Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 075
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
DucaMF, наистина чудно, от толкова я., само 2 ембриона.
Не се отчайвай! В крайна сметка, 1 е достатъчен.
Дано един от тях да стане пухкаво бебче! Стискам палци!
Много късмет ти желая! Hug

# 511
За съжаление е така...много малко остават за замразяване! Но погледни и от другата страна...няма смисъл от обречени трансфери/на ембриони с лошо качество/ които натоварват много не само емоционално..финансово..но и с лекарства докато тече подготовка за ЗЕТ. Така че ще вярваме че и теб и дъщеря ми ви чакат най–хубавите ембриончета!

# 512
Duca, олекна ми че докторът ти е постъпил разумно. Знам че имаше други очаквания, но повярвай ми така е по-добре. Нали съм врачка, трябва да ми се вярва 🤣
Попринцип отдавна вече замразяването не е такъе фактор за развитието на ембрионите. Поне в Бахчеджи като съм си говорила с Фатме, тя каза че качеството е без промяна след размазяване. Така че се укроти кулинарните си яйчници и след месец два ще си върнеш бебчетата.
Жалко че от толкова много я има само 2 ембрита. Извинявам се ако е нахално, но вие с какъв фактор сте? Има ли конкретна причина да правите ин витро?
Дано това да е последната процедура и повече да не се занимаваш с тази част от бебеправенето Wink

# 513
Ваня, права си! Замразяват най-хубавото, а не да те лъжат, че имаш 5-6, ама те дефакто два са хубави и да имаш само празни надежди.
Ваня дано и на теб да ти сложа прякор “Ваня Пророкът”!
Оххх Dundui при мен много сложно... ще се опитам да го обясня накратко. Имам две поредни кухи яйца (колкото и да твърдят докторите, че рядко се случва) от различни партьори, като последното е от настоящия. Причина -няма! Винаги съм се плашила, като няма причина и като си перфектен!
Една година опити - кухо яйце! Две години опити -кухо яйце! Разбрах на къде духа вятъра, спермограма не много хубава с добавки подобрихме поне бройката и подвижността. Доки реши инсе първо. Аз слушам и изпълнявам. Лека стимулация по два Ф, тригер, след 36 часа те  Ф там. Искаше инсето да бъде на спукан, а в този ден моя даде 6 млн и като ги отсеят, защото сме и с морфология 4% нищо няма да остане и ми казаха няма смисъл. Само ще си дадете парите. И така втори, трети опит инсе пак не се пукат (на третото инсе 40 часа след тригера) и ме диагностицираха с ЛУФ, което може да е причина за кухите яйца. Това го спомена доки, но още не съм доказала, но ако хвана и чуя сърчице (никога не ми се е случвало) теорията ще бъде правилна. Е за това по фонд, че аз вече съм на 33, а дефакто от 30-сет годишна не мога да хвана, което не е нормално.
А за очаквянията бях се нагласила наистина, че няма да има трансфер, но исках повече да замразим, но  ѝ Ваня е права!
Каквото онзи е казал, такова ще бъде!
Съдбата обича смелите!
п.с. Дадоха ми снимки на ембрионите, ама няма нито букви, нито цифри и аз нищо не разбирам.. как да разбера, че поне тея двете ги бива? Явно второ вишсе трябва да се записва Simple Smile
п.п.с . От толкова много писане забравих на Сисито да благодаря за пожеланията!

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 23:58 от DucaMF

# 514
Дука, не се притеснявай след като са ги замразили значи са хубави Simple Smile В интернет има много снимки на ембриончета и горе долу можеш да се ориентираш, но не виждам смисъл да се побъркваш излишно.
А относно малко оцелелите е възможно да е и от сперматозоидите. В краяна сметка, ако е писано да стане и с 1 ембрионче става здраво бебе Simple Smile

# 515
При дъщеря ми малкия брой оцелели ембриони сигурно е резултат от качеството на яйцеклетките ..което явно е влошено от ендометриозата. При зет ми нещата са перфектни...потвърдено дори от сидиай теста.

# 516
  • София
Ваня, 3 ембриончета не са много, но не са и малко. Ако са с добро качество знам, че шансът да се хванат е много голям. Мислили ли сте да върнете 2 наведнъж за подпомагане на имплантацията? Стискам много силно палци още първото да се хване и 2 да ви останат за второ! Wink

# 517
Воайоче..нищо не сме мислили..защото не знаем колко ще преживеят след размразяването до пети ден.Дори не съм споменала на дъщеря ми за този риск...те не са наясно.Нека до трансфера да живеят с мисълта че са три и са хубави!Не искам да се притесняват отсега..като мен.

# 518
Ваня, защо не ги оставиха да се развият отсега до пети ден и да се замразят бластоцисти?
Успех Ви пожелавам и дано всичко се развие до пети ден! Simple Smile

# 519
  • София
Ваня, вярвам, че ще оцелеят. Четох, че рискът е малък. Прегръдки! Heart

# 520
Ваня, а получавала си информация от някой от Бахчеджи че има опасност за ембрионите след размразяване?
Попринцип замразяват само топ качество с хубав потенциал и както вече писах по думите на Фатме в 99% от случаите както ги замразят, така ги и размразяват. без промяна в качеството.
Хич и не ги шашкай дъщеря ти и зет ти.
Важното е как ще тръгнат след размразяването и за това именно го правят на 3ти ден, за да имат възможност после да наберат скорост и като ги върнат да продължат спринта Simple Smile

# 521
Ваня,при нас също бяха 3 ембриончета и ми върнаха 2 на 4-ти ден.Вмомента едното сладко си смуче до мен бибата и спинка.

# 522
Моите бяха 4 замразени на 3-ти ден, от извадени 10 яйцеклетки, 9 оплодени. Върнаха ми като на marisvet83  2  ембрита на 4-ти ден, макар че много настоявах да ги чакат до 5-ти ден, но в крайна сметка решението взеха док. и ембриолога.  И моето спи, но и измъкнах бибата от устата 😁.

# 523
Благодаря за споделеното и за куража момичета! Имам нужда!

# 524
Ето ме и мен Simple Smile вече съм добре, оперираха  ме по обяд лапароскопски. Много съм доволна от отношението и работата на екипа в болницата.
Сутринта ме гледаха на ехограф за ранен скрининг и се видя сакче, жълтъчно мехурче всички екстри... обаче беше в тръбата и то почти при яйчника. Болките бяха нечовешки и веднага ме вкараха в операционната. Тръбата била спукана и посукана и за това ме боляло толкова
Наревах се едно хубаво, а целия екип ме успокояваше и се мъчеше да ме разсее.
Събудих се директно в реанимация и ако всичко е наред утре ще ме изпишат.
Та това е вече съм с една тръба, много ми е кофти, но доктора е казал че другата е ок.

Здравейте,
Dundiu86, съжалявам за това което си преживяла и за това, че се връщам назад в темата, но имам един въпрос, който може да ви се стори глупав, но аз все пак да попитам. Как е възможно при ин витро процедура да настъпи извънматочна бременност? Нали поставят ембриона на точно определено място в маточната кухина, как така се придвижва в посока тръби?

Общи условия

Активация на акаунт