Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 792
  • 733
  •   1
Отговори
# 120

П.П. Забравих да добавя в предишния пост, че ПИД се прави при минимум 5 ембриона.

Това не е вярно. В Мемориал правят ПИД и на един ембрион. Има такова момиче, което забременя там, писа ми, за да ме подкрепи, за което съм й много благодарна. Имала е само един ембрион, който за върнали след ПИД, и опитът е бил успешен.

# 121
Summer Breeze, благодаря ти за окуражителните думи. Видях себе си в част от тях Simple Smile ние сме от скоро на арената и в борбата, но вече имам един неуспешен трансфер. Много бях съкрушена, защото ембритата бяха на вид прекрасни, а стигнах само до БХ.
Прочетох написаното от теб и все едно отговаряше на въпросите в мен, които мира не ми дават. В момента чакам МЦ и започвам подготовка за втори трансфер. Надявам се вече да успеем Simple Smile
Да ти е живо и здраво детенцето и много много да те радва!

# 122
Summer, благодаря ти, че ни помагаш. Знаеш, че когато сме в процедура, хиляди въпроси се въртят из главите ни, и твоите разяснения отговарят на много от тях. Особено полезни са за двойките, които тепърва събират информация за Бахчеджи и обмислят да отидат  там. Затова я има и тази тема. Ние започнахме втори опит при Карликая(първият приключи с биохимична бременност). Утре ми е пункцията. Очакваме само 2-3 зрели яйцеклетки, но много се надявам, че поне една от тях ще е достатъчно качествена.

# 123
Пухче..Дунди...успех!!!Стискаме палци!

# 124
Стискам ви силно палци и на двете! Hug

# 125

П.П. Забравих да добавя в предишния пост, че ПИД се прави при минимум 5 ембриона.

Това не е вярно. В Мемориал правят ПИД и на един ембрион. Има такова момиче, което забременя там, писа ми, за да ме подкрепи, за което съм й много благодарна. Имала е само един ембрион, който за върнали след ПИД, и опитът е бил успешен.
Съжалявам, че съм Ви подвела, момичета, явно са променили нещата. Дано е за добро.
Желая на всички в процедури да завършат със здрави, сладки съкровища, а на тръгващите по този път, да е кратък и успешен!
Насреща съм за всякакви въпроси. С каквото мога ще помагам ☺

# 126

Съжалявам, че съм Ви подвела, момичета, явно са променили нещата. Дано е за добро.
Желая на всички в процедури да завършат със здрави, сладки съкровища, а на тръгващите по този път, да е кратък и успешен!
Насреща съм за всякакви въпроси. С каквото мога ще помагам ☺

Съжалявам, ако съм те засегнала с нещо. Не съм искала да прозвучи така. Просто веднага се сетих за въпросното момиче, но и в Бахчеджи също момичета са правили ПИД на 2-3 ембриона. Благодаря за информацията и пожеланията! Много се радвам за теб! Всичко най-добро ти желая! Hug

# 127
Не, в никакъв случай не си ме засегнала Сиси. Така беше преди време, просто се сетих по-късно и затова го споделих. Добре е, че имаш по-нова информация. Важна е за всички и добре, че ме поправи. Ето и аз вече знам нещо ново, с което бих могла да бъда полезна на някой  bouquet

# 128
Summer Breeze, даваш много точна и изчерпателна информация!
Последните години в ембриологията има някои новост , които позволяват изследване на много по-голям набор от данни ( мисля всички хромозоми), а не само на 8, 9, както беше до сега. Така че вече ПИД гарантира почти пълна изрядност на ембриона.
А дали ембриона се поврежда от биопсията, зависи най-вече от опита на ембриолога който прави процедурата. Като вероятността да се повреди е по - малък от 1%.

# 129
Almirra, благодаря ти много за милите думи и новата информация. Стана ми доста интересно и само да намеря малко повечко свободно време, ще се поразровя да попрочета новостите. Макар и да гушкам вече така жадуваното бебче, всичко, свързано с нашата борба, ми е близко на сърцето и душата. И винаги ще е така. Това изпитание взима много,  но и дава не малко. С вас съм, мили момичета. Ако не мога да помогна с друго, то поне с информация, подкрепа и позитивна енергия. Вярвам, че много скоро ще започнат хубавите новини, които ще вдъхват сили и надежда на всяка следваща двойка, тръгнала плахо по този път.  Hug

# 130
Не, в никакъв случай не си ме засегнала Сиси. Така беше преди време, просто се сетих по-късно и затова го споделих. Добре е, че имаш по-нова информация. Важна е за всички и добре, че ме поправи. Ето и аз вече знам нещо ново, с което бих могла да бъда полезна на някой  bouquet

Аз нямам никакъв опит, тепърва тръгвам по този път, който или ще е много кратък - ако ми кажат, че нямам шанс, или много дълъг. Не съм се отчаяла въпреки всичко. Благодаря ти! Hug

# 131
Пожелавам ти от все сърце да гушнеш бебче в ръце!
Хе хе и с рима се получи 😉  Hug

# 132
Summer Breeze, продължавай да се информираш с новостите Simple Smile След време също като мен може да ти се наложи да тръгнеш отново по същия път, за второ.
Аз следя темите от 5 години и продължавам да трупам информация и опит, споделяйки със съфорумките Wink

# 133
Пожелавам ти от все сърце да гушнеш бебче в ръце!
Хе хе и с рима се получи 😉  Hug

Благодаря ти много за подкрепата!  Hug

# 134
Здравейте, момичета! Искам да ви попитач На кой ден правите теста? Аз го направим 1 седмица след трансфера на 1 бластоцист и резултата е едва 1.2....въпреки, че ми казаха на 14-ти ден.... моля се на Господ да има късна имплантация🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт