Пациенти на клиники Бахчеджи

• 85 952
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Здравей meg_4e7, съжалявам за ужасните ви преживявания! Наистина не знам какво да кажа, явно имат проблем със стимулациите при пациентки над 40 години, защото много не успяват. Истина е че възрастта има значение, но има и много жени, включително и майка ми, забременели след 40 по естествен начин.
Ние за момента нямаме оплакване, нито към Фатме, нито към д-р Карликая, нито към клиниката. Разбира се, всеки случай е индивидуален. Аз също писах на доктора след неуспеха ни и той ми отговори в рамките на 2-3 дни, като ми беше изпратил имейл с подробни отговори на всичките ни въпроси.
Дано намерите вашето място и да успеете да си имате детенце, защото това е най-важното. Успех!

# 46
Здравей meg_4e7, съжалявам за ужасните ви преживявания! Наистина не знам какво да кажа, явно имат проблем със стимулациите при пациентки над 40 години, защото много не успяват. Истина е че възрастта има значение, но има и много жени, включително и майка ми, забременели след 40 по естествен начин.
Ние за момента нямаме оплакване, нито към Фатме, нито към д-р Карликая, нито към клиниката. Разбира се, всеки случай е индивидуален. Аз също писах на доктора след неуспеха ни и той ми отговори в рамките на 2-3 дни, като ми беше изпратил имейл с подробни отговори на всичките ни въпроси.
Дано намерите вашето място и да успеете да си имате детенце, защото това е най-важното. Успех!
Здравей, Дънди 86!
Благодаря ти за хубавите пожелания - нека ти се връщат стократно ! И скоро да имаме повод, и ти, и аз, и всички момичета, да се похвалим с хубава новина и пухкав финал!
 Успех!

# 47
Meg_4e, а аз се чудех защо толкова време няма новини от теб! Сигурно е ужасно да се  започне опит с надежди и ентусиазъм, който да приключи с такова разочарование! Ние сме пред втори опит там и като прочетох снощи поста ти, останах като попарена. Не можах даже да пиша веднага. Пожелавам   ви да успеете напук на всичко!

# 48
И аз точно така се почувствах....попарена...

# 49
За съжаление унивесална формула няма! Както има недоволни момичета от Мемориал, така има и от Бахчеджи, така има и от всички клиники. Наистина е ужасно, когато имаш едни очаквания и се разминат с реалността, за това е хубаво да се отида на преглед на повече места и тогава да се вземе решение къде ще се продължи. Такива "изпълнения" не са изключение за никоя клиника, за голяма наше съжаление, защото в крайна сметка ние сме потърпевши Sad
И въпреки всичко, аз за себе си нямам никакви оплаквания и докато не ме разочарова по някакъв начин доктора ще продължа при него, просто за момента не виждам нищо по-добро от наша гледна точка.
Ще търсите ли друга клиника в Истанбул или ще пробвате в България?
Наистина се надявам на хубава развръзка и скоро да ни зарадваш, че сте успели!

# 50
Не сме се отказали.Ще направят първичен преглед и в двете клиники и сами ще изберат.Само аз чета форума и така й спестявам поне тези емоции.И добре че не чете...като знам колко отчаяни бяха след неуспешните опити!Повече от 6 месеца отказваше дори да говори за инвитро. Дано всички имаме късмет и при избора на лекар и при самата процедура!

# 51
Не сме се отказали.Ще направят първичен преглед и в двете клиники и сами ще изберат.Само аз чета форума и така й спестявам поне тези емоции.И добре че не чете...като знам колко отчаяни бяха след неуспешните опити!Повече от 6 месеца отказваше дори да говори за инвитро. Дано всички имаме късмет и при избора на лекар и при самата процедура!

Ваня, вече след първия опит зад гърба си усетих каква е горчилката на неуспеха. Но трябва да се изправим и да продължим напред, а момичетата от форума наистина дават сила и кураж в тези наистина трудни моменти. Аз лично трудно преживях неуспеха, защото ни даваха шанс от първи опит 60%, а ние не успяхме с два перфектни ембриона. Но благодарение на Пухчето и другите момичета се съвзех, след отговора на доктора съвсем се успокоих и сега съм готова за втори рунд Simple Smile Така че не трябва да губим надежда, голяма част от момичетата успяват, може да отнеме време и сили и пари, но повечето успяват.

# 52
# 53
И на дъщеря ми в Англия даваха 60% успех с два перфектни ембриона...Много пъти й повтарях,че просто този път са от другите 40% .Вярвам,че следващия път и тя и вие ще успеете!

# 54
puh4e05 . И аз така се почувствах след пункцията, но вече съм по  добре! Разочарована съм от отношението им в клиниката най 
вече. Можеше още в началото, когато Карликая видя 1 фоликул, да каже, че тр. да спрем, а не да ме пита, дали продължаваме?! На прегледа през месец май видя 4 фоликула и ни изпрати у дома с 1 инжекция Овитрел , да сме опитали по естествен начин! Тогава шанса ни беше по  голям. Нещо се разминаха нещата. Не казвам, че щях да успея на 100 процента тогава, но щях да имам  повече яйцеклетки.  Когато тр да ме преглежда в последните дни, влизаше, правеше прегледа за 10 минути, без обяснения и излизаше. Това се случи. Надявам се всички да успеем и да гушнем един ден дечицата си! Simple Smile

# 55
Др. Карлъкая не ви ли обяснява какъв е процента на успеваемост на +40? Все пак, като се ръсят толкова много пари, би било редно да знаете какво да очаквате, нали? И това трябва да ви съобщи самия доктор. Той не е магьосник, за да постигне непостижимото.
Статистиките в интернет са за жени под 35-36г. И са ясни. Статистиките за жени +40 и особено +42 са драстично различни.

Аз също имам някои забележки в работата му, сравнявайки с подхода на бившия ми доктор, но сега няма да ги споменавам.

# 56
Здравейте! Искам да помоля, ако има някой от вас в момента в Турция да ми купите една опаковка Циклопрогинова. Моля ви, помогнете ми!!!

# 57
Meg_4e 7, интересува ме (предполагам и други) след като опитът ви се каселира, върнаха ли ви някаква сума, понеже е нямало трансфер?? Би трябвало.

# 58
Meg_4e 7, интересува ме (предполагам и други) след като опитът ви се каселира, върнаха ли ви някаква сума, понеже е нямало трансфер?? Би трябвало.
    Здравей, пух4е! Не са ни върнали никаква сума , платихме всичко в деня на пункцията и така си останаха нещата. Не знам, ОТ Бахчеджи дали връщат някаква сума при неуспех. Ти кажи, ако знаеш нещо по въпроса. Simple Smile / Извинявам се, че не пиша на нов ред , но Ентъра ми е блокирал и не става./

# 59
Ние нали мислим да правим втори опит там с ПИД, та писах на Фатме да я питам дали връщат нещо, ако не се стигне до трансфер. Отговори ми, че се връща сумата за трансфера, но трябвало да провери колко точно. Аз повече не питах, реших като отида да го уточня. Та се сетих за вас, Meg_4e

Общи условия

Активация на акаунт