Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 023
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
iovis,  Карликая не следи хормони по време на стимулация и въпреки това успява.Не се притеснявай, остави всичко в неговите ръце. Ако яйцеклетките са добри-ще успее!

# 586
iovis, Карликая пуска хормони само при ЗЕТ. Много рядко по време на стимулация, питала съм го защо, каза ми че за него е важно какво вижда с очите си и така се ориентира. Отпусни се и се наслади на Истанбул и да внимаваш с баклавата Wink

# 587
Да при др.Карликая съм!
Да момичета и аз така съм чувала , че не пуска хормони , но си мислих че поне преди старта ще има някакви, но в крайна сметка му имам пълно доверие и съм се оставила в неговите ръце! Благодаря за подкрепата и съветите момичета. Аз откакто спрях противозачатъчни се чувствам много по-добре . Някак си се успокоих и отново си възвърнах предишния оптимизъм. Господ чу молитвите ми и отново съм си същата!!! Лека вечер Kissing Heart

# 588
Момичета, имате ли информация за промяна на цените от новата година?

и аз се интересувам

Здравейте момичета,

следя темата от декември и благодарение на вас сега съм в Истанбул и в сряда ми предстои първата пункция . Реших че е удобно да се включа по въпроса за цените - да, има нови цени в клиниката, но ин витро цената си остава същата, само в някои услуги има промяна.

First Examination   150   EURO
1.ICSI   2250  EURO
2.ICSI   2100 EURO
3.ICSI   1950 EURO
4.ICSI and further  trials   1800 EURO
Pooling (for each trial)   1500 EURO
Frozen Embryo Second Transfer   1000 EURO
Embryo freezing      500 EURO per one year
Uterine break for environment normalization    250 EURO
Preimplantation genetic analyse in embryo   350 EURO ( fee per embryo)

Spermiogram   80 EURO
Micro TESE operation   1400 EURO
Sperm freezing   500 EURO
Sperm chip   400 EURO

Имам новата ценова листа, ако някой има интерес да ми пише Simple Smile Горе съм копирала само цените без описанието. Първоначалният преглед се приспада от крайната сума.

Успех на всички и стискайте палци Simple Smile

# 589
Благодаря за информацията! Сериозно впечатление ми направиха цената за пид и замразяване- доста са се вдигнали. Преди ПИД беше 420 долара, а замразяването за 1 година 360 евро.
Sunsun83, желая ти хубава реколта и прекрасни ембриончета! Бъди спокойна, пункцията не е страшна и минава много бързо!
Успех 😚

# 590
sunsun83, успех! Hug Пулингът доста се е вдигнал, надявам се да платя старата сума,
както ми каза Фатме, защото съм почнала на старите цени.

# 591
Много благодаря, дами Simple Smile
Очаквайте включване от мен да споделя резултатите Simple Smile

Хубава седмица на всички Simple Smile

# 592
Дес, много се радвам за теб! Hug
Не ти е нисък естрадиолът, той трябва да е на долната граница.
Много си е добре, под 80 трябва да е, за да се започне стимулация.
ФСХ също ти е добре, може да изчакаш още да падне.
Не го слушай този Владимиров, един път го видях по т.в., много антипатичен ми стана.

Не е точно така. Дават го, че оптималното ниво на Естрадиола трябва да е до 80, но мерната единица е pg/ml, което е близо 300 pmol/l. На мен ми е 52 pmol/l, което е доста под 300.

# 593
Дес, на мен д-р Емре ми го обясни по различен начин, ако той греши, значи и аз греша.
Когато е в nmol/l, се преизчислява. 0,14 в nmol/l ми го изчисли 23.
62,90 pmol/l имах на първичния и ми каза, че е добре. Иска да е под 80. Това знам аз.

# 594
Момичета, ето един мн. полезен сайт, където може да преизчислявате различните единици на хормони и витамини. Лично на мен ми е мн. полезен, когато пускам изследвания в различни лаборатории и едениците понякога са различни.
http://unitslab.com/node/113

# 595
megisch, благодаря! Hug
Хич не си блъскам главата да изчислявам,
затова имам лекуващ лекар, той да смята.

# 596

някой да си търси транспорт за понед до бахчеджи? пътувам сутринта към 06 от София, вечерта се връщам

# 597
Момичета, моля Ви за съвет...моето пътуване утре май няма смисъл да се състои. Днес 3ти ден пуснах хормони фсх-19.95 , лх-9.52, естрадиол-124.7 ....не ми иска противозачатъчни, но ако трябва кога се пият , 1 ден на следващия цикъл ли? ако е задържан ( предположение ) с климара от ову на този цикъл ще имам ли същия ефект ? помагайте . .тези които сте прихванали от уменията на Док:-) а най вече не ми се пътува заради тази паника с пътната обстановка ....

# 598
Извинявай, но не се сещам-стимулация ли ще започваш? Ако е така, защо на 4-ти ден? Мисля, че е късно.

# 599
да за стимулация трябваше , ами уикенда нямаше как ...явно още по- добре щом казваш че е късно

Общи условия

Активация на акаунт