Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 864
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Трябваше да отидеш вчера, на втори ден. Карликая щеше да те прегледа и да стартирате. Ако има проблем, щеше да ти каже какъв е , а не сега да се чудиш какво става.  Не разбирам защо не се доверявате на лекаря, който сте избрали, а си пускате сами изследвания?
 Защо просто не отиде на втори ден от цикъла, както съм сигурна, че са ти казали?
Моето мнение е да оставиш за другия месец. Ако имаш въпроси, пише тук по-отрано-ако можем, ще помагаме.

# 601
мерси много , ще остане за следващия месец

# 602
Ако все пак държиш да си видиш хормоните, преди да тръгнеш-пусни ги на 1-ви или 2-ри ден, за да можеш, ако са ОК , да си там на втори или трети ден и да стартирате.

# 603
Здравейте момичета! Днес ни беше втори преглед при док. Казаха , че са тръгнали много фоликули ( повече отколкото са очаквали) , но се развиват по-бавно отколкото трябва и това значи, че ще трябва по-дълга стимулация! Док днес ми смени и едното лекарство. Трябва да го бия мускулно вместо в корема. Викат в сряда пак. Дано всичко да е наред момичета и накрая имаме така бленувания от пухкав финал People Family
Успех на всички!

# 604
Не се притеснявай...доктора си знае работата!Ще пораснат бобчетата.Успех и спокойно!

# 605
Успех, iovis! Всичко ще бъде наред! Hug

# 606
Благодаря момичета! Hug

# 607
Инжекциите сами ли си ги биете? Аз такова нещо не съм сигурна, че мога да направя....

# 608
Iovis, не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Това че доктора реагира на ситуацията е достатъчно основание, че не претупва нещата, а се съобразява с нуждите на всяка от нас. Успех миличка и да имаш хубава реколта!
Des_123 и аз така мислех. Даже първия път като ме заведоха с кабинета за обучение щях да припадна от страх Simple Smile Ами нищо не усетих от обождането. Ама грам, само страха ми беше голям. Иначе мускулни инжекции не мога сама, отивам си в поликлиниката да си ми ги бият.

# 609
Ми за инжекциите Фатме ни каза, че може да ни ги бият всеки ден в болницата, но понеже мъжът ми и преди ми е бил , ще ги бие той. То фактически само утре в сряда пак ни викат.
Dundiu86  благодаря за подкрепата мила!
Имам доверие на док дано имаме качествени яйцеклетки. Просто ми се искаше да не тръгват пак толкова много фоликули. Да са по-малко, но по- качествени. Но аз така или инъче винаги правя повечко фол. Дано всичко е наред! Hug

# 610
Разбирам те, iovis! Аз в началото се радвах че са повече фукита, но после разбрах че и много не е добре.
Стискам палци да са достатъчно като бройка и все отлично качество Simple Smile
Дано да нямате сняг в Истанбул, защото в София е доста блокирано всичко, а до колкото знам в Турция малко сняг да падне и всичко блокира. И как иначе с тези баирчета там хахаха

# 611
Тука вали яко дъжд в момента! То ние и без това хванахме супер лошо време. Ту вали, ту духа...не е готино и за разходка, но ние сме упорити и си се разхождаме поне по 1 час на ден...Дано поне сняг не завали въпреки, че го дават... Hug
Благодаря още веднъж за подкрепата момичета! Утре ми е 9 ден от стимулацията и искам да попитам вашите стимулации колко дни продължиха? Знам, че е индивидуално но все пак ще се радвам ако някой сподели... Heart

# 612
Моята беше 12 дни. Но при теб явно ще е малко по-дълга Simple Smile жалко че ви е кофти времето, ние по цял ден не се прибирахме. То за това и хич не я усетих тази стимулация де Simple Smile
В крайна сметка важен е крайния резултат

# 613
Стимулацията на дъщеря ми също беше 12 дена.

# 614
Благодаря много за отговорите!!! Приятна вечер на всички и ще ви държа в течение...Heart

Общи условия

Активация на акаунт