Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 088
  • 733
  •   2
Отговори
# 360
Много ти благодаря, Dundiu86! Hug Не знам вече къде е истината, божа работа е. От сърце ти пожелавам следващия трансфер да е успешен! Сигурна съм, че рано или късно, ще осъществиш мечтата си! Толкова много ме окуражавате всички, че започнах да вярвам, че ще успея, въпреки всичко. Благодаря ви, момичета! Hug

# 361
  • София
Момичета, имам питане. Клиниката почива ли през лятото в някакъв период - по подобие на българските?
И ако да - кога горе-долу?

# 362
Дунди...с тази бройка замразени,може да имате и за трето!Дано!
А неуспехите...ами има и доза шанс.Дано другия път той да е на ваша страна!

Ваня, точно това имах предвид. Вече изполвахме 6 и нищо.... останаха само 3чки и вече и за тях нямам много вяра

Zazu, нямат време в което затварят напълно, но все пак трябва да се съгласува кога доктора е в отпуск. Ние примерно правихме трансфер началото на Август и си работеха.

# 363
Нямат почивка като в България. Работят 7/24

Dundiu86, може да имаш имунологичен проблем. Правиш ли вливки? Изследвала ли си антифосфолипиден синдром, тромбофилия, НК клетки?

# 364
Сега ни назначиха допълнителни изследвания за кръвосъсирването, иначе съм се изследвала за тромбофилия и уж бяхме взели мерки, но може би не са били достатъчни.
Карликая ми изпрати списък с изследвания, които подготвяме в момента. Допълнително на своя глава отидохме и на консултация с Русев, та сега ще правим и имунологичните изследвания.
Надявам се от някъде да излезе нещо, защото в провен случай ще означава кофти айцеклетки или сперматозоиди.
Тежко понесох втория неуспех и сега още ближа рани. Решила съм последния опит да направим Май месец, а сега малко почивка и приятни изживявания Simple Smile

# 365
И аз до Май ще се пробвам с последните останали Я. И мисля, че на твоята възраст едва ли ще и има толкова некачествени Я, че да прецакат толкова много опити.

# 366
Almirra и аз не знам вече какво да мисля. Започнаха всякакви сценарии да ми минават през главата.

# 367
Dundiu86, много съжалявам! Hug Дано се открие проблемът! Аз имам 2 вида тромбофилия, НК клетките също са завишени, на границата, обаче ми казаха, че това няма нищо общо с качеството на яйцеклетките, а може да е проблем, когато забременееш, и пак не е сигурно дали толкова ще окаже влияние, явно е много индивидуално, за вливките четох, че е хубаво да се почнат още при подготовката за трансфер. Стискам ти силно палци! ALMIRRA, на теб също! Hug Аз съм на 8 в 10 часа на пункция. 18мм беше днес фоликулът. Дано не се пукне.

# 368
Браво Сиси, супер размер Wink всичко ще бъде наред, обстановката и екипът са изключително внимателни при пункция.
Чакам хубави новини от теб на 8ми и да си си отгледала яйцеклетка отличник Wink

# 369
Момичета, след 22 часа ли не трябваше да се приема нищо преди пункция? Благодаря! Hug

# 370
Зависи в колко си поставила овитрела и кога те викат в понеделник

# 371
Сиси, на мен ми казаха,че 6 часа преди пункция са достатъчни, но за по-сигурно спри всичко след 22ч

# 372
Благодаря, Пухче, nadina47! Hug Имам да пия мелатонин в 20,30 часа, че затова се чудих. Спокойно ще си го изпия, значи.

# 373
Здравейте, момичета! Hug Пункцията мина много добре, нищо не ме боли, даже нямам и капка кръв, от обяд до сега се разхождам, упойката беше много лека, не разбрах дори какво става, събудих се, когато ме върнаха в стаята, почти веднага й мина действието. За съжаление, фоликулът се оказа кух, няма яйцеклетка. Д-р Карликая и Фатме влязоха в стаята посърнали, все едно някой е умрял, за да ми съобщят новината. И двамата са много сърдечни, останах с много добри впечатления. Докторът прояви съпричастност, загриженост и отговорност към моя случай. Стори ми се по-разстроен от мен, както и Фатме, аз изобщо не се трогнах, колкото и да звучи чудно, даже бях усмихната и заредена с оптимизъм, д-р Карликая каза, че според него няма смисъл да опитвам повече, шансът ми е много минимален, почти нищожен, а аз му казах, че няма да се откажа, ако той не се откаже от нас, и че колкото и да звучи странно, въпреки лошия резултат, имам предчувствие, че може да се получат нещата, той каза, че щом така съм решила, ще ме подкрепи, после попита съпруга ми какво мисли по въпроса, той му каза, че ще опитаме още веднъж, и така имам уговорка за втори опит, но ще изчакам поне един цикъл да мине, ще видим кога ще е... Изненадващо за всички, изобщо не се чувствам срината, напротив, много се амбицирах, аз съм зодия "теле", трудно се отказвам, свикнала съм да вървя не по лесния, а по трудния път, няма да съм удовлетворена от себе си, ако се предам веднага. Сърдечно ви благодаря за стиснатите палци и подкрепата, момичета! Желая на всички ви успех! Стискам ви силно палци! Hug

# 374
Съжалявам Сиси! Много неприятно, наистина се надявах да се получат нещата и да стигнете до трансфер.
Мисля че си взела правилно решение, но като съвет мога да ти дам да ходиш на преглед, но стимулацията да започнеш в месец с повече от 1 фоликул. Мисля че беше споменала че на първия преглед в Мемориал бяха видяли повече от 1.
Радвам се че го приемаш толкова добре и амбициращо за следващия ход Simple Smile Борбата продължава и съм сигурна че ще успееш да си имаш детенце. Прегръдки и успех

Общи условия

Активация на акаунт