Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 065
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Преди време четох едно много хубаво упътване как да се стигне от автогарата до клиниката, но сега не го намирам.
Някой може ли да ми даде тази информация или да ми пусне линк към нея? Много ще въм ви благодарна!
Иначе с такси колко пари излиза, някой знае ли?

# 556
Честит празник и от мен момичета!Пожелавам на всички скоро да имаме повод да отворим бутилка хубаво вино!
Бъдете  много обичани!

# 557
Честит празник момичета! Бъдете винаги опиянени от любовта, пък кой знае може и някое порочно бебе да се появи в темата Wink
Пухче, ти ми писа за SDI теста обаче нещо все го отлагам. Малко ми е неясно там положението: уж е днк, а пък в същото време се подобрява с добавки... Как ДНК се подобрява не ми го побира главата. Освен това като бяхме на консултация с андролог и той спомена SDI и после пита дали пие нещо. Като казахме че пие Ортамол и той каза че в такъв случай няма нужда от SDI. Каквото е можело да се подобри е щяло да се оправи. ММ пиеше добавки 4 месеца преди а и по време на стимулацията, така че каквото е можело да се направи е напревено.
Аз много се самообвинявам, защото по време на стимулацията си хапвах доста сладко, а тогава не знаех че високата захар разваляла качеството на я. После ми окриха лееко повишена захар, по-скоро в горната граница и си помислих веднага че с това ядене на разни вкусотийки съм прецакала всичко.
И аз не знам вече, някакъв омагьосан кръг е това. Сума ти си и изследвания, за пари хич вече и не говорим, и всичко е ток и жица, а бебе няма.
Мъча се да се примиря и да се оставя на съдбата ама... като iovis, то сърце не трае.
Одобрени сме за финансиране по ЦАР и ще си взема заповедта да пробваме и в България. Но като знам каква е разликата и изпитвам ужас че след като в Бахчеджи не става, какво остава за тук... Спирам че ще стане дълго и тежко Wink
Iovis стягай си душата че като се пръкнат 2 ревящи и ще те видя тогава! Simple Smile

# 558
Воайорче,  в другата тема на първа страница, първият пост, където bell е синтезирана информация има упътване. Аз съм го писала, ако нещо те интересува питай. Имам и постъпково снимки на маршрута.

# 559
Dundiu86, с SDI теста се изследват фрагментациите. Оксидативният стрес е основен фактор за увреждане на ДНК на сперматозоидите, в интернет не се намира почти нищо относно лечение, освен с антиоксиданти предимно вит. Е и С. ММ все още не е правил SDI тест, но мислим да го направи март месец, въпреки че доста се колебаем, тъй като е само информативен, при него така или иначе спермограмата е лоша, така че сигурно и този тест няма да е с добри стойности. Според мен си заслужава в случаите, когато мъжът е с нормална спермограма, но има неизяснен стерилитет, тогава би могло да излезе нещо от ДНК-то, че причината е там. ММ сега пие така или иначе много добавки включително вит. Е 400 IU и вит. С 1000 мг, така че повече от това не може да се направи и не знам SDI теста дали няма да е излишен в нашият случай, но при вас може да стоят по-различно нещата и да си заслужава.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 10:14 от megisch

# 560
Megisch, ние сме си с мъжки фактор така или иначе. Аналогична на вашата ситуация. Макар че имаше голямо подобрение от добавките и т.н. пак си се водим с МФ.
Честно казано не виждам смисъл от SDI теста. Има жени забременяли и с морфология 1% и дори не са разбрали че има проблем. Защо да не се получи и с по-голям процент увредени ДНК плувци? Както казваш то е по-скоро информативен тест, който не изключва нито ПИД, нито гарантира че всичко ще е наред при евентуална бременност, защото пак може да попаднеш на кофти сперми.

# 561
Да, така е и ние затова се колебаем, може просто да продължим с приема на витамини, пък каквото такова.  Simple Smile

# 562
Честит Празник на всички и от мен! Heart Hug
Dundiu86, изобщо не се самообвинявай!
Не е от сладкото! Аз като не ядох, че сякаш успях.
От всичко съм се отказала вече, дори от кафето, то не ми и липсва,
пия един тон добавки, като отида март, пак ще съм с 1 фоликул,
то при мен си е от възрастта, но ти си млада, не мисля,
че храната би трябвало да промени драстично положението на жена на твоята възраст.
Като знам жени, ядат каквото им падне, пият, пушат, един витамин не са изпили и раждат здрави деца.
Комшийката ми роди миналата година на 37г., без да пие никакви добавки, нито се е ограничавала.
Разбира се, хубаво е да се спазва някаква диета, защото е от огромно значение с какво се храним,
но за фертилитета въпросът стои по друг начин, според мен.
Здравето си го подобрих още преди няколко години, като изхвърлих много храни и напитки от менюто си.
Честно казано, да забременея ми се струва някакъв мираж, нещо супер непостижимо,
дори не мога да си го представя, много съм упорита, но когато нещата зависят от мен,
а в този случай съм безсилна.
Нали имаше още ембриони, не се отказвай! Успех! Hug

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 18:06 от sisi345

# 563
  • София
Много мерси, Сиси!
Доста сложно ми се вижда... С такси дали ще излезне много пари?

# 564
Много мерси, Сиси!
Доста сложно ми се вижда... С такси дали ще излезне много пари?
Моля! Hug Никак не е сложно, само така ти се струва, вървиш си само надолу в ляво, завиваш един път, после пак надолу, той пътят сам те води, не знам дали ще е много с такси, предполагам, че не, но много лъжат такситата, нас и с пари ни излъгаха, затова не се качвам. 15-20 минути е пътят от Османбей до клиниката пеша.
Там, където трябва да завиеш първия път, отсреща е аптеката, за която съм писала,
а на самия ъгъл, от който завиваш, има магазин "Стефанел", няма как да се объркаш.

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 19:08 от sisi345

# 565
Здравейте момчетата Hug!!!
Днес пътуваме към Турция! Пожелавам на всички сбъдни мечти и дано пътят ни е  в Божиите ръце и дари всички нас с така мечтаните за нас Рожби!!!
На мен днес ми дойде цикъла и утре към 9:00 съм на преглед при др.Карликая . Ще ви държа в течение и още веднъж успех на всички!!!:heart:

# 566
Успех, iovis!

# 567
Късмет, iovis! Стискам силно палци! Hug

# 568
  • София
Успех!!! Flowers Four Leaf Clover Simple Smile

# 569
И от мен успех и стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт