RYANAIR - 9

• 62 468
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Milano
Вторник и събота не летят до Рим от 31.10 до предпоследната седмица на март.

Нищо странно - явно не се пълнят самолетите през зимата по съответните дестинации.

И за Милано са 4 пъти в седмицата, а не 7.
Реджи, цялата минала година всеки ден ли имаше полет до Милано, май да?
Рим по спомени май не беше всеки ден, поне през април 2017

Всеки ден откакто са ги пуснали.
Рим незнам, през лятото, да.

# 541
За кой ноември е отменения полет? Да видим дали става въпрос за вторник или събота....

# 542
 за вторник и петък (31,10 за Рим и 03,11 за София) са отменени

# 543
  • София
Събота е отменения полет.

# 544
  • София
Не виждам смисъл от подобно истерясване - обяснението е просто.
Всяка авиокомпания има лятно и зимно разписания.
Не винаги полетите до всяко летище съвпадат и при двете.
Няма нищо странно през студените месеци да са по-редки.
Обичайно  преди Коледа и НГ има и допълнителни полети по определени направления.
Вече е достъпно и лятното разписание  за 2018 г., разгледайте и набележете нови места за посещение.

Ако искаш ти ни плати загубите от отменените полети и няма да истерясваме! Лятно и зимно разписание има, но то се прави предварително, а не при закупени вече билети и в последствие да се съкращават полети. При мен са вързани и прекачвания с уиз, хотели, трансфери и въобще не ме устройва да си сменят дати. Разбираемо е да сменят нечия дата, но това, което се случва в момента не е нормално. С един-два полета да се случи ок, всеки ще прояви разбиране, сменяли са ми дати и с Уиз, но беше с половин година предизвестие.

# 545
А имате ли наблюдения дали зимното разписание е еднакво за различните летища? Ние летим от Букурещ на 4 декември - понеделник (Рим). Дали и за там отменят вторник и събота, или може да е различно? От дрга страна, гледам за всеки ден от седмицата за конкретната дестинация, има по 2 полета на ден....За други дестинации от Букурещ, проверих напосоки, са редуцирани полетите през зимата, дори за Милано са махнати съботите, Рим си стоят ежедневно по 2 полета...

Не виждам смисъл от подобно истерясване

Когато три семейства са си платили хотела, без право на връщане на пари (за тези дати и този хотел нямаше други опции), отделно сме си платили трансфери, места, приоритетни качвания.... Мисля, че е нормално да истерясваме.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 12:07 от Змимка

# 546
  • Milano
А имате ли наблюдения дали зимното разписание е еднакво за различните летища? Ние летим от Букурещ на 4 декември - понеделник. Дали и за там отменят вторник и събота, или може да е различно? От дрга страна, гледам за всеки ден от седмицата за конкретната дестинация, има по 2 полета на ден....

Естествено, че не е.

Не можеш да сравняваш потока на румънци към Италия - направо ни заляха като влезнаха в ЕС - станаха над 1млн резидентите.

Бергамо - Барселона и обратно е с 3 полета на ден от много години, зима и лято и полетите са пълни.

С Изиджет има 7 полета на ден до Париж от Малпенса и още няколко от Линате...защото има пътуващи.

# 547
Най-после нещо мъъъничко успокояващо....  Hug
То е ясно, че ще треперим до последно, май ще приключим с Райън еър. Уиз веднъж ми смениха дати (и то датата на връщане с 2 дни), но го направиха поне половин година по-рано. Безплатно ни изместиха и двата полета в удобни за нас дати.

# 548
  • Бургас
Здравейте!Сега погледнах и нашия полет е отменен за Тревизо ,трябваше да излетим13.11 понеделник и обратен 17.11.Греда голяма!!! Бясна съм!Сега реших да чекирам,но уви!

# 549
  • Бургас
Другата резервация която организирам за Рим на моя братовчедка подарък за меден месец за дати излитане 13.11-17.11 все още не е пипана!

# 550
  • София
Ако имаше малинки за некоректни фирми Раян, щеше да ги спечели до една...

# 551
Идвам при вас тхичко, че купихме билети за края на ноемри за Милано.
Мислех, че отменят полети само до края на октомври и бях спокойна, но сега виждам, че не е така и се притесних и аз...

# 552
От ноември до март летят понеделник, четвъртък, петък и неделя до Милано През останалите дни - не.

# 553
  • Варна
Като ви прочетох и аз влязах в резервацията си - анулиран е Барселона-София 02.11. На е-майла няма нищо. Наистина си проверете резервацията. Връщат ми цялата сума, но исках да попитам, допълнително дължат ли ми обещетение, има месец до резервацията?

# 554
За месец напред не дължат, само за 14 дена
Докато не си намерят пилоти, няма как да летят с цялото разписание, затова намаляват

Общи условия

Активация на акаунт