СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 60 962
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
От  FB групата на СМГ :
Скрит текст:

# 181
Ако целта е апостроф, а не обмисляне, убеден съм, винаги има какво да се каже. Това не оборва хрумката ми.

ПП - Официалният език на тези състезания е английски. Е ли редно да има изискване да се знае езика на ниво за да можеш да комуникираш с международните колеги или викаш това са подробности Simple Smile

Моля? Не разбрах.

http://www.hms.gr/16jbmo2012/main.htm
https://www.egmo.org/egmos/egmo5/countries/country2/

Не ме интересува дали това оборва хрумката ти или не. Не ми е интересно и да споря дали учител, който води учениците си на състезания само на английски в MIT, Харвард и Пекин и който участва в кординации на английски и руски, има достатъчно за теб ниво на владеене на чужд език.

Мисля, че достатъчно досадихме с това на темата.

# 182
След като вече разбрахме позициите на двете страни и позицията на страничните наблюдатели, нека в тази тема спазваме добрия тон и пишем нови неща, които касаяhttps://т училището.
    Г-жа Тодорова, явно няма желание да преподава на любимите ученици

# 183

Достатъчно... не знам - не разбрах идеята на линковете, които си публикувала?
Интересно ми е мнението ти и с какво не си съгласна в моето:

http://forum.alekdimitrov.com/index.php/topic,59444.msg609486.html#msg609486

# 184

Достатъчно... не знам, интересно ми е мнението ти и с какво не си съгласна в моето:

http://forum.alekdimitrov.com/index.php/topic,59444.msg609486.html#msg609486
Браво за събраното на едно място и за филтъра!
Тъкмо тръгнах да ги навързвам с позорното  "интервю".

# 185

А случайно да знаеш, че работата по граждански договор не се зачита за трудов стаж? За осигуровките може да се информираш сам.

# 186
Math-mother, очевидно си в кухнята на СМГ и държиш аудитория да бъде коректно информирана. Докато детето ти учеше в СМГ не се забелязваха такива желания. От къде и как се зароди неистовия ти интерес към случилото се в училището с минала дата, Директора, както и към дейността на СМБ? Защо преди мълчеше, какво те мотивира и какво премълчаваш? Създаваш впечатление, че разчистваш стари сметки  .

А не е ли важно аудиторията да е "коректно" информирана? За да заеме човек позиция, е нужна информация – достоверна и достатъчна като количество, която да анализира. Възможно е тогава да не съм имала време, желание... Това, че се старая да съм обективна, съвсем не означава, че отмъщавам на някого за нещо.Сметки за разчистване нямам с никого, може да си напълно сигурна. Никой по никакъв начин не е навредил нито на детето ми, нито на мен, дори точно обратното – г-н Стоянов беше достатъчно отзивчив по време на кандидат-студентската кампания и направи всичко, за което беше помолен, макар че и тогава имаше проблем с организацията (ще спестя подробности), което си е характерно за гимназията. Достоверна информация

# 187

А случайно да знаеш, че работата по граждански договор не се зачита за трудов стаж? За осигуровките може да се информираш сам.
Може да се самоосигурява както адвокатите например.
Все ще се намерят желаещи да и платят осигуровките.
Нали декларираха всякаква подкрепа.

# 188

Ако г-жа Тодорова държеше толкова много на учениците си колкото казва, това щеше да е най-малкият проблем.

# 189

Ако г-жа Тодорова държеше толкова много на учениците си колкото казва, това щеше да е най-малкият проблем.

Ха-ха-ха. Хич не е малък проблема, особено за учителите, чиито заплати от години са ниски. Ограмотете се малко и тогава правете опити да манипулирате.

# 190
Ха-ха-ха. Хич не е малък проблема, особено за учителите, чиито заплати от години са ниски. Ограмотете се малко и тогава правете опити да манипулирате.

Ама... много обичаш да кривиш информация, нали? Да обвиняваш друг в манипулации като се базираш на ниските учителски заплати, които не стигат за покриване на осигуровките, в случая е перверзно.
Доходите на учителите по математика в СМГ са всичко друго, но не и ниски Simple Smile

# 191

Може да се самоосигурява както адвокатите например.
Все ще се намерят желаещи да и платят осигуровките.
Нали декларираха всякаква подкрепа.

Ами самоосигуряването става пак с пари.
Що не вземеш пък ти да ѝ платиш осигуровките? Щом даваш акъли, трябва и пари в излишък да имаш.
Ама сте големи разбирачи, ей.

# 192
# 193
Ами самоосигуряването става пак с пари.
Що не вземеш пък ти да ѝ платиш осигуровките? Щом даваш акъли, трябва и пари в излишък да имаш.
Ама сте големи разбирачи, ей.
Сега е момента родителите да покажете съпричастност.
При самоосигуряване на база 10000 лева , осигуровките са под 800 лева на месец. Какво е за 60 семейства ?
И жената ще е доволна.  smile3532

# 194

Ама... много обичаш да кривиш информация, нали?
Доходите на учителите по математика в СМГ са всичко друго, но не и ниски Simple Smile

Бъди спокоен, и да искам да те надмина в това отношение, не мога. Пожелавам ти да живееш с пенсия на учител по математика в СМГ. А също така първо да се информираш и след това да пишеш свободни съчинения. Това при положение, че държиш на реномето на сайта си.

Общи условия

Активация на акаунт