RYANAIR - 9

• 62 427
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета,
имам 2 въпроса

1.Къде гледате списка на отменените полети ? Thinking

2. Как седи въпроса с чадрите, ако пътуваш само с ръчен багаж? newsm78

благодаря bouquet

# 586
  • София
Интересно, имах 2 резервации за отменения полет Шарлероа - София. На едната - аз и синът ми, а на другата дъщерята с мъжа ми. Ваучери имам само за мен и синът ми, за другите двама - не... newsm78

# 587
Да не би обезщетението да е на база резервация, а не пътник?

# 588
  • София
Здравейте момичета,
имам 2 въпроса

благодаря bouquet

Няма проблем за чадъри, аз миналата седмица пътувах с чадър в ръчния. Simple Smile

# 589
  • София
Здравейте момичета,
имам 2 въпроса

благодаря bouquet

Няма проблем за чадъри, аз миналата седмица пътувах с чадър в ръчния. Simple Smile

Аз и като съм с чекиран пак си държа чадъра в ръчния.

# 590
тези полети са  прекъснати от ноември до март ,  публикувани са навсякъде (в италия,за бг преса не знам)

1.Bucharest – Palermo            18. Sofia – Castellon
2. Chania – Athens               19. Sofia – Memmingen
3. Chania – Pafos                 20. Sofia – Pisa
4. Chania – Thessaloniki       21. Sofia – Stockholm (NYO)
5. Cologne – Berlin (SXF)      22. Sofia – Venice (TSF)
6. Edinburgh – Szczecin       23. Thessaloniki – Bratislava
7. Glasgow – Las Palmas       24. Thessaloniki – Paris BVA
8. Hamburg – Edinburgh        25. Thessaloniki – Warsaw (WMI)
9. Hamburg – Katowice          26. Trapani – Baden Baden
10. Hamburg – Oslo (TRF)      27. Trapani – Frankfurt (HHN)
11. Hamburg – Thessaloniki     28. Trapani – Genoa
12. Hamburg – Venice (TSF)      29. Trapani – Krakow
13. London (LGW) – Belfast       30. Trapani – Parma
14. London (STN) – Edinburgh   31. Trapani – Rome FIU
15. London (STN) – Glasgow        32. Trapani – Trieste
16.    Newcastle – Faro                33. Wroclaw – Warsaw
17. Newcastle – Gdansk             34. Gdansk – Warsaw

# 591
Обезщетението е отделно за всеки един пътник от резервация.
Ваучерите ще се раздават до петък, 29.09.2017 г., и могат да се ползват от 1 до 31.10.2017 г. за пътувания от 1.10.2017 г. до 20.03.2018 г., с изключение на периода от 20.12.2017 г. до 7.01.2018 г.

# 592
  • София
Ваучерите ще се раздават до петък, 29.09.2017 г., и могат да се ползват от 1 до 31.10.2017 г. за пътувания от 1.10.2017 г. до 20.03.2018 г., с изключение на периода от 20.12.2017 г. до 7.01.2018 г.

Да де, но имам 2 резерваций с х 2 пътника... а имам ваучер само за едната резервация с двама пътника

# 593
Скрит текст:
Да де, но имам 2 резерваций с х 2 пътника... а имам ваучер само за едната резервация с двама пътника
Има време да дойдат до утре.

# 594
  • Бургас
Здравейте !!!Пак за темата с тези ваучери,аз имам 3х80 евро за трима пътника.Обаче два ваучера не мога да ги използвам за една резервация!Трябва да използвам единия ваучер за отиване и единия за връщане.Така ли е ?Отделно формата за попълване за възтановяване на парите нещо не работи и не става.От два дни тотално ме изнервиха!Голяма борба!!!

# 595
Аз също имах резервация за мен и приятеля ми за Рим - 25.11-29.11. Вчера получих мейл, че полетът на 25.11 е анулиран, избрах си опция да сменя датата и ще летим на 26.11. Малко по-късно получих мейл, че ми пращат ваучер, като тези, които коментирате. Въпросът ми е - срещу името ми пише 80евро и има код и срещу името на приятеля ми също пише 80евро и код, та това значи 160евро ли и как се ползват - мога ли да избера полети за 98 евро и да използвам двата ваучера?

# 596
Здравейте !!!Пак за темата с тези ваучери,аз имам 3х80 евро за трима пътника.Обаче два ваучера не мога да ги използвам за една резервация!Трябва да използвам единия ваучер за отиване и единия за връщане.Така ли е ?Отделно формата за попълване за възтановяване на парите нещо не работи и не става.От два дни тотално ме изнервиха!Голяма борба!!!
Съгласно условията "Максимум 4 ваучера могат да бъдат използвани за всяка резервация. Ако стойността на транзакцията надвиши тази на Ваучерите, разликата може да бъде платена чрез дебитна/кредитна карта, PayPal или другите налични методи за плащане"

# 597
Здравейте!

И аз съм с ваучери 2х80евро. Някой знае ли дали мога да ползвам ваучерите за няколко полета, т.е. София - Атина и Атина-Санторини и обратно, до изчерпване на сумата?
В общите условия пише "Unused Travel Voucher balances will not be carried over", но дали това е след 31.10,2017 ако не е ползван или се ползва еднократно?

# 598
  • Бургас
Чата им е зает и се чака много.За тези ваучери как става при условие,че има възможност само един да добавиш?

# 599
Общи условия за пътнически ваучери
•   Ваучерите за пътуване са изпратени на имейл адреса, използван по време на резервацията;
•   Всеки пътник от резервацията получава ваучер за пътуване от 40.00 EUR/GBP за всяка резервирана отсечка; клиентите с резервации за еднопосочен полет, които са били анулирани, получават 40.00 EUR/GBP, клиентите с двупосочни резервации, които са били анулирани, получават 80.00 EUR/GBP;
•   Ваучерите за пътуване са валидни за резервации, направени между 1 октомври и 31 октомври 2017 г. за пътувания между 1 октомври 2017 г. и 20 март 2018 г. Вашето завръщане трябва да завърши на или преди 20 март 2018 г.;
•   Прилага се следният период на изключване: 20 декември 2017 г. до 7 януари 2018 г. Ваучерите не могат да бъдат осребрени за пътуване по това време;
•   Ваучерите за пътуване са валидни за ползване само от получателя на ваучера;
•   Ваучерите за пътуване могат да бъдат използвани само на Ryanair.com за закупуване на полети и/или продукти, свързани с полет на Ryanair (като резервирани места, регистрирани багаж и качване с приоритет);
•   Максимум 4 ваучера могат да бъдат използвани за всяка резервация. Ако стойността на транзакцията надвиши тази на Ваучерите, разликата може да бъде платена чрез дебитна/кредитна карта, PayPal или другите налични методи за плащане;
•   Ваучерите за пътуване не могат да бъдат използвани чрез мобилното приложение на Ryanair;
•   Валидността на ваучерите за пътуване не може да бъде удължена или променена;
•   Ваучерите са непрехвърляеми, могат да бъдат осребрени само от клиентите, на които са издадени, и не е налице касова алтернатива;
•   Неизползваните остатъци от ваучерите за пътувания не могат да бъдат използвани;
•   Освен ако не е предвидено друго в приложимото право, настоящите Общи условия се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Ирландия и всеки спор, произтичащ от или във връзка с настоящите Общи условия, подлежи на юрисдикцията на ирландските съдилища.

Общи условия

Активация на акаунт