Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 118
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Николо Коцев и Дона Петкова вече си имат две момченца. Близнаците се родиха на 27 декември сутринта и са с перфектни мерки.
Щастливите родители благодарят за грижите на д-р Гювенч Карликая, д-р Колева, д-р Михова, професор Паскалева и д-р Корсачки.
Новина на дир.бг : http://life.dir.bg/news.php?id=26733418

# 331
Здравейте, момичета! Hug Днес на контролния преглед се оказа, че има малка светлина в тунела, има шанс да се развият 4 фоликула, имам 3 нови в единия яйчник и първият се развива добре засега, но може само с него да остана, докторът не дава гаранция, че новите 3 ще се развият, увеличи ми двойно дозата гонал - 300 и без фемара. Какви са ми хормоните не знам, не ги изследвах в БГ, той също, най-вероятно фсх е високо, но съм се повлияла от стимулацията поне малко засега, дай боже да имам късмет, че съм голям карък, кървенето било нормално, каза д-р Карликая, да не се притеснявам, не сме говорили много, зает е доста, но иначе е отзивчив, усмихнат и позитивен, не ме натоварва, като някои други. Мислех, че днес няма да има хора, а клиниката беше претъпкана, нямаше място къде да седнеш. Не очаквам чудеса, каквото стане. То колкото и да е добър един лекар, трябва трезво да се разсъждава, не може с вълшебна пръчка да ми оправи положението, каза, че ще се постарае, каквото зависи от него да направи, но организмът ще си каже думата, в крайна сметка, поне се чувствам спокойна. Чудя се дали има нужда да правим SDI тест?

# 332
Сиси, добре вървят нещата при теб. И при мен се виждаха само 2-3 фоликула в началото,  а извадихме 6 я-тки.Даже единият вървеше много по -голям, но Карликая успя да го запази, докато го настигнат другите. И той, и ембриолозите ще направят ,  каквото зависи от тях.Трябва ти и една доза късмет,  и си готова! Flowers Four Leaf Clover Не виждам смисъл да правите SDI тест, тъй като там оплождането винаги е ИКСИ с ИМСИ.

# 333
Много ти благодаря, Пухче! Two Hearts Hug При мен положението е зле, защото и фсх със сигурност е над 20, но все пак са отговорили малко поне яйчниците на стимулацията, щом има 3 нови, по принцип винаги съм с 1, от друго място чух, че важни били и килограмите при високо фсх, ако си слаба, има по-голяма вероятност да се повлияеш от стимулацията, не знам вярно ли е това, каква е логиката... аз съм има-няма 50 кг. Дано да се развият тези 3 фоликула, но докторът каза, че просто не знае как ще реагират яйчниците. Гледам да не се товаря много и да мисля, защото нищо не мога да променя, чудя се защо ми спря фемарата. Каква роля играе тя?

# 334
Такава е стимулацията- и аз имах Фемара само първите 5 дни , и при двата опита. Никога не съм го мислила това ФСХ,  така че нямах такива притеснения

# 335
Браво Сиси! Още 3 фоликула са много добре! Стискаме палци с малко късмет всичко ще е ок! 🤗😘🍀🍀🍀

# 336
Благодаря ви, iovis, Пухче! Hug Hearts Този месец не го изследвах, че се депресирам, но ако е над 15, особено над 20, има много малка вероятност да отговарят яйчниците, миналият месец ми беше 25. Това за килограмите е теза на Мемориал, забравих да кажа, разбира се, само за жени на 30г., щото те са им удобни.

# 337
Привет, мили момичета! Не съм ви забравила, но останахме сами с детенце и не ми остава време за писане. Желая ви прекрасни празници, много топлина,  любов и уют и най-вече сбъдване на съкровената ви мечта. Нека 2018та ви донесе поне по едно вързопче радост в домовете.
Сиси и на всички в процедура, стиснати палчета. Вярвайте, че по Коледа стават чудеса и се оставете в Божиите ръце. Няма смисъл от прекалено мислене и тревоги. Знайте и вярвайте, че правите всичко, което се иска от вас, а другото оставете на Док, екипа и Бог.
Бъдете благословени, мили изстрадали момичета!🎅👸🌲👶

# 338
Сиси...радвам се че при теб нещата вървят добре!Стискам палци!
Весели празници на всички!И наистина дано Док..Бог...и късмета ни помогнат!

# 339
Сърдечно ви благодаря, Summer Breeze, Ваня! Hug Heart

# 340
Здравейте, момичета! Hug Днес на контролния преглед се оказа, че има малка светлина в тунела, има шанс да се развият 4 фоликула, имам 3 нови в единия яйчник и първият се развива добре засега, но може само с него да остана, докторът не дава гаранция, че новите 3 ще се развият, увеличи ми двойно дозата гонал - 300 и без фемара. Какви са ми хормоните не знам, не ги изследвах в БГ, той също, най-вероятно фсх е високо, но съм се повлияла от стимулацията поне малко засега, дай боже да имам късмет, че съм голям карък, кървенето било нормално, каза д-р Карликая, да не се притеснявам, не сме говорили много, зает е доста, но иначе е отзивчив, усмихнат и позитивен, не ме натоварва, като някои други. Мислех, че днес няма да има хора, а клиниката беше претъпкана, нямаше място къде да седнеш. Не очаквам чудеса, каквото стане. То колкото и да е добър един лекар, трябва трезво да се разсъждава, не може с вълшебна пръчка да ми оправи положението, каза, че ще се постарае, каквото зависи от него да направи, но организмът ще си каже думата, в крайна сметка, поне се чувствам спокойна. Чудя се дали има нужда да правим SDI тест?
Миличка, стискам ти палци! Simple Smile Бъди спокойна, всичко ще е наред! Весело посрещане на празника ти желая! Когато се върнеш, обади се, да излезем на кафе! Simple Smile

# 341
# 342
Благодаря ти много, meg_4e7! Hug Непременно ще се видим, като се върна, мила! Весело посрещане на новата година желая на теб и на всички момичета! Hug Пухче, благодаря за хубавите пожелания, да ти се връщат тройно! Hug Много ми забива тук нетът и едва пиша на моменти.

# 343
Сиси, с теб сме!
Момичета, желая ви от сърце през 2018 не само да забременеем ами до следващата Коледа да си имаме по едно-две мъничета вкъщи! Бъдете живи и здрави и не спирайте да се борите!
Весело посрещане на празника Simple Smile

# 344
Честита Нова година, бъдете живи и здрави!
Нека новата 2018 година бъде по-успешна от всяка изминала с много положителни емоции
и повече сбъднати мечти!

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 13:32 от sisi345

Общи условия

Активация на акаунт