Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 094
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета! Както бях писала др. Карликая ми изписа противозачатъчни ( Ясмин) , но от тях въобще не се чувствам добре!!! Имам депресия, смяна на настроението, постоянно ми се плаче. Пия валериан за успокоение, че не се издържа. Вчера писах на Фатме и тя ми каза , че е от тях и да продължавам да ги пия. Понеже имам Хашимото се притеснявам да не повлияят на хормоните. Питах Фатме и тя ми писа , че даже смъквали тсх, но все пак утре смятам да изследвам -тсх и пролактин. Някой от вас имал ли е подобен проблем и дали ще са обективни  изследванията. Много ми е притеснено понеже знам , че са важни хормони и се притеснявам да не са се повлияли от противозачатъчните и начина по който се чувствам от тях. Благодаря предварително Hug
Аз се чувствам по същия ужасен начин от всякакви противозачатъчни - особено след 7-8-10 таблетка - като се понатрупат. Направо изпадам в дупка. За другото - не мисля, че настроенията и депресията ще повлияят на пролактин и TCX, но и друг да каже.

# 541
Ох много съм притеснена!!! Защо тогова Фатме ми каза, че др.Карликая и е казал, че е обратното и, че се смъква вече не цнам какво да правя...Резервирали сме си хотел, билети , всичко!!! Моля дайте ми съвет. Пуснах ги януари и бяха добре и тхс и пролактина, но сега как да разбера дали са добре и дали няма да прецакат нещата...Cry

# 542
iovis, пусни си изследването и виж какво е моментното ти състояние. То е ясно че хормона ще е повлиян от хормоните, но ще видиш дали има покачване или спадане.
Аз като цяло имам сърцебиене от този тип хапчета и главоболие. Явно е нормално Simple Smile имай предвид че като си повтаряш постоянно че ти е зле от тях и допълнително си влияеш на нервната система и получаваш пристъпи. Казва ти го човек получавал и паник атаки. Само при мисълта и пуслът ми се очестява.
Успех миличка!
Аз да се оплача писах на доктора на 28 Януари  да му кажа за тубарната бременност и му изпратих изследванията си и нямам отговор. Винаги е отнемало време, но до седмица максимум 2 отговаря, а сега нищо.

# 543
Добре ще ги пусна утре и ще видя как са нещата. Благодаря много за отговорите момичета!!! Дано наистина е така и не са се повлияли имам още 4 хапчета и незнам как ще издържа вече! Фатме ми каза да не ги спирам....Много се притеснявам да не се обърка нещо...Hug

# 544
iovis, трябва да се успокоиш, миличка, много си вредиш по този начин!
В крайна сметка това е само една стимулация, не трябва толкова да се стресираш.
При мен се е получавало: световъртеж, сърцебиене, потене, гадене.
Депресия не, хем с нервите не съм добре и страдам от безсъние,
ама тя депресията не ме е пускала и затова не мога да разбера. Smiley
За ТСХ не знам, аз вдигам ФСХ от хормонални.
Дано всичко да е наред и да не се наложи да отлагаш опита!
Стискам ти силно палци! Hug
Dundiu86, много странно, доколкото знам, бързо отговарял,
аз не съм му писала засега. Ако не отговори, пиши на Фатме. Hug

# 545
Няма да се обърка, мисли малко по положително, така само си пречиш!

# 546
Благодаря много момичета за подкрепата!!! Знам, че си вреда по този начин, но незнам как да се контролирам. Бях си добре, но след като изпих половина опаковка не се чувствам добре емоционално. Знам, че не трябва да се самонавивам , че няма да са добре хормоните за това утре ще ги пусна и ще ви пиша как са нещата. Дано да са добре и дискомфорта който чуствам да отшуми след спирането им. Благодаря още веднъж за съветите Hug на всички!!!

# 547
Iovis, ми то не останало бре момиче! Само 4 хапчета, ти си ги изпила почти всичките. Малко е останало, стегни се, всичко ще е наред!
Писах на доктора и веднага ми отговори, за съжаление половинчато, та пак се наложи да му пиша. Предложих му и да отидем до там ако счита че му е трудно да гледа документите и да отговаря след време... Ще видим какво ще ми пише.
Иначе и кариотипа ни излезе нормален... Какво да изследвам вече не знам

# 548
Dundiu86 даа малко оставатфстискам зъби и така...
Док и на нас ни каза да изследваме кариотип и всичко е добре и при нас.
Радвам се, че си се свързала с док. и да ако се наложи отидете може така да е по лесно наистина и да обърне повече внимание Hug

# 549
Dundiu86, и аз нямам никаква представа какво трябва да изследваш.
Вие сте млади, не би трябвало да има  хромозомни аномалии.
Дано докторът да намери причината за неуспеха.
Стискам ти силно палци! Hug

# 550
Здравейте момичета! Днес пуснах тсх и пролактин и резултатите са следните:
Пролактин 500.1 ( 102- 496)
Тсх 2.24
Пролактина е висок!!!
Писах на Фатме и чакам отговор...р

# 551
iovis, спази ли изискванията при изследване на пролактина? Може и от хапчетата да е по-висок, до колкото знае той е от изключително "чувствителните" хормони. ТСХ е добре, така че моля те успокой се и изчакай да чуеш мнението на доктора.
След като не иска изследване на пролактин непосредствено преди стимулация/трансфер и то след употребата на противозачатъчни, сигурно си има причина.

# 552
Йовис..ти си толкова притеснена че и да си спазила условията за вземане на кръв..пролактина пак ще е повишен.Успокой се!Така сама си вредиш.Като почвате стимулацията покажи резултатите на доктора..той ще прецени дали да ги пуснеш пак.Хайде успокой се..то не остана до старта.Успех!Стискаме палци!

# 553
Dundiu, ако не сте правили sdi тест,  направете и него-да сте сигурни, че днк-то на самите сперматозоиди няма проблем. Това не се разбира от спермограмата.

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 12:55 от puh4e05

# 554
Да да спазила съм всички изисквания за пролактина. Чакам още Фатме да пише.
Наистина мисля, че е от дискомфорта който ми създадоха противозачатъчните.
Инъче да аз съм много чувствителна по- принцип мъча се да се бора с това , но пусто му сърце все се бунтува...Благодаря  още веднъж за подкрепата момичета!!!🤗

Общи условия

Активация на акаунт