Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 095
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
мисля, че бременността на Dundiu86 e спонтанна.

# 526
megisch, не сме се разбрали правилно Simple Smile
Попринцип и при ин витро има макар и малък шанс за инвънматочно, защото понякога ембрионите мигрирали. Те ги поставят, но не ги залепват вътре Simple Smile Но шансът е много нисък.
Аз забременях естествено след неуспешен трансфер Simple Smile Месецът веднага след неуспеха се обичахме, но понеже за почти 6 години така и не съм имала естествено забременяване, хич и не ми е дошло на акъл да се пазим. Не че щеше да е лошо и да си бях забременяла, ама не би.

# 527
Dundiu86, извинявай, явно не съм разбрала правилно. Много съжалявам за преживяното и стискам палци следващият път да ви се получат нещата.  Hug
Ние в момента си чакаме за следващата процедура, и продължаваме да опитваме по естествен начин, с мъжки фактор сме, а и тръбите ми са слабопропускливи, чудя се дали пък не е редно да се пазя до следващото ин витро. 
А в Бахчеджи правят ли ИМСИ и каква е цената му?

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 16:06 от megisch

# 528
То пък бивало и да се пазите...Няма гаранция..и да са перфектни тръбите..пак може за се загнезди там ембриончето..и обратното!Вие си действайте..пък знае ли човек!

ИКСИ то все още е 2350 евро..за ИМСИто не знам.

# 529
Ваня, то уж тръбите ми бяха перфектни ама ей го на Wink

# 530
Това имах предвид...Имало да ти минава през главата!

# 531
Там винаги е ИКСИ с ИМСИ-цената е една.Питала съм Карликая.Успех на всички!

# 532
Вярно че така беше..забравила съм.

# 533
Някой има ли актуална информация колко струва Кринона в Турция, че тук в БГ дадох 32.00лв за 6бр апликатора. Направо ме заболя сърчицето!

# 534
Последно го купих за 80 лири 15 апликатора. Иначе е между 80 -100 и с тази ниска лира си е на сметка. Помоли момичетата да ти донесат. Винаги има кой да помогне.

# 535
А климарата?
На касовата бележка цената е обща и не попитахме по отделно колко струват.

# 536
49 лири беше последно като купувах Климара.

# 537
Мерсаж за инфото. Ще изкачам да видя за ЗЕТ-а с какво ще ме зобят и ако е с Кринон определено си заслужава!

# 538
Здравейте момичета! Както бях писала др. Карликая ми изписа противозачатъчни ( Ясмин) , но от тях въобще не се чувствам добре!!! Имам депресия, смяна на настроението, постоянно ми се плаче. Пия валериан за успокоение, че не се издържа. Вчера писах на Фатме и тя ми каза , че е от тях и да продължавам да ги пия. Понеже имам Хашимото се притеснявам да не повлияят на хормоните. Питах Фатме и тя ми писа , че даже смъквали тсх, но все пак утре смятам да изследвам -тсх и пролактин. Някой от вас имал ли е подобен проблем и дали ще са обективни  изследванията. Много ми е притеснено понеже знам , че са важни хормони и се притеснявам да не са се повлияли от противозачатъчните и начина по който се чувствам от тях. Благодаря предварително Hug

# 539
  • София
От противозачатъчните обикновено се вдига ТСХ, не се сваля. Резултатите няма да са реални.

Общи условия

Активация на акаунт