначе казаха на 2 седмици ама то почти няма време до срещата с дребчо.

# 641
И на мен за тонове ако не бях питала не знам сали щяха да ми кажат. А от утре съм в 33 седмица и все си мисля, че поне веднъж е трябвало да мина. Да не говорим, че моята аг е във ваканция и чак на 4 имам час. Каза, че тогава ще ми пусне и болничния със задна дата (трябва да е от 26 август) и ще говорим за тоновете да видим къде ще ме прати.

# 642
Моите ги записват от 2 месеца насам.
Обаче днес си мислих - от тук нататък прегледите щели да бъдат на по-често. Е то хубаво, но аз съм на преглед чак на 12.09., то се пада малко преди евентуалното секцио, кога точно се очаква да идвам на по-често?
Или само на ЖК ще ходя на по-често от тук нататък?

# 643
Жанче значи заедно вървим 😁
Абсолютно Wink

Лизи, наистина, за кога това по-начесто ?
Недомлъвки, неясноти колкото искаш и още толкова. Sad

# 644
Лизи май като се влезе в 9я и започват на 2 седмици да викат на преглед ,а ако се преносва се заливат тонове или всеки ден или през ден

Общи условия

Активация на акаунт