Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 015
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Утре ще ти кажат колко са се оплодили, и после на трети ден- колко са замразили. Но трябва да подсещаш Фатме с въпроси. Утре следобяд може да я питаш колко са се оплодили, тя ще говори с ембриолозите, и ще ти пише.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 15:31 от puh4e05

# 646
Аха разбрах! Благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 647
Честит 8 март мили дами

# 648
# 649
Честит 8 март, момичета! Hug
Бъдете здрави, много щастливи и винаги обградени с много любов и положителни емоции!

# 650
Честит празник мили дами! Champagne Flowers Hibiscus Heart Eyes бъдете живи и здрави, обичани и ценени

# 651
Iovis какво става с теб? Хайде да ни зарадваш вече!

# 652
Много благодаря, дами Simple Smile
Очаквайте включване от мен да споделя резултатите Simple Smile

Хубава седмица на всички Simple Smile

Здравейте дами,

дойде и моят ред да споделя моя първи опит в Bahceci, уви неуспешен. Ще споделя само фактите и ще запазя личното си мнение и усещане след това преживяване .....
Моят първоначален преглед беше на 10.02.2018 и веднага започнахме лечение в Umut IVF Center (азиатската част). С мъжа ми бяхме очаровани от отношението и вниманието, което получихме от докторката и Фатме. Всичко беше перфектно. На 21.02.2018 ми беше пункцията - 13 яйцеклетки, 12 от които бяха ок. На следващия ден 8 бяха оплодени. На 3 ден имахме 4 нормално развиващи се и 2 по-бавно. Надеждите бяха големи. На 5-ти ден получихме съобщение от Фатме (след запитване от наша страна), че се развиват по-бавно и ще изчакат и 6ти ден. На 6ти ден след запитване от нас, Фатме отговори че няма годни за замразяване ембриони. И това беше всичко. Днес е 10.03.2018, а ние все още нямаме информация какво се е случило и какво следва. Идеята беше този месец на втори ден от цикъл да отида за преглед при докторката. Изпратихме няколко имейла, опитахме да се обадим на докторката, писахме на Фатме .... Нищо.
Не знам дали това е нормална практика за Bahceci. Все си мисля, че е редно да получим поне някаква информация и пояснение какво се е случило с ембрионите. Мислех, че е редно да получим информация какво правим оттук нататък. Според ценовата листа, трябва да възстановят 20% - и за това нямаме информация. Ние бяхме коректни и те получиха навреме 2500 евро. Проявяваме разбиране, че са заети и не досаждаме, но липсата на информация и незаинтересованост са убийствени. Имаме толкова много въпроси, но отсреща няма никой......
Това е моят първи неуспешен опит с Bahceci. Вероятно и последен с тях....

# 653
Съжалявам за случилото се!Мога да си представя болката и разочарованието което изпитвате...
Няма как да не ви върнат пари от опита...то си е записано в договора.Дали ще стане от разстояние или ще се наложи да отидете до там ..не знам. Лошото е че още едно пътуване е свързано пак с немалко пари.
Звънете..пишете..по–настоятелно и ако няма резултат идете до там.Дано другите момичета се включат със съвет!
И не губете надежда!

# 654
Много неприятна случка... Да разбирам, че опитът ви е бил в азиатската част? А Фетме е координатор и там, така ли? Ако координира пациентите на двата центъра, сигурно е луднала. Надявам се да се разреши скоро този въпрос. Звънете пак и ни кажете какво се е случило, моля те. Поздрави

# 655
sunsun, пак пиши на Фатме на вайбър. Не питай, а ИЗИСКВАЙ , защото това е ваше право. Пиши, че ИСКАШ коментар от докторката какво се е случило и каква е причината според нея. Пиши, че ЧАКАШ да ви изпратят 20% от сумата (за трансфера ). Не оставяй нещата така. При нашия втори опит, когато нямахме трансфер, писах банкова сметка на Фатме и ни ги преведоха. Изисквай. И двата пъти имахме ( пак чрез Фатме) коментар от доктора.
Съжалявам за случилото се ви. Ако мога да съм полезна с друго-пиши ми.
Имате ли предишни опити другаде? Лично ти предполагаш ли защо е такъв резултата- например да имате тежък МФ, или ИЯР при теб?
Аз си знаех при нас, че е от годините ми.

# 656
Аз съм много доволна от Фатме. Не съм имала такъв проблем,
на 8 март й писах имейл, на 9 ми отговори.

# 657
Здравейте,
много благодаря за коментарите и вашия отговор. DES_123, ние се насочихме по погрешка в азиатската част. На сайта лекарката, която си избрахме беше посочена, че е в европейската и насрочихме преглед при нея. В последствие се оказа, че на сайта има грешка и лекарката е в азиатската. Фатме коригира това веднага, но ние решихме да си направим все пак прегледа при нея и след това да решим дали да се преместим в европейската част. На прегледа се влюбихме в лекарката и имахме единодушно мнение, че това е нашият човек. Затова останахме в азиатската част. И да, Фатме е координатор на двата центъра.  Наистина искам да вярвам, че липсата на време и ангажираността на Фатме с други пациенти са причина за липсата на информация и комуникация с нас. Тя ни оказа огромна подкрепа по време на цялата процедура и ние бяхме изключително щастливи, спокойни и доволни от нея.
puh4e05, това е нашият първи инвитро опит (преди това имаме история с 2 неуспешни инсеминации в България, но бях крайно разочарована от отношението към пациентите и затова решихме да действаме направо в Истанбул и да не си губим времето повече в България). На първоначалния преглед лекарката каза, че ни определя като една от добрите двойки с неясна причина за неуспешно забременяване. Аз съм на 35 години - с една запушена тръба и ТСХ, което е в норма (беше малко над границите за инвитро, но нямам проблем с щитовидната жлеза. Поддържам го с еутирокс). При мъжа ми няма проблем. Всички в клиниката бяха изключително позитивни за нашия случай и това ни даде голяма надежда.  По време на процедурата всички кръвни изследвания и следене на хормоните бяха определени като много добри. Нямаше ни най-малък признак за проблем. Очакванията бяха за 8-9 яйцеклетки и бройката от 12-13 беше изненадваща. След пункцията с лекарката говорихме направо за кога да направим трансфера. Идеята беше за март месец. Очакванията бяха, че ще имаме достатъчно замразени ембриони за един трансфер. Но впоследствие неуспеха и мълчанието ни шокира.
След като вчера реших да споделя това преживяване с вас, пуснах официален имейл до клиниката, описвайки случилото се (както направих и тук). Тази сутрин, към 9.00 получих обаждане по телефона директно от Директора на Инвитро Центъра. Беше изключително любезен и ме увери, че още в понеделник ще проследи какво се е случило и ще ми даде обратна връзка. Човекът беше искрен и се извини неколкократно за липсата на комуникация. Явно съм уцелила точният човек Simple Smile Много се зарадвах от този разговор и ангажираността, която Директора прояви. Остави ми личният си номер, ако имам въпроси или някаква нужда от нещо. Тази моментална реакция ме кара да мисля, че все пак наистина е нелепа грешка (и може би временно сме били забравени).
Ще ви държа в течение. Ако някой има подобен проблем за в бъдеще, моля да ми пише на лични, за да дам имейлите, към които писах.

Момичета, отново благодаря за вашите отговори и подкрепата, която ми оказвате! За мен това означава много!

# 658
Здравейте момичета :hugs
При нас положението е следното:
От 18 яйцеклетки, 13 са били узрели! От тях са се оплодили 8 и от тях имаме 4 замразени на 3ти ден. Другите изоставали и току що Фатме ми писа, че не били годни за замразяване. Явно са спрели развитие. Това е! Дано тези 4 ембриончета ни донесат чаканото щастие. Успех на всички!!! Hug

# 659
sunsun83, съжалявам, че така се е получило, не съм много компетентна,
но най-вероятно причината е в яйцеклетката, ти си млада, стискам ти палци да успееш следващия път!
Имаше едно момиче, което също беше в азиатската част, беше много доволна.
Това знам, мисля, че пак е била при жена.
Не знам дали си решила да пробваш пак в същата клиника, но ако ще продължаваш там,
по-изгодно ти е да не си вземаш сега тези 20%,
а да продължиш със събиране на ембриони (пулинг), така при следващото стартиране ще платиш 1500 евро,
а иначе втори опит е пак над 2 хиляди евро.
Късмет ти желая от сърце! Hug
iovis, стискам ти силно палци! Hug
Дано всичко да е наред и скоро да се похвалиш с добри новини! Hug

Общи условия

Активация на акаунт