Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 801
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Не бих правила тест по - рано от 8 ми ден след трансфера. Като броя за първи деня след трансфера.
Повтори теста след 48ч. Ще ти даде по-ясна представа какво се случва

# 136
Almirra,"неведоми са пътищата Божии", но вече май понапреднах с възрастта. Едва ли ще ми се получи. Докато поотрасне мъничето и се организираме за следващ опит, шансовете ми съвсем ще са се изпарили... Не изключвам, разбира се и такава вероятност. Човек е жив заради мечтите 🙄
emvv, много ми прилича на щастлива новина 🤞🤞 Не те виня, че си избързала. Май всички го правим, въпреки предупрежденията и осъзнаването, че е твърде рано. Щом обаче има цифричка толкова скоро след трансфер, то това е индикация за имплантация. Силно се надяваме да е успешна. При мен се закрепяха на около 5я до 7я ден от трансфер на 5-дневни ембриончета. Ако следваме логиката при мен, то твоето току-що се имплантира на топло в мама. 😊 Стискам палчета да му хареса и да имаш лека и прекрасна бременност до финал. 🍀🤞

# 137
Здравейте, момичета! Някой знае ли кой от двата хотела е по-близо до Бахчеджи? BC Burhan Cacan Hotel или K Suites Hotel. Благодаря! Hug

# 138
Много ми е притеснено, защото имам 2 неуспешни опита, приключили с БХ и чхг-то на 7 ден ми беше 12, а сега 1.2, единствената ми надежда е да се имплантира сега.

# 139
Sisi345, мисля, че K Suits. Ние  ползвахме Mia Berre, който е почти до болницата. Чистичко и доста уютно хотелче, на минутки от клиниката, което бе важно за мен.
emvv, не се измъчвай, до колкото ти е възможно. Каквото е трябвало да направиш, си свършила. Опитай се да се разхождаш и разсейваш, за да не го мислиш много. Срещай се с хора, които не знаят за опита и очакването ти, за да избягваш темата и да разсейваш мислите си. Късмет миличка!🍀🤞
П.П. Sisi345, редактирам се. Сега поразгледах картата и всъщност K Suites е доста по-далеч в сравнение с BC Burhan Cacan Hotel

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 00:25 от Summer Breeze

# 140
Благодаря, Summer Breeze! Hug

# 141
Ние отсядахме в Canka Residence, на един геврек разстояние пеша. Беше ни удобно и комфортно.

# 142
Ние отсядахме в Canka Residence, на един геврек разстояние пеша. Беше ни удобно и комфортно.

Благодаря, Пингвинче! Правят ли отстъпка за продължителен престой? Hug

# 143
Не е нужно да се пазариш кой знае колки. Като отидете и казваш каква цена ще ми дадете за 10 дни (примерно). И те обикновено дават по-ниска.
Като е препоръчително да видите първо каква е цената в букинг и на самия сайт на хотела. Все пак е важно да не ви метнат.
Не се притеснявай, там всичко е пазарлък, за тях е нормално Simple Smile

# 144
Благодаря, Dundiu86! Hug Някой знае ли, дали има смисъл от генетичните изследвания? Благодаря! Hug

# 145
При генетичните изследвяния се изследват всички 46 двойки хромозоми за дефекти. Резултатите показват дали бихте могли да очаквате проблем с бъдещите ембриони и какви. Не е кой знае колко скъпо на фона на всички изследвания и пари за един опит, но дава яснота. При нас резултатът беше идеален и това ни даде основание да вярваме, че неуспехите не се дължат на генетични проблеми.

# 146
При генетичните изследвяния се изследват всички 46 двойки хромозоми за дефекти. Резултатите показват дали бихте могли да очаквате проблем с бъдещите ембриони и какви. Не е кой знае колко скъпо на фона на всички изследвания и пари за един опит, но дава яснота. При нас резултатът беше идеален и това ни даде основание да вярваме, че неуспехите не се дължат на генетични проблеми.

Благодаря! Hug Питам, защото ги направих по мое усмотрение, а чувам, че никой не ги иска. Едните бяха за 5 вида тромбофилия, а другите - не помня вече, ще са готови чак през ноември. Струваха 300лв. и а ако не трябват, малко ще ме е яд.

# 147
Аз правих само тромбофилия. За генетичните Каликая каза че не вижда обективна причина да ги правим. Нямаме в рода на нито един от двамата деца с проблеми ( чукам на дърво), нито друг с репродуктивен проблем. Послушахме го и ги пропуснахме. Така или иначе ако стигна до бременност ще направя всичко каквото се сетя за да съм спокойна Simple Smile

# 148
Аз правих само тромбофилия. За генетичните Каликая каза че не вижда обективна причина да ги правим. Нямаме в рода на нито един от двамата деца с проблеми ( чукам на дърво), нито друг с репродуктивен проблем. Послушахме го и ги пропуснахме. Така или иначе ако стигна до бременност ще направя всичко каквото се сетя за да съм спокойна Simple Smile

Благодаря! Hug Аз вече се обърках, тромбофилия не е ли ген. изследване? Така или иначе съм ги направила, дано ми потрябват, защото може и да не се стигне до процедура. Ама каквото, такова.

# 149

Благодаря! Hug Аз вече се обърках, тромбофилия не е ли ген. изследване? Така или иначе съм ги направила, дано ми потрябват, защото може и да не се стигне до процедура. Ама каквото, такова.

под генетични  имах предвид кариотип Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт