Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 855
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Iovis, успех!
Да извадите качествена реколта. Ваня кога ще връщате снежинките? Момичета мен ме викат на 19-20 хапче от ОК. Много ми е интересно какво ще гледа на този ден... дали няма да имам някакъв блокаж преди ЗЕТ? Аз съм с ЛУФ и не пукам Ф, а нали при ЗЕТ трябва да е минала Ову-то? Ако някой е чувал или чел ще се радвам да сподели.
П.с. Аз до колкото разбрах при ЗЕТ ги викат пак на 2-3 ден от МЦ...

# 616
Duca, аз до сега при всеки ЗЕТ ходя на 2ри ден. Но нямам луф и може заради него да те викат на 19 и следващия месец да стартирате самия зет.
Това са само догадки Simple Smile важен е успехът!

# 617
Стимулацията на дъщеря ми също беше 12 дена.

Ваня, как е дъщеря ти? Има ли яснота кога ще е трансферът. Не помня колко време мина от нейната пункция... Simple Smile

# 618
Добре е.Бяхме в Турция миналата седмица за цветна снимка...за наша радост всичко е наред.Дясната тръба която не можаха да намерят на операцията...си е там и също работи. Сега обаче пак нямат отпуска и ще правят ЗЕТа през късната пролет.
Запознах се с др.Карликая...направи ми изключително добро впечатление!
Хубав снежен ден момичета!

# 619
Браво, Ваня, радвам се че всичко е наред при вас Simple Smile пролетта е най-хубавото време: всичко се събужда и възпроизвежда 😂 така че ще има желания резултат!

# 620
iovis, при мен беше по-дълга, пункцията ми беше на 15-я ден. Във Варна продължава да вали сняг.
Стискам ти силно палци всичко да е наред! Hug
Ваня, радвам се за дъщеря ти! Стискам й силно палци и на нея! Hug
Дука, късмет! Hug

# 621
Здравейте, доктор Карликая ли поема българските пациенти? Имам предвид всичко-от прегледа, през стимулацията и проследяването? Цветна снимка ми предстои, къде да я направя, в Бахчеджи или Ехомар и колко струва? Да се представя, на 35 години с женски фактор,  имаме 3 неуспешни опита в Щерев. Решихме да направим опит в Турция, колебая се между Мемориал и Бахчеджи. Като че ли в Бахчеджи са повече за мен, защото са ендокринолози.

# 622
Здравей Krassyana! Има и други лекари в Бахчеджи, но ако искаш конкретно Карликая може да поискаш да си при него. В Бахчеджи лекаря, който те поеме се грижи за теб до край. Е разбира се при форс мажорни обстоятелства се случва сигурно да се заместват, но при мен до сега не е имало такъв случай. След като ти трябва ендокринолог може би наистина Карликая е твоя лекар, защото до колкото знам втората специалност му е именно това. Имам предвид ако трябва да избираш в Бахчеджи, да не си помислиш че те агитирам Simple Smile
И ние избягахме от Щерев, само че още преди да сме правили опит там. Още на втория третия преглед и вече бяхме сигурни че това не е нашата клиника. С три неуспешни опита, мисля че сте взели правилното решение. Носи си всички документи и записки при прегледите.
Аз цветната снимка си я правих в Ехомар, защото я правих преди прегледа в Мемориал. Разбрах че в близост до Бахчеджи имало и друг център където изпращали да се правят снимките.
В ехомар ние палтихме 550 лири. Не забравяй да си искаш диск със снимките, защото в мемориал ни ги взеха и повече не ги видяхме. Няма никаква болка или дискомфорт при снимката, поне до момента не съм чула за такова нещо при правилите в Истанбул.
Ако имаш други въпроси ще се радвам да помогна! Успех Simple Smile

# 623
Здравейте момичета! Днес бяхме на преглед док каза, че фоликулите са около 10 на брой общо от 2-та яйчника. Седем в дясно и три в ляво. В дясно са около 16мм в ляво 14мм.,поне така разбрахме! Викат ни в петък и евентуално пункцията ще е в понеделник! Това е за сега от мен! Приятен ден! Hug

# 624
Супер новини и бройката е идеална!
Успех в понеделник и ти стискаме палци!

# 625
Йовис и според мен нещата се развиват чудесно!Успех в понеделник.

За цветната снимка...ние я направихме във Фулия защото е на 5 минути пеша от болница Бахчеджи.Цената беше или 500 или 550 лири..не помня точно защото плащахме с карта.Дъщеря ми каза че не е почувствала дори дискомфорт..камо ли болка.Каза също че доктора през цялото време й обяснявал.Поръчахме две снимки..всяка от която е с осем кадъра.Нямахме час и чакахме не повече от 10 минути и снимката стана за още толкова.Изписват антибиотик еднократно–две таблетки.
По отношение на прегледите и манипулациите при нас само пункцията беше при друг лекар защото доктор Карликая беше във Франция. ЗЕТа обаче държи да направи той и се разбраха че ще нагласяват датата според възможностите на двете страни.

# 626
Много благодаря за отговора. Да попитам за цветната снимка на кой ден от МЦ се прави и искат ли я преди опит в Бахчеджи?

# 627
Цветната снимка на дъщеря ми беше веднага след цикъла по препоръка на доктора.Не знам дали на всички искат или зависи какво ще види док. при прегледа.
Снимката дъщеря ми направи след стимулацията и преди ЗЕТа който предстои.

# 628
Почти винаги правят ЗЕТ, така че  снимката може и след стимулацията. Прави се в първите чисти дни след цикъл-ако тогава ти е първичния преглед, можеш още тогава да я направиш. От БГ имаш лш? Питай и доктора за неговото мнение- може пък случаят ви да е по-различен.  Той винаги бърза, но на конкретни и ясни въпроси винаги отговаря. Аз моята цв.св  я направих във Фулия, тя си остана в мен, а Фатме преснима заключението за досието ми там и ми го върна.

# 629
Честита Баба Марта на всички! Бъдете бели и червени, румени и засмени и от сладки бебета навред наводнени!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 09:58 от Dundiu86

Общи условия

Активация на акаунт