Пациенти на клиники Бахчеджи

• 85 973
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
В Мемориал прегледа е безплатен, а в Бахчеджи е платен, като ако започнеш там процедурата ти приспадат сумата от прегледа. Ние обаче не сме плащали преглед, защото ни записаха час през агенция Турмед. Това реално ни е бил и единствения досег с агенцията, не сме имали разлика в цената на процедурите. Така че ако не ви се плащат, а достатъчно ще плащате после, така че всеки лев е важен, просто се свържи с тях и ще ти запазят час. Относно спермограмата, ние я правихме в Мемориал, като цената мисля че беше 220 лири (може и да греша, не помня вече) и тя излиза за 1-2 дни, при нас излезе за 1 ден. Мнооого е подробна, нищо общо с тези в България.
Цветна снимка правих в ЕхоМар, като цената беше 550 лири и ти влиза и диск. Много е важно да го вземеш диска и да си направиш копие на коментара към изследването, защото от Мемориал ще ти вземат снимката и после ще се чудиш какво да правиш на следващия преглед.
Това е в общи линии. Снимката излиза веднага, но за спермограмата си трябва време и ако държите да е от там ще трябва да измислите как да съчетаете нещата.
Иначе директно можеш да се свържеш с координаторите, те са на работа към болницата, за да подпомагат процеса, така че на тях не им се плаща допълнително Simple Smile

# 76
sisi345 в Мемориал искат задължително спермограмата да е направена при тях, цената и беше 180 лири . Цветната снимка също не ми я зачетоха и ме изпратиха в Ехомар.

# 77
Здравейте, момичета! Знае ли някой дали има възрастово ограничение? Сега четох стари теми и там пишеше, че е до 43г., даже след 40 не давали шансове (с твоя яйц.) Благодаря!

# 78
Аз съм на 42г. Всичко зависи от конкретното ти състояние - като видят колко антрални правиш, колко ти е АМХ, и резултатите от другите изследвания, тогава ще ти кажат какъв ти е шанса. Скоро ще ходя и ще питам Фатме за възрастта . Ако ти е спешно, ще и пиша. На нас Карликая ни даде 20% шанс, беше биохимична бременност. Може да направите две стимулации, да съберете повече ембриони и после Зет. Ако имаш други въпроси - питай, всички тук ще помагаме

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 16:54 от puh4e05

# 79
Благодаря ти много, Пухче! Не знам още на какъв хал са ми хормоните, чакам цикъл, за да ги пусна, вчера бях при моята гинек. тя каза, че иначе вижда идеална матка, яйчници, няма заболявания, поне засега, на мъжа ми ще е лоша спермограмата, отдавна сме правили, но мисля там да направя, много се надявам да имам шанс, дай боже всички да имаме такъв, ако са ми горе-долу добре хормоните, ноември мисля да ходим за първичен. Аз навърших 43г. Имам още много въпроси, ще пиша по-нататък, много ти благодаря! Успех! Стискам ти силно палци!

# 80
И аз те съветвам цв. снимка и спермограмата да ги направите в Истанбул, без значение коя клиника ще изберете! Успех!

# 81
Благодаря! Само да попитам за хотел, който е близо до болницата, да не е много скъп.

# 82
Благодаря! Само да попитам за хотел, който е близо до болницата, да не е много скъп.

Ние бяхме в Semsan, на 100 метра от Бахчеджи. Съвсем приличен е, платихме 104 евро за две нощувки.
Между другото благодарности на Pingvin4e, че го препоръча Simple Smile

# 83
Много ти благодаря! Обаче, ако оставам за 20 дни или месец, ми идва скъпо, иначе за няколко дни е добре. Намерих евтини, но са далеч, затова търся мнения, до 35-40 евро максимум.

# 84
За трансфера бяхме в Semsan-160 ТЛ стаята, а за пункцията в Orya - 180тл.Двата хотела са почти един срещу друг.

# 85
Благодаря ти много, Пухче! Ще ги видя.

# 86
Дайте отзиви за Orya hotel

# 87
Дайте отзиви за Orya hotel
   Понеже вече бях и в двата хотела,следващия път определено ще избера Оrya пред Semsan.В първия бяхме за пункцията.Единствено не ми хареса,че нямаше добър WI-Hi, и затова за трансфера реших да отидем в  другия,а  то същата работа, че и по-зле.        В  Orya персоналът бяха усмихнати и любезни , които въпреки,че не говорим английски,а им обяснявах с ръце и крака,проявяваха търпение и желание да ни разберат и да ни помогнат. Стаята ни се почистваше всеки ден, сменяха  хавлиите, слагаха нови принадлежности в банята.В Semsan - точно обратното:нелюбезни, дразнеха се,като питаме нещо; стаята беше супер малка, в душ-кабината едвам се обръщаш и водата течеше извън нея, и после цопаш из банята; не чистеха ,даже и сапун не ни оставяха!

# 88
Здравей, Пухче! През цялата стимулация ли бяхте в Турция? Чета, че някои я правят в БГ.

# 89
На 1-ви и 6-ти ден от стимулацията ходех-преглед,купувах си лекарствата от клиниката , и се връщах.На 10-ия ден отидохме-преглед,лекарства,останахме 2 нощувки, на 12-ия ден ми беше пункцията  и същия ден се върнахме в БГ

Общи условия

Активация на акаунт