Страх от раздяла?

• 6 229
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
С известна условност, през цялото време на четене, ми изниква клишето "Забравените не забравят забравилите".

Много анализ, много задълбаване, което е съвсем в реда на нещата, за тези две "дъъъълги" седмици. Дълги е в кавички, но да знаеш само, как ти завиждам, че са тъй дълги в твоето измерване на събитията. Хвърли зад себе си и намери напред.

Успех и не заключвай темата, дай шанс на още дискусия Simple Smile

# 31
Да, и аз си мислех в началото, че е клишето, обаче това не ми е първата връзка и определено не ми е първият човек, който ме "забравя". Преживявала съм го десетки пъти и го познавам вътрешно като чувство. Да, не след толкова дълги връзки, но все пак чувството си е чувство без значение дали сме споделяли 3 месеца или 3 години един и същи живот. Усещах дълбоко, че е нещо повече.. и, явно, бях права.

Две седмици, абсолютно, не са дълъг интервал от време.. Обаче за състоянията, в които аз изпадах през половин час, направо си се бях приготвила тялото ми да откаже. Физически беше много тежко, поради психическите щуротии. Даже в момента съм спокойна като йога учител и пак сърцето ми лумка и ме боли стомахът.. това е поради демиджа, който си вкарах на тялото тези 2 седмици. Аз не казвам, че ще я забравя и ще отмине. Със сигурност ще се сещам за нея, ще преплаквам.. но вече усещам, че няма да стигам до физически симптоми от мелодрама.

Благодаря много! "Хвърли зад себе си и намери напред." е много мотивиращо впрочем и усещам подкрепа зад него, за което пак благодаря.

# 32
Аз пък преди да закючат темата, ще дам друг поглед над нещата.
1. Относно помощта- за мен е нечовешко да не се отзове, няма значение дали ѝ е бивше гадже или не. В случая е била единствената близка наоколо. Да си сложиш гареза от приключилата връзка над човещинката за мен е показателно за това какъв човек е по принцип.

Бих помогнала на бивш, ако го блъсне кола или си счупи крака и е сам в града. За неидентифицирани психично-физични проблеми, породени от раздялата, проблеми с нервите и нужда да му държа ръката, защото го е страх - не бих дошла да го "вдигам" дни след раздялата. Stop Това няма да се оправи с моето присъствие, а даже ще влоши нещата, защото поддържа зависимост. Пълно е с хора, които се възползват от човещината, за да манипулират. Даже не е на 100% умишлено и злонамерено, просто е начин да те държат до себе си, да ти търсят вниманието и да си продължават агонията. Дано никога не попадаш в такава ситуация. Confused

# 33
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт