Пациенти на клиники Бахчеджи

• 85 957
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Ние нали мислим да правим втори опит там с ПИД, та писах на Фатме да я питам дали връщат нещо, ако не се стигне до трансфер. Отговори ми, че се връща сумата за трансфера, но трябвало да провери колко точно. Аз повече не питах, реших като отида да го уточня. Та се сетих за вас, Meg_4e
puh4e05. Бях чела преди време из форумите, че това го правят в Мемориал. За Бахчеджи незнаех. Дано ви компенсират от там! Simple Smile

# 61
По - скоро се надявам да имаме нещо добро за трансфер, ама нека първо да започнем

# 62
Някой да е правил ПИД в Бахчеджи?

# 63
Някой да е правил ПИД в Бахчеджи?

Да, аз. Мога ли да ти бъда полезна с нещо?

# 64
Само на  5дневни ли правят ПИД, или може и на 3-ти ден?

# 65
По принцип може и на 3 ти. Но не зная как процедира нашия доктор

# 66
При нас изобщо не беше коментирана такава опция за ПИД на трети ден. Доктора категорично каза, че ще ги чакат до пети и на тези,които оцелеят ще направят. Иначе на 5- ти ден имахме три многооо добри бласта ама само един беше годен.
Най-добре е да се коментира с док и ембриолог.

# 67
Здравейте момичета! По актуалните въпроси, които коментирате:
1. ПИД правихме на пет дневни ембриони, изчакват ги до бластоцисти и тогава вземат клетки за изследването.
2. През 2015 година когато правихме опита и не се стигна до трансфер, тогава поисках да ни върнат парите за трансфера. Върнаха ни 700 и няколко лева (не си спомням точната цифра).

# 68
D _ Ivanova, за колко време ви излезе резултата от ПИД?

# 69
D _ Ivanova, за колко време ви излезе резултата от ПИД?
20 дни, след като преведеш сумата тогава ти казват резултата Wink

# 70
Здравейте, момичета! След като прочетох разказа на meg_4e7, направо се стресирах и се чудя какво да правя, защото и аз се бях спряла на тази болница, също така с много големи надежди, че ще ми помогнат, ще ми обърнат по-голямо внимание и т.н., то за такова отношение не си струва да ходя дотам, в БГ си имаме лечение на конвейер и грубо отношение. Мислех, че там моралът е на друго ниво, бях чела, че часове отделят на един пациент, че имат ясна стратегия и знаят какво правят, а сега съм много разколебана... А на meg_4e7 й желая много късмет и да намери правилния лекар! Много късмет и на всички момичета!

# 71
Sisi345, всяка от нас преценява къде да отиде и поема риск. Аз лично не намирам никаква прилика между болниците в София и Бахчеджи. Разликата е не просто очевадна ами направо космическа, но това си е моето мнение и усещане. Аз имам доверие на доктора и нямам никакво намерение да се местя.
Безспорен факт е че meg4e  e разочарована и с право, но това че при тях е имало проблем не означава че при всички го има.
Успех каквото и да решиш, пък има и други клиники в Истанбул, отиди виж в поне 2 и тогава прецени.

# 72
Здравей, Dundiu86! Благодаря за отговора! Аз не съм ходила нито в София, нито в Турция, но за съжаление, нямам възможност да обикалям, за да събирам впечатления. Заради работата на съпруга ми не можем да пътуваме много. Исках да се спра на болница и направо да отида там, естествено, ако не ми допадне нещо, ще отида другаде, но не мога да обикалям болниците, за да събирам впечатления, което е минус за мен, знам, но освен време, нямам и нерви. А и все пак, когато отидеш в болница от такъв ранг, очакваш адекватно лечение. Такова поведение не може да се нарече "частен случай". Не ме притеснява това, че meg_4e7 не е успяла, а отношението на доктора и координатора към нея. За мен такова отношение не е нито професионално, нито морално. Да се опитват и да я мамят с пари, дори в БГ не ми се е случвало, нали си има точно фиксирана такса, какви са тези постоянни обърквания, за които много момичета пишат, не се сърдете, ама ми идва на ум поговорката: "Хубава работа, ама циганска." Вярно е, че личните впечатления са най-меродавни, но нали за това е форумът, да си помагаме и да си споделяме опита. Успех ти желая! Успех на всички момичета!

# 73
Sisi 345, моя съвет е да си запазите час в Мемориал и Бахчеджи или в един и същи ден или в два последователни дни. Така няма да губите никакво време и ще извлечете максимална информация и впечатления. В Бахчеджи признават спермограмата на Мемориал, така че ще се получи без проблем. Вярно ще ви е интензивен деня, но пък определено си заслужава.
Не споря как са се държали с meg4e, само казвам че към нас не е имало такова отношение и аз съм доволна.
Желая ти успех каквото и да решиш и ако имаш нужда от съдействие или информация за Бахчеджи пиши по всяко време Simple Smile
П.П. В София ми направи много добро впечатление доктор Калчев, който до месец ще отовори своята собствена клиника (преди беше в Малинов). Няма да чакаш колкото за Надежда, а отношението е прекрасно и има доста доволни и забременели и при него.

Успех Simple Smile

# 74
Здравей, Dundiu86! Simple Smile Много ти благодаря за подкрепата! Още се колебая за болницата, която да избера в Турция, но ще реша, като му дойде времето. Ще потърся инфо за доктор Калчев, не го бях чувала. От БГ болниците се бях спряла на "Виена Ин Витро център", после на "Свети Лазар", защото всички пишат, че са много доволни, от първи опит успели, дали е вярно не знам, но след дълги размисли реших да отида направо в Турция. Интересува ме дали се плаща на координаторите и дали може да се свържа първо с тях и те да ми запишат час. Също така там да направим спермограма и цветна снимка, вместо да носим оттук, дали е удачно, защото кога ще станат, че да ги погледнат. Засега тези въпроси ме вълнуват. Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт