Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 126
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Dundiu86! Hug

# 301
Момичета, след моето 36 във вторник, днес ЧХГ-то е 284 .... добре е, нали?
Май трябва да се радвам ... писах и на Емине, но още не ми е отговорила. Този резултат не може да е БХ....

# 302
Здравейте момичета! Накоя от вас може ли да ми даде координати на доц. Русев ?
Къде правите консултации с него в София или Плевен? Може ли да ми дадете тел. за да си запиша час? Благодаря предварително!🤗

# 303
Защо не попиташ тук http://m.bg-mamma.com/?topic=1004718.285  Често се споменава името му

# 304
Здравейте момичета! Накоя от вас може ли да ми даде координати на доц. Русев ?
Къде правите консултации с него в София или Плевен? Може ли да ми дадете тел. за да си запиша час? Благодаря предварително!🤗

Обаждаш се в клиника Малинов и ти дават час за консултация. Цената е 30 лева.
Успех Simple Smile

# 305
Благодаря много за информацията! Весели празници! 🤗

# 306
toch, със сигурност е добре. Стискам ти палци всичко да е наред! Hug Аз утре сутринта ще пътувам за Турция. Подрани ми МЦ. Прегледът ми е точно на Коледа, дано да е на късмет. Притеснена съм, че ще съм и сама. Не знам дали ще мога да пиша, като пристигна, затова: Момичета, весела Коледа ви желая! Hug Дано през новата година да сбъднете всичките си мечти! Много щастие и късмет ви желая от сърце! Hug

# 307
toch, със сигурност е добре. Стискам ти палци всичко да е наред! Hug Аз утре сутринта ще пътувам за Турция. Подрани ми МЦ. Прегледът ми е точно на Коледа, дано да е на късмет. Притеснена съм, че ще съм и сама. Не знам дали ще мога да пиша, като пристигна, затова: Момичета, весела Коледа ви желая! Hug Дано през новата година да сбъднете всичките си мечти! Много щастие и късмет ви желая от сърце! Hug

Успех Sisi, всичко ще е наред, не се притеснявай!

Весела Коледа!
Вярвай в чудеса миличка! Hearts

# 308
Сиси, пожелавам ти успешна процедура!  Късмет и на другите момичета-дано всички да родим здрави бебчета през 2018г.! Весела Коледа и догодина да слагаме повече подаръци под елхите си!

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 18:41 от puh4e05

# 309
Сиси, датата на прегледа е добър знак! Пожелавам ти много успех и процедура, която да завърши с поне едно бебче Simple Smile

Весела Коледа на всички и от мен! Нека през следвщата година да сбъднем най-съкровените си мечти! ❤

# 310
Благодаря ви, мили момичета! Hug Hearts

# 311
Сиси, успех!

# 312
Благодаря ви, мили момичета! Hug Hearts
Успех!Стискам палци... 🤗

# 313
Благодаря ви, Ваня, iovis! Hug Heart

# 314
Момичета, след моето 36 във вторник, днес ЧХГ-то е 284 .... добре е, нали?
Май трябва да се радвам ... писах и на Емине, но още не ми е отговорила. Този резултат не може да е БХ....
toch тихичко честито! Ето едно Коледно чудо, много стискам палци. За успокоение пусни още едно ЧХГ според мен в първия възможен, работен ден. Желая ти най страхотния завършек на годината.

Сиси, успех и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт