Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 072
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Не, и в двата случая няма да почна опита веднага

# 496
Така трябвало да стане, Дес, не се ядосвай! Hug
Стискам палци! Пиши как се развиват нещата.
Dundiu86, ти как си? Оправи ли се?

# 497
  • София
iovis, а как се развиха нещата в Мемориал. Какви са впечатленията ти от там?

# 498
Благодаря май съм добре Simple Smile На хормони съм, защото кървенето не спираше, а нямаше реална причина за това. Ходих на преглед и при Калчев, за да съм сигурна че не са ме объркали нещо и той също потвърди. Та явно от прекъсването на бременността нещо хормоните са луднали и сега съм на супер странна схема с противозачатъчни. Ще ги спирам до 2 дни и познайте... ще ми дойде! Та така, явно съм държелива след като толкова кръв изтече от мен, а хей ме на тук съм.
На прегледа при Калчев се установи че съм почти извънземно: при нормалните жени жълтото тяло се образува от страната където е бременността, но при мен е от другата. Беше много озадачен и каза че за втори път в цялата си практика вижда такова нещо. А пък аз така се ошашках че забравих да попитам дали това би пречело на нормално забременяване и износване. Някой ако има информация, моля да сподели

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 16:05 от Dundiu86

# 499
Здравейте момичета!!!Благодаря на всички за съветите които ми дадохте. Притеснявам се , че днес ми се появи кафеникаво зацапване! Четох , че моге да е от противозачатъчните но се притеснявам дали да не пиша на Фатме за това....?!
Ние сме си резервирали едно като малко апартаментче с кухненски бокс, има и диванче с тв. Запазихме го до 5.03 и ако се наложи ще удължим престоя. Така си мислим, че ако се обърка нещо няма да сме платили до края.
Мен ме притеснява да не ми дойде по- рано но не би трябвало с противозачатъчните...
Фатме още не ми е отговорила сигуно е много заета...
За Мемориал какво да кажа не са нашите док. Стимулацията мина добре но от 10 Я
се оплодиха 3 и те не се развиха. Казаха , че или в качеството е проблема или просто в този цикъл са били такива. Но не мислят нищо да променят като стимулация и т.н. и ние за това решихме да опитаме другаде. Все пак в Бг опита имахме 4 ембриона на 3 ден замразени. Даже и забременях , но в 5г.с. направих спонтанен аборт!!!
Успех на всички желая.

# 500
Здравейте момичета!!!Благодаря на всички за съветите които ми дадохте. Притеснявам се , че днес ми се появи кафеникаво зацапване! Четох , че моге да е от противозачатъчните но се притеснявам дали да не пиша на Фатме за това....?!
Ние сме си резервирали едно като малко апартаментче с кухненски бокс, има и диванче с тв. Запазихме го до 5.03 и ако се наложи ще удължим престоя. Така си мислим, че ако се обърка нещо няма да сме платили до края.
Мен ме притеснява да не ми дойде по- рано но не би трябвало с противозачатъчните...
Фатме още не ми е отговорила сигуно е много заета...
За Мемориал какво да кажа не са нашите док. Стимулацията мина добре но от 10 Я
се оплодиха 3 и те не се развиха. Казаха , че или в качеството е проблема или просто в този цикъл са били такива. Но не мислят нищо да променят като стимулация и т.н. и ние за това решихме да опитаме другаде. Все пак в Бг опита имахме 4 ембриона на 3 ден замразени. Даже и забременях , но в 5г.с. направих спонтанен аборт!!!
Успех на всички желая.

iovis, само спокойствие и положително мислене - нещата ще се получат. Стискам силно палци този опит да е вашия.

Ако имаш възможност да отговориш на един въпрос ще бъда безкрайно благодарна. Какво различно като подход ви предложи д-р Карликая в сравнение с Мемориалския опит? Аз съм в сходна ситуация като твоята, така че всякакви насоки ще ми бъдат изключително полезни.

# 501
Dundiu86, честно казано, никак не съм компетентна.
Дано всичко да е наред! За ин витро, едва ли ще има проблем.
Дай боже да имаш късмет следващия път! Hug
iovis, по-добре пиши на Фатме, при мен не е имало зацапване.
Не се притеснявай! Едва ли е нещо сериозно.
Може да отидеш на преглед при някой лекар, на когото имаш доверие.
Аз предния път платих 17 нощувки, затова сега искам да ги намаля.

# 502
Еми всики лекар си има различен подход.  Самата стимулация ще е различна. Дозите също. Поиска ни изследване на кариотип също. Но и от психологическа гледна точка също ще съм по -спокойна да ти кажа. В Мемориал само като вляза и ми се връщат всички неприятни спомени и не се чувствам добре. Знаеш, че това е от голямо значение- да се чустваме добре и спокойни. Др. Карликая много ни хареса. Вдъхна ни надежди и му имаме вяра. Така, че общо взето това са нещата които ни насочиха.Hug

# 503
Това с нощувките да ви кажа си зависи от човека: ако си от много притеснителните и се паникьосваш по-добре си резервирай да ти е мирно на душата, ако пък си като мен "перде" щом ми дойде влизам в букинг харесвам си хотел за 1 нощувка и тръгваме. После на място след прегледа си търся. Но аз съм била вече доста пъти и си имам няколко хотела където си ги знам и поне в един от тях има места и се нанасяме. Да не говорим че и на място му удрям луд пазарлък и спим за доста нормални цени.
Но пак казвам зависи си от хората, ние не сме претенциозни. Трябва ни покрив над главата и да е чисто. Винаги спим на Таксим и през цялото свободно време, а то е много сме на разходки надлъж и на шир. Така изкарахме всичките 12 дни на стимулация и хич не я усетих. Разбира се последните 2 дни бях като бременна хлебарка и не се отдалечавахме много, но пак не се спрях. Не мога да седя на едно място и да чакам- побърквам се.

# 504
Еми всики лекар си има различен подход.  Самата стимулация ще е различна. Дозите също. Поиска ни изследване на кариотип също. Но и от психологическа гледна точка също ще съм по -спокойна да ти кажа. В Мемориал само като вляза и ми се връщат всички неприятни спомени и не се чувствам добре. Знаеш, че това е от голямо значение- да се чустваме добре и спокойни. Др. Карликая много ни хареса. Вдъхна ни надежди и му имаме вяра. Така, че общо взето това са нещата които ни насочиха.Hug

Благодаря много. Разбирам те напълно и пожелавам фрмулата да е точната. Щом имате доверие на док всичко ще се нареди. Успех!

# 505
Iovis, напълно си права за психологическата нагласа. Тук мога спокойно да си кажа че Мемориал на нас ни действаше ужасно и за това имахме само първоначален преглед. А заминахме с голямата кошница с очаквания. Отблъсна ни хоаса, напрежението и някакси незаинтересоваността. И преди съм разкавала как аз едно им говоря, те въобще не ме чуваха и друго си повтаряха. Д-р Торгут изказа едно мнение на прегледа, като дойде Професорката и без дори да ме погледне си каза становището и доктора си промени неговите възгледи и се съгласи с нея. Ужасно бяхме разочаровани и обезнадеждени. От форума на клиниките в Истанбул си бяхме създали приказна представа за Мемориал а като отидохме се почувствах все едно съм в клиника Щерев (там ни направиха диви калинки с глупави решения и веднага искаха да се прави лапаро+хистеро ей така да видели)
Не казвам че Карликая е супер лекар и ни е решил проблемът, просто с него ми е спокойно. Чувствам се като в защитен пашкул и ми е слънчево на душицата. Въпреки 2та неуспешни трансфера, пак отивам с желание.

# 506
 phoenix_fire
   Няма за какво! Желая успех и на вас и дано Боспод помага и ни напътства Hug
Dundiu86
 Да и ние някакси при Карликая се почувствахме сигурни и спокойни. В Мемориал ни вдъхнаха големи надежди , но пък и се сещам за думите , че и ако при 2ят опит яйцеклетките били такива едва ли не няма какво да се направи направо ме съсипва. При Карликая не чухме подобна диагноза...

# 507
iovis, при мен също имаше зацапване от Ясмина, за това последния път си взех Гинера, с тях нямам проблем. Така, че няма нищо притеснително, успокой се, нормално е да имаш зацапване.
А относно обстановката в Бахчеджи, много приятно са го направили фоайето, успокоявате този морски пейзаж.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 17:58 от d_ivanova

# 508
Да, много е хубаво. Ние 2 пъти обикаляме защото реших че съм объркала етажа или  асамсьора и отиваме в някакво заведение. Бяхме ходили вече сигурно 50 пъти, но с новото фоайе ни заблудиха 🤣

# 509
Ето ме и мен. Да дам отчет, че да не ми се скарате Stuck Out Tongue Winking Eye
Първо да кажа Dundui86 веднага да се прекръстиш на Dundui_Врачката!
Трансфер днес нямаше - хиперстимулация и доктора беше категоричен, че няма да направи свеж трансфер, което аз го приех много спокойно, защото някак си бях настроена, че яйчниците ми плуват в собствен сос, че имам течност отпред, отзад, в матката... вече се обърках тази течност къде е! Молех се само ембриолозите да кажат, че може да замразим, защото ако бяха казали ами... няма има само за връщане! Е тогава не знам какво щях ме да решаваме.
Малко съм разочарована само за едно.... не ми тежи, че няма трансфер, обаче ми тежи, че само 2 замразихме, тези които са искали да връщат Sad
Дадоха ми снимки на всичките и още не мога да го проумея, как на 3-тия ден и 10-те оплодени бяха живи, 5 от тях се движат по-добре и днес само 2 са много хубави тях ще ги топнат в азота на -200. Искаше ми се 4-ри да са, така щях да имам вътрешно спокойствие.
Дано са борци и като ги размразят да стават, че иначе пак започвам Фонд, стимулация ...... т.е. вие много добре го знаете.
Помрънках си, вече ми малко по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт