Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 083
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
sisi345, съжалявам за това което прочетох, но истината е, че ти се възхитих за куража. Надявам се да не го приемаш много трагично случилото се, както пишеш, макар, че е неприятно - надежди, вяра, пари....
Това, което ми направи впечатление също е и искреността на доктора, но щом ти си повярвала в себе си и той ще направи всичко възможно следващия път Hug
Сега си почини и продължи смело напред, а ние продължаваме да стискаме палци Hands VWinkKissing Smiling EyesKissing Smiling EyesKissing Face

# 376
А имате ли витамини, които да препоръчате за .. повече от една Я?

# 377
Елфичка, нещо не ти разбрах въпроса

# 378
Сеси много съжалявам Hug! Вярвам ,че когото човек вярва и се бори за мечтите си те се сбъднат! С теб сме и стискам палци да се получат нещата! Ние ще започнем след 1-2 цикъла така, че може да се засечем...Kissing Heart

# 379
Момичета, имате ли информация за промяна на цените от новата година?

# 380
Момичета, имате ли информация за промяна на цените от новата година?

и аз се интересувам

# 381
  • Бургас
Аз бях на първичен преглед при др. Джем Челик, който е в клиниката в азиатската част, на 5ти този месец. На края на прегледа ми цитираха цените, който отдавна са публикувани в темите тук. Т.е. не казаха за никакво увеличение. Може да е било отхвърлено като вариант.

# 382
Здравейте, мили момичета! Hug Тази сутрин се прибрах. Нямате представа каква голяма подкрепа сте ми! Чувствам ви много близки всички! Сърдечно ви благодаря! Hug Чувствам се много добре, заредена с нови сили и много по-мотивирана, наистина, дори забравих случилото се, минало-заминало, няма за какво да страдам, никой не е умрял, живи сме, здрави сме, това е най-важното, всичко друго ще се нареди, откакто майка ми почина, започнах да ценя повече живота и осъзнах за колко незначителни неща съм се ядосвала, болката от нейната смърт ме направи много силна. Не мога да се срина от това, че яйцеклетката ми е некачествена, много й здраве... То каква да е? На 43г. съм, не съм на 33г., нищо чудно няма, очаквах го. Не страдам за минали неща, гледам оттук нататък какво може да се направи, какъв е смисълът да си скубя косите за нещо, което не мога да променя? Разбира се, надявах се, иначе нямаше да отида, то е ясно, не съжалявам, че опитах, съжалявам, че чаках до 43г., но така ми се е стекъл животът, съдба, така трябвало да стане. Повече се притеснявах за съпруга ми, той много се надяваше, хем го предупредих, тези пари с доста труд ги е изкарал, за него наистина ме заболя, но и той прие нещата доста трезво. Твърдо сме решили да опитаме поне още веднъж, после ще решим какво ще правим, трябва да помисля. Момичета, много късмет ви желая! Hug Нещата с плач и отчаяние не се оправят, а с действия. Горе главата! Сигурна съм, че по един или друг начин, кой по-лесно, кой по-трудно, всички ще успеем един ден, стига да не се отказваме! Dundiu86, в Мемориал имах само 1 фоликул, който беше 18 мм на 5 ден, декември - на първичен в Бахчеджи, имах 2 + 1 доминантен, за първи път от много месеци насам, разминаха се нещата, но пък няма гаранция, че са били качествени. Според мен д-р Карликая направи всичко възможно, изобщо не го виня за резултата, дори ми се стори по-разочарован от мен, което ми направи силно впечатление, бях спокойна и вярвах на целия екип. Диди, не съм чула този месец, че ще има увеличение.

# 383
Сиси, прегръщам те и ти се възхищавам Simple Smile Съберете парички, починете физически и психически и после пак атакувайте Simple Smile Ние за сега сме се нагласили следващия трансфер да е Май.
Ще направим една ексурзия Април и се надявам заредена със слънце и положителни емоции да успеем през Май Simple Smile
Дано да няма промяна в цените, защото вече и ние едвам издържаме, остави стимулацията ими и всеки трансфер си е голям разход. Поне за нас, защото ние не седим на едно място и постоянно обикаляме. Взехме че се и вклюбихме в самия Истанбул и сега сме съвсем неудържими ... хихи какво да се прави, трябва и да живеем докато правим опити.

# 384
sisi345, мислиш ли да питаш доктора за донорските програми, които предлагат в Кипър? Аз се замислям дали да не го питам за нас, като вариант. Една моя, вече близка, съфорумка ми сподели, че преди успешния си опит, на дълго и широко го разпила за донорската програма, просто да е информирана и да го има като вариант жената. За щастие обаче, не й се наложи да се възползва, радва се на прекрасните си близначки от Бахчежди. Дай Боже всеки му WinkRelaxedRelaxed

# 385
sisi345, мислиш ли да питаш доктора за донорските програми, които предлагат в Кипър? Аз се замислям дали да не го питам за нас, като вариант. Една моя, вече близка, съфорумка ми сподели, че преди успешния си опит, на дълго и широко го разпила за донорската програма, просто да е информирана и да го има като вариант жената. За щастие обаче, не й се наложи да се възползва, радва се на прекрасните си близначки от Бахчежди. Дай Боже всеки му WinkRelaxedRelaxed

няма ли някъде такава тема? Трябва да вдигнем - ДЯ в Кипър. Със сигурност има възползвали се. Да знаем все пак какви са алтернативите

# 386
Като пусках тази тема, идеята ми беше да се пише за всички клиники на Бахчеджи и съм го уточнила в първия си пост. Но досега мисля, че никой не е споделял с подробности за опит в Кипър. Това, което знам със сигурност,  е че Фатме е координатор и за донорската програма.

# 387
Много ви благодаря, Dundiu86, d_ivanova! Hug Прегръщам ви силно, както и всички момичета! Hug Dundiu86, права си, трябва да се живее, то това ни остава, в крайна сметка, аз много добре изкарах, иначе, цял ден по магазините, в Нишанташъ много магазини, много нещо, всеки ден обикалях пеша квартала, после от Османбей до Таксим, имаше големи намаления, купих си някои неща, в БГ даваме грешни пари за дрехи, там са на половин цена. Дано да няма увеличения, че от известно време само непредвидими разходи и загуби ни се струпаха, и то много, но и затова гледам да не се ядосвам, пари се печелят, макар и трудно, да сме здрави само, пак ще ги изкараме. Аз съм родена през май, дано да ти донесе късмет този хубав месец, стискам ти палци от сърце!  Hug
Диди, не съм говорила нито с доктора, нито с Фатме за донорска, защото още не сме се решили на тази стъпка, макар че вече стигнах дотам, но въпреки това не съм убедена, че това искам, ентусиазмът ми някак си се изпарява. Може да попиташ, за да разбереш какви са точно цените, условията, може да попитам следващия път. Дай боже да успееш! Стискам палци! Hug
DES_123, нещата при теб вървяха много добре, нали свали фсх, имаше фоликули, и то 10, само на 26 години си, не бива да се отказваш! Успех!  Hug

# 388
Момичета, как намирате амх 0,85? На 37 години съм. При амх 1,25 през 2014 имах 8 ембриончета и само едно читаво, което вече ходи на ясла. Дали мога да се надявам сега?

# 389
Karlita, нали знаеш, че ви трябва една качествена я-тка и един добър сп-д , за да имате второ бебче!  Може да направите и "пулинг", за да съберете повече ембриони. Първия път в Турция ли успяхте?

Общи условия

Активация на акаунт