Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 120
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Честита Коледа, момичета! Hug Бъдете живи и здрави! Hug Благодаря ти много, Пингвинче! Hug  Успях да си пусна лаптопа. Новините не са много хубави, то няма и как да са де, имам само 1 фоликул, вижда се нещо и в другия яйчник, но не е сигурен докторът дали е фоликул, 3 ден от МЦ ми е днес. Започнах процедура, мислех, ако имам 1, да питам дали не е по-добре да изчакам, обаче д-р Карликая каза възторжено "почваме" и аз нищо не казах. Не знам за хубаво ли е, но ако бях отложила, пак щях да се чудя дали правилно ли съм постъпила... каквото имало да става, станало... ще видим, то трябва да стане наистина чудо, че да успея. Гледам да не го мисля. Притеснена съм за гонала, беше спрял тока, преди да тръгна за клиниката, то не че работи добре хладилника в хотела, но беше съвсем топъл, усилих го до края, излязох, като се върнах, ми се стори леко изпотено шишенцето, намалих хладилника, бях го извадила от карт. кутия, сега пак го сложих, няма лампа в хладилника, в кутията ли да го държа, на колко хладно трябва да е се чудя, и преди да си го бия, трябва ли да постои 5 мин. на стайна температура, знае ли някой, че съм малко притеснена? Благодаря предварително! На 30 ми е следващият преглед. Стимулацията ми е - гонал 150 - 1 на ден + хапчета фемара от 2,5 мг - 2 на ден. Не разбирам много, но мисля, че е лека стимулация.

# 316
Сиси, стискам палци да тръгне и още някои фоликул. Според моя скромен опит стомулацията ти е лека, което до колкото знам за ИЯР е правилния подход.
Аз не съм държала гонала на стайна температура и директно си го бия. Ако е много зле хладилника питай на рецепцията дали не може да го приберат при тях.
Чакаме хубави новини!

# 317
Здравейте, момичета! Да попитам за гонала, че не съм сигурна. Имам 37,5 въздух в празната спринцовка, трябва да го направя 150, колкото дозата, после да вкарам иглата във флакона с лекарството, да инжектирам въздуха във флакона и след това да изтегля нужната доза. Правилно ли съм разбрала? Благодаря! Hug

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 10:20 от sisi345

# 318
Сиси, нищо не разбрах.Аз съм позабравила за Гонала, но не помня да  съм вкарвала въздух.Ако си в Истанбул, и не си сигурна какво да направиш, може да отидеш до клиниката, в манипулационната ще ти го приготвят и ще ти го бият.Дано се включат другите момичета, аз не съм сигурна

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 10:31 от puh4e05

# 319
Благодаря, Пухче! Hug Там съм, вчера там ми го биха, но бях малко под напрежение и това не го помня, не ми се звъни да питам, намерих инструкция на листовка на БГ, има малко въздух в спринцовка, та се чудя дали да го изкарвам. Фатме ми каза вчера, преди да го бия, да изкарам въздух, но когато лекарството е вътре вече, а преди да го вкарам, за въздуха в спринцовката не помня нещо да ми казаха...

# 320
Ако си наблизо, отивай направо в манипулационната, даваш листа  с дозите и лекарството, и ще ти го направят.Лично аз не бих рискувала

# 321
# 322
Според написаното тук, правилно си го разбрала.Аз наистина нямам никакъв спомен. Решението е твое.Успех!

# 323
Много ти благодаря, Пухче! Hug Отказах се да ходя. Колкото и да мисля, нямам спомен да си ми казвали за тази част, сестрата смеси лекарството, сложи го, помня, че Фатме ми каза да гледам дозата да е на първото чукче и да извадя малко въздух, това било важното, листовката е същата, точка 4 е пак и на ТР, което постнах, може би е преведена същата листовка.

# 324
Сиси, как си? Надявам се всичко да е наред при теб Simple Smile да знаеш че те мисля и ти изпращам положителни мисли Simple Smile

# 325
Добре съм, много ти благодаря, Dundiu86! Hug В събота е прегледът ми, ще пиша как се развиват нещата, дано да има полза от стимулацията.

# 326
Здравейте, честит имен ден на именниците днес! Бъдете здрави и благословени със сбъдване на най-съкровените мечти!

И аз ще имам нужда от помощ с набавяне на лекарства от Турция - 2 кутии Кринон и 2 банки Интралипид. По принцип Интралипида ми е по-спешен, за Кринона имам още за 4-5 дни
Ако някой е там или ще пътува, може ли да помогне?

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 12:15 от toch

# 327
Здравейте, честит имен ден на именниците днес! Бъдете здрави и благословени със сбъдване на най-съкровените мечти!

И аз ще имам нужда от помощ с набавяне на лекарства от Турция - 2 кутии Кринон и 2 банки Интралипид. По принцип Интралипида ми е по-спешен, за Кринона имам още за 4-5 дни
Ако някой е там или ще пътува, може ли да помогне?

Много благодаря на всички, които се отзоваха и ми писаха! Heart Exl Страхотни сте! За момента си имам необходимите лекарства и дано всичко да бъде наред!
Следващата седмица трябва да отида на преглед, но живот и здраве, ако всичко е наред, ще трябва да мисля и за лекар/болница където да се запиша за проследяване. Мисля си за Надежда, Шейново (Велев), Токуда.... Моля, който вече е минал по този път да сподели опит и евентуално препоръка за лекар. Много благодаря!

Изпращам ви много позитивна енергия Nature Star2Nature Sparkles

# 328
sisi345, в кой хотел си отседнала, доволна ли си и на каква цена е нощувката? Благодаря ти предварително и успех ти желая! Two Hearts

# 329
Здравей, Диди! Hug Благодаря ти! Hearts Прекъсва ми нета, забива и едва пиша понякога. Днес тук вали ужасен дъжд. Доволна съм от хотела, не е кой знае какво, но е нормална обстановката, момчетата от рецепцията са много любезни, отзивчиви, намериха ми стая веднага, сега има наплив заради празниците, не резервирам през букинг, предният път ми казаха направо на тях да се обадя, на 15 мин. път е има-няма от болницата, мога да ти напиша точно къде е, на много лесно място се намира хотелът. 120 лири на вечер, стая за двама със закуска. Кварталът е много хубав, търговски, има цели улици само с дамска мода, с часове ходя да разглеждам, така се разтоварвам. BC Burhan Cacan Hotel & Spa & Cafe.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 17:37 от sisi345

Общи условия

Активация на акаунт