Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 043
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Честита баба Марта, да бъдем румени, засмени и от бебчета огрени. Наистина ли в Бахчеджи се практикува само ЗЕТ? А през колко дни са прегледите по време на стимулация. Няма да мога да оставам там, а ще се прибирам след всеки преглед.

# 631
# 632
Честита баба Марта, да бъдем румени, засмени и от бебчета огрени. Наистина ли в Бахчеджи се практикува само ЗЕТ? А през колко дни са прегледите по време на стимулация. Няма да мога да оставам там, а ще се прибирам след всеки преглед.

В повечето случай практикуват ЗЕТ, т.к. се предполага че така организмът се възстановява след стимулацията и по-добре ще се подготви лигавицата за ембриончето. Чувала съм и за фреш трансфер, но това докторът го преценява Simple Smile
Обикновено прегледите са на 2; 6; 10 и на 12 ден пункция, но това е в общия случай, отново докторът ще ти каже кое е правилно при теб. Много момичета си пътуват и идват само да прегледите. На нас ни беше много далече и се обезсмисляше пътуването, така че си останахме там и се насладихме на града, културата и храната.... ммм тази храна...

# 633
Като стартирате на втори ден, ще ти напише лекарствата за 5 дни; следващият преглед задължително ще е на шести ден от стимулацията  (седми от цикъла). Оттам нататък зависи как нарастват фоликулите.
При мен :
първият път -прегледи на 2, 7, 11-ти ден от цикъла, като включихме Оргалутран на девети ден. Пункция на ден 13.
-втория път- прегледи на 2,7(единият фоликул беше станал18мм), 9-ти ден (фоликулът беше 22мм). Пункция на 12-ти ден (за моя изненада фоликулът не се беше спукал). Оргалутрана започнах по-рано- на седми ден.

# 634
# 635
Честита Баба Марта
Да сте живи и здрави

# 636
Здравейте момчетата! Днес мина и моята пункция! Всичко мина добре и изкарахме 18 яйцеклетки! Дано са качествени и имаме хубави ембриончета Hug
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 637
Браво, момиче! Разбира се, че ще имате супер ембриончета!

# 638
Ей..браво!Страхотна бройка.Друго си е да имаш повече резерв.И да отпаднат няколко...пак е отличен резултата.

# 639
Благодаря още веднъж момичета за подкрепата....Hug Heart Дано всичко е наред до края! Пожелавам го на всички нас от сърце....Kissing Heart

# 640
  • София
Браво, Йовис!

# 641
Ехаа, Iovis, я виж каква хубава реколта, а ти само се притесняваше! Simple Smile
Сега чакаме да се похвалиш и с хубави ембриончета и после с две чертички!

# 642
iovis, много се радвам за теб! Ще успееш, сигурна съм! Стискам ти силно палци! Hug

# 643
Благодаря много за подкрепата!!! Hug
А сега на 3ти ден ли ще ми кажат как са нещата?

# 644
Да, на трети ден ще ти пише Фатме или ако тя не ти пише ще ѝ пишеш ти. Ще ти кажат колко са се оплодили и колко са замразили Simple Smile
това е ако няма да правите ПИД.

Общи условия

Активация на акаунт