СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 60 785
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
Какво ще остане от СМГ, ако си отидат емблематичните математици?

Ще дойдат млади и амбициозни учители! Такива като Мария Томова например!
Няма незаменими хора, всички това го знаем!

Без да съм сигурна 100% за причините, но много се радвам, че си тръгнаха едни други "емблематични" преподаватели като Къци и Пенчо, на които отдавна не им беше мястото в СМГ.

# 451
math mother, Вие наистина сте един болен мозък. През колко страници трябва да се публикуват всички мизерии, които е направила Тодорова тази година. Колко добри състезатели са били изхвърлени зад борда, за да наместят с нейната дружка от комисията на тяхно място ученици от частното училище и други, с посредствени успехи. Наистина ли не сте способни да мислите и да правите причинно-следствена връзка. Тези неща се учат на 2-годишна възраст.
Благодаря! "Болен мозък" е комплимент в сравнение с останалите квалификации, които обикновено ползваш.
Аз пък се чудя в качеството си на каква коментираш случващото се в училище, с което нямаш и не си имала нищо общо, не си наясно ни със състезания, ни с подготовки, не познаваш учителите... Пишеш пълни абсурди с надеждата институциите да вземат решение на базата на писаното в един публичен форум. Не ги подценявай.
Да, частните училища са много виновни. Може да предложиш да ги закрият всичките до едно. Тъкмо няма да има конкуренция.
Продължавай да се излагаш, не ми пречиш.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 19:26 от math_mother

# 452
harry10 , смятате ли за правилно действията на националната комисия за Европейско кенгуру? Имаше ли нарушение на регламента?  МОН кого трябваше да санкционира?

# 453
Сикс сигма, Вие Симеонов лично ли го познавате? Защото в някакъв пост употребихте думата "прошляк", или "клошар", не помня. Чудя се как човек който лично го познава, може да употреби точно тези думи за него.
Някога може би  (преди 15-20-25 години) като е бил по-млад,  с енергията, мотивацията и възможностите си сигурно е  бил класа над останалите преподаватели ... но към момента е само един от добрите учители в СМГ.
С какво е по-добър В МОМЕНТА от останалите учители по математика ?  Или пак със спомени ще караме.
И в двата репортажа по телевизията имаше неприятно държане (подсилено от външния вид си вид),  и извинявам се , но не можах да се сдържа.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 15:57 от 6σ

# 454
  • София
Не съм съгласна да се намесват и обиждат деца!

Аз не смятам за правилно - сега ще ви взривя- и  откриването на новите паралелки, но кой ли ме пита и какво ли значение има моето мнение. За мен по този начин очарованието, което имаше СМГ се изгуби.
И знам, знам какво ще ми кажете в защита на паралелките и как ще ме нападнете  , но всеки има право на мнение, моето е такова и няма да се промени, но както виждате не го налагам. И ..    правете каквото искате, плюйте се едни други , и мен, разбира се, но си мерете думите като става въпрос за деца!

# 455
harry10, права си, извинявай, трябваше да напиша : Родителите на 11а и 11б, защото точно тях имах предвид . Мислех, че се разбира, по- точно не допусках, че така ще го разбереш.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 16:56 от gerka

# 456
harry10 , смятате ли за правилно действията на националната комисия за Европейско кенгуру? Имаше ли нарушение на регламента?  МОН кого трябваше да санкционира?
В  СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7 сте. За състезанията има друга.

# 457
През колко страници трябва да се публикуват всички мизерии, които е направила Тодорова тази година. Колко добри състезатели са били изхвърлени зад борда, за да наместят с нейната дружка от комисията на тяхно място ученици от частното училище и други, с посредствени успехи. Наистина ли не сте способни да мислите и да правите причинно-следствена връзка. Тези неща се учат на 2-годишна възраст.
да..., благодаря че ни напомнихте, че частното училище е виновно за проблемите на СМГ.

# 458

smile3513Въпросът е пряко свързан  с П.Т.  и СМГ !

# 459
А това е от тема 5
"Warwick
Re: СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5
♥1 сб, 08 юли 2017, 06:44 #147

Не за неуредиците около някакво състезание. Много важно, че няколко деца нямаше да отидат да зачеркнат а, б, в, г на кенгуруто. И какво като отидоха?"

# 460
Досега единствено и само двата класа на Тодорова я подкрепят, но грачат като за хиляда. Плюс двама-трима разкрепостени родители на петокласници, които нямат нищо против децата им да бъдат възпитавани от инакомислещи
A учителите, които отидоха при Манолова? А членовете на настоятелството?

Добре, напишете един списък с всички, които я подкрепят за тези, които не ги познават и го сравнете с тези два списъка на ощетени от нея учители плюс техните ученици и родителите им:
http://smg.bg/news.php?id=545
http://smg.bg/news.php?id=547
Да видим, ако ще си мерят агитките кой ще победи.

# 461
  • София
Родителите на 11 а и б клас, както и тези на 5 и 6 клас изобщо нямаха намерение да се стига до оставка на Директора. Те искаха диалог, който  е не получиха -
защо, не знам.  А. Стоянов каза, че му било забранено да говори. Защо са му забранили ? Кой му е забранил? И да, струват ви се неумели в действията си - ами да, такива са, защото никой не очаквал , че ще ескалира напрежението дотолкова , че да стане брутално. Някой беше казал за лавина - да така се получава , но и двете страни в безсилието си допускат грешки и не знам тази лавина докъде ще стигне. Жалко, много жалко е всичко , което се случва. Няма печеливша страна.

# 462
А това е от тема 5
"Warwick
Re: СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5
♥1 сб, 08 юли 2017, 06:44 #147

Не за неуредиците около някакво състезание. Много важно, че няколко деца нямаше да отидат да зачеркнат а, б, в, г на кенгуруто. И какво като отидоха?"
Ами да, и Тема 5 на СМГ сте се опитвали да обърнете в тема за Кенгуруто. Simple Smile Какво странно виждате в това, което съм написала? Само аз ли твърдя, че СМГ не са само състезанията и състезателите? Преди всичко децата са там, за да завършат средно образование. А това, че са подбрани и по-добри по математика от останалите, е плюс.

# 463
Родителите на 11 а и б клас, както и тези на 5 и 6 клас изобщо нямаха намерение да се стига до оставка на Директора. Те искаха диалог, който  е не получиха -
защо, не знам.  А. Стоянов каза, че му било забранено да говори. Защо са му забранили ? Кой му е забранил? И да, струват ви се неумели в действията си - ами да, такива са, защото никой не очаквал , че ще ескалира напрежението дотолкова , че да стане брутално. Някой беше казал за лавина - да така се получава , но и двете страни в безсилието си допускат грешки и не знам тази лавина докъде ще стигне. Жалко, много жалко е всичко , което се случва. Няма печеливша страна.

harry10, единствено и САМО вие ескалирате напрежението, водени от безграничното озлобление на П.Т.. И трябва ужасно много и да се срамувате и да ви тежи на съвестта, че успешно съсипвате едно от наѝ-добрите училища. Но явно действате на принципа след нас и потоп, пък другите да се оправят.
Наистина е много грозно това, което правите. Помислете за бъдещите ученици поне за миг и както на вашите деца са предоставили възможност да учат в едно прекрасно училище, така и вие сте длъжни да го запазите и предадете такова на бъдещите ученици. Погледнете малко по-надалеч от носа си.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 16:18 от DjOfRa

# 464
  • В офиса
Kaква е връзката между конфликта и тези писма? Виждам, че са подписани от учителите, които са пряко засегнати - на 7-и, 8-и и 9-и клас. Така че едва ли може да говорим, че това е групата зад Стоянов. Иначе писмата са адекватни.

Общи условия

Активация на акаунт