Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 106
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Нека Новата година ни донесе поне по едно джудже-турче!

# 346
Здравейте, момичета! Hug Нещата при мен не вървят на добре. Трите фоликула не се развиват, големият се развива, но по-бавно, на 9-ти ден е 11 мм. Не знам много ли е малко това. Смениха ми гонала с мерионал 300, днес и утре, на 4 съм на преглед. Очаквах този резултат, въпреки това, като чух, се натъжих, още когато видях изражението на д-р Карликая, разбрах, че не е добре. Емоциите му се изписват на лицето.

# 347
Съжалявам да прочета това!
Но не се отчайвай...малките фоликули може да наваксат.Кураж!

# 348
Sisi, съжалявам за тези новини. Дано да се изненадате на 4ти и всичко да се е подобрило.
Стискам палци за прекрасен резултат! Кураж

# 349
Сиси съжалявам  много,но нищо не се знае до последно  мила! Надявам се всичко да се оправи и стискам палци!!! Имам добро предчувствие за теб....Hug

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 17:01 от iovis

# 350
Сиси, стиснати палци и от мен! Не се предавай Simple Smile всичко ще се подреди! Не губи вяра! ❤

# 351
Благодаря ви много за подкрепата, момичета! Hug Heart Имам голяма нужда от палците ви, защото трябва да стане чудо, че да има положителен резултат.

# 352
Ще стане Сиси...вярвай!Доктора е магьосник!

# 353
Благодаря ви много за подкрепата, момичета! Hug Heart Имам голяма нужда от палците ви, защото трябва да стане чудо, че да има положителен резултат.
Ще има хубав резултат, миличка, не се безпокой! Hearts Стискам ти палци, всичко да бъде добре!

# 354
Здравейте, момичета! Hug Оставам твърдо с 1 фоликул, нараснал е на 14 мм, два дена ще съм на мерионал 300 + оргалутран, в събота съм на преглед, вероятна пункция 8-9 януари. За жалост, Емине е напуснала, пишете на Фатме.

# 355
Сиси, стискам палци да е добра яйцеклетката и всичко да мине леко.
Жалко за Емине и горко и на Фатме, сега съвсем ще лудне.
Сигурно сте чели статията, но и аз да я пусна Simple Smile http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=104519

# 356
Явно наистина й е натоварено на Фатме, често й пиша на вайбър, виждам, че го е видяла, но не ми отговаря.
sisi345 не се отчайвай, един един ... важното е да има ембрион и после бременност. Имам приятелка, която роди само от един ембрион, а толкова й беше криво заради другите три, но ......роди се принцесата, жива и здрава!

# 357
От сърце ви благодаря за подкрепата, момичета! Hug Heart Аз, честно казано, се примирих, днес това казах и на Фатме, че съм го отписала този опит, а тя ми каза, че грешно мисля и се опита да ме окуражи, като каза, че от нейния опит, е стигнала до извода, че при момичета с много яйцеклетки, имало даже едно с 42, такъв брой за пръв път чувам, не стигали до бременност, много, но няма качество, а с една-единствена, имали случаи на бременност, но аз не се надявам на такъв късмет, ще видим, като го извадят, какво ще има вътре, сега само може да се гадае. Много жалко за Емине, наистина, много ми допадаше, много сърдечно и добро момиче. Дано да й е за добро.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 20:48 от sisi345

# 358
Sisi, точно и аз това си мислех за многото и малкото яйцеклетки вчера.
Не знам кое е по-тежко да имаш много яйцеклетки и да си мислиш, че всичко ще е наред и ще стане с един опит или да нямаш толкова много и да си по-реалист.
Разбира се всяка загуба и неуспех са съсипващи, спор няма.
Това което ти е казала Фатме е напълно вярно, ние като имахме 17 яйцеклетки и 9 замразени и пак нищо. Ето вече 2 трансфера с биохимични, а си мислехме че едва ли не ще имаме и за второ ...
Така че не се настройвай негативно, всичко си е до късмет, а аз вярвам че при теб ще се получи Simple Smile

# 359
Дунди...с тази бройка замразени,може да имате и за трето!Дано!
А неуспехите...ами има и доза шанс.Дано другия път той да е на ваша страна!

Общи условия

Активация на акаунт