Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 083
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Да там, тук не се получиха нещата.

# 391
Когато АМХ е нисък, т.е. я резерв ни е на изчерпване,  е доста по-трудно да се уцели качествена я., затова в повечето случаи са нужни повече опити. Затова препоръчват "пулинг ": 2-3 стимулации, за да се съберат повече ембриони, и после трансфер на най-добрите.

# 392
Момичета, моя драма продължава Sad в болница съм с извънматочна бременност.
След 2 неуспешни трансфера, сега забременях естествено ама не където трябва. Утре сигурно ще ме оперират. Много ми е мъчно и реших да ви пиша защото знам че вие най-добре ще ме разберете.
Стискайте палци да ми се размине операцията

# 393
Eeeй...ама и късмет!Стискам палци всичко да мине по най–добрия за теб начин...Жалко!

# 394
Ах, Dundiu, каква е тази кофти поредица при вас! Това трябва да е краят на лошия късмет и вече да започнат да ви се случват хубави неща! Стискам палци бързо да се възстановиш - и физически,  и емоционално! Дръж се!

# 395
Dundiu, стискам ти палци с цялото си сърце! Hug Кураж! Всичко ще се оправи! Бог ни дава толкова мъка, колкото можем да понесем, само не падай духом и не се отчайвай! Успех, мила, силни прегръдки от мен! Hug

# 396
Dundiu86, дръж се момиче! Дано всичко да мине възможно най-леко за теб! И все пак това, че си забременяла естествено е надежда. Бъди силна, трябва да продължиш напред към твоето сбъднато чудо!

# 397
Благодаря за покрепата Simple Smile изкарах ноща, сега ще чакам резултатите и ще се моля да ми се размине ножа
Стискайте палци Hug

# 398
Стискам здраво!  С теб сме!

# 399
Не съм ги пускала изобщо! Hug Сигурна съм, че всичко ще бъде наред! В такъв тежък момент е много важно човек да не губи вяра. Успех, миличка! Hug

# 400
Когато АМХ е нисък, т.е. я резерв ни е на изчерпване,  е доста по-трудно да се уцели качествена я., затова в повечето случаи са нужни повече опити. Затова препоръчват "пулинг ": 2-3 стимулации, за да се съберат повече ембриони, и после трансфер на най-добрите.

това правило с ниското АМХ и лошите яйцеклетки общо ли е или зависи от причината за АМХ - например по-висока възраст? Съмнява ме качеството да се влошава заради ниското АМХ?

# 401
Дес, не се притеснявай, това не важи за теб, много си млада, обикновено започва след 35г., даже и нагоре, разбира се, всяко правило си има изключение. Не ти трябва да си изследваш АМХ, гледай колко фоликула правиш, това е най-важното, така ми казаха лекарите, затова и няма да го изследвам наново. Успех! Hug

# 402
Дес, не се притеснявай, това не важи за теб, много си млада, обикновено започва след 35г., даже и нагоре, разбира се, всяко правило си има изключение. Не ти трябва да си изследваш АМХ, гледай колко фоликула правиш, това е най-важното, така ми казаха лекарите, затова и няма да го изследвам наново. Успех! Hug

Здрасти, много ти благодаря. Дано е така Simple Smile. Стискам палци и на вас!

# 403
Моля! Благодаря ти! Hug Сигурна съм, че при теб не е възможно да няма кач. яйцеклетки, просто няма смисъл да изследваш АМХ, а да си следиш броя на фоликулите, те са важни, така ми казаха и в Мемориал, и в Бахчеджи. Стискам ти и аз силно палци! Hug

# 404
Ето ме и мен Simple Smile вече съм добре, оперираха  ме по обяд лапароскопски. Много съм доволна от отношението и работата на екипа в болницата.
Сутринта ме гледаха на ехограф за ранен скрининг и се видя сакче, жълтъчно мехурче всички екстри... обаче беше в тръбата и то почти при яйчника. Болките бяха нечовешки и веднага ме вкараха в операционната. Тръбата била спукана и посукана и за това ме боляло толкова
Наревах се едно хубаво, а целия екип ме успокояваше и се мъчеше да ме разсее.
Събудих се директно в реанимация и ако всичко е наред утре ще ме изпишат.
Та това е вече съм с една тръба, много ми е кофти, но доктора е казал че другата е ок.

Общи условия

Активация на акаунт