Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 242
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
За пръв път четем в темата, че Карлъкая прави вливки. Добре, че научих. Ще настоявам да ми влее и на мен  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 241
Нали сега беше в Америка пак на обучение, сигурно е научил някоя магия там Sunglasses Joy
Важното е резултати да има!

# 242
Дунди ...може да е и от българските му пациентки.Сигурна съм че всяка от тях има изписана такава терапия:smile:
Когато дъщеря ми му изпрати изследванията си се извини че някои са на български.Той и отговори че при толкова б.г. пациенти вече знае български!

Момичета я аз да попитам дали съм разбрала правилно?
Каква е практиката при Карликая? Преди ЗЕТ размразяват всички тридневни ембриони и ги оставят да се развият до пети ден...избират един или два от най–добрите и ако има други добри ги замразяват пак. Или размразяват само два ..три?
То ако има достатъчно ембриони де...

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 09:52 от Ваня Харбалиева

# 243
Хаха, къде ще ходи милия ще го научи и още как! Нищо чудно скоро да започне да ни и отговаря Wink

# 244
Здравейте, момичета! Hug Как сте? Този път пребиваването ни в Турция беше по-спокойно. Прегледът при д-р Карликая мина добре, клиниката ми хареса, не ми допадат само схемите на заплащане. Чака се увеличение на цените от януари с около 15-20%. Емине ми каза, тя беше на смяна. Много мило момиче. Месеци наред имах само по 1 фоликул, този месец докторът видя 2 и 1 доминантен. Надявам се и другия месец да имам повече, но може и 1 да нямам, кой знае... пуснахме спермограма, още не знаем резултата. Прегледът беше кратък, много не говори д-р Карликая, аз също нямах много въпроси. Изписа ми инжекция Оветрил, за да опитам по естествен начин, каза, че проблеми не вижда, и той като останалите се чуди защо не съм забременяла през тези няколко години, преди да се изчерпи толкова ЯР. Каза, че това е проблемът при мен. Споделих, че в Мемориал са ми дали 1% шанс, той каза, че неговата прогноза е около 15-20%. Нямаше стратегия  в момента. Каза да отида на 2-ри ден от следващия цикъл, за да преброи фоликулите и да обмисли възможностите за стартиране. Питах за ФСХ. Каза ми, че за него нямат значение стойностите, да не се кахъря толкова за това, за него от съществено значение са фоликулите. Този месец имах ФСХ - 25,6, с най-много фоликули досега. Беше любезен, много вглъбен някак си, сериозен и замислен, вдъхна ми доверие, мисля, че мога да му се доверя, усетих, сякаш там е моето място и имам по-голям шанс за успех. Това е общо взето. Попитах как се брои 1 ден от МЦ, останах учудена и объркана с това броене... Каза, че за първи ден се брои, когато ти е дошло, без значение часа. Много мислих и реших в Бахчеджи да продължа. Дилемата при мен беше, че ако остана там, шансът, който ми дадоха в Мемориал, отпада. Не знам дали ще сгреша, но чувствам, че в Мемориал няма да помогнат за моя случай, не знам... Д-р Карликая иска ЦС преди ЗЕТ, ако се стигне дотам, естествено, каза, че ще правим задължително ПИД, без да го попитам. Момичета, споделете вашето мнение, какво мислите? Благодаря! Hug

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 16:37 от sisi345

# 245
Не са добри новините за увеличението на процедурата...15–20% хич не са малко и това ще ни обърка плановете за януари!Не знам дали ще се справим финансово.То все такъв ни е късмета!
Иначе която и клиника да избереш няма да сбъркаш...но все пак Карликая има много успехи при двойки с много неуспехи;висока възраст.Има и индивидуален подход.
Ние май ще решим в последния момент в зависимост от цените на клиниките.Ех пак ме хвърлихте в размисъл...

Сиси...благодаря за информацията че можеше да се окажем в небрано лозе.Сега ще следим цените на сайтовете им!

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 17:27 от Ваня Харбалиева

# 246
След като ТР пада, нормално е да се вдигнат цените на стоки и услуги. Мои познати, които редовно ходят на пазар в Одрин, казват,че всичко е нагоре.Не ми се вярва само Бахчеджи да вдигнат,все пак трябва да са конкурентноспособни.

# 247
Моля, Ваня! Благодаря! Hug Така казаха, още не се знае. За тези, които са започнали през декември, цената остава същата. Твърдо реших да остана при Карликая, за мен там е по-добрият вариант. В Мемориал се убеждавам, че няма индивидуален подход, както ми каза омега27. Не се ядосвай, Ваня, най-важна е каузата и крайният резултат. Дано да имате късмет! Желая ви го от сърце! Hug

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 22:03 от sisi345

# 248
Ех, сиси, върна ме няколко месеца назад, когато и ние търсехме клиника. По същия начин след прегледа и аз и мм бяхме сигурни че това е човекът/ лекар, в чийто ръце ще се оставим. Желая ви успех и само хубави неща да пишеш Wink
Относно цените, дори и да пада лирата, като плащаме в евро не би трябвало да има значение. Много неприятно с тези цени, но сте прави, ако вдигнат едните, ще вдигнат и другите.

# 249
не ми допадат само схемите на заплащане. Чака се увеличение на цените от януари с около 15-20%.

Какви  са схемите на заплащане, Сиси?
Успех ти желая!

# 250
Благодаря, Dundiu86! Много късмет ти желая и аз! Hug Благодаря, Щефи! Hug Не ми харесва схемата на плащане, поне аз така я разбрах, никога не можеш да си направиш сметката и цената е ориентировъчна, а не точна. Така ги виждам аз нещата. Моля, да споделят мнения момичета, които са плащали. Благодаря! Да кажа какво съм разбрала. Първо плащам 1880 лири, за стартиране на ин витро опит. Ако не се стигне до пункция, поради каквито и да е причини, дори и на другия ден да се пукнат фоликулите, защото аз разчитам на 1, дето се казва, пари не се връщат. Преди пункцията се дава останалата част от сумата. Смятат ти на техен курс еврото, според останалите лири, които имаш да даваш. Уж в евро е обявена цената, те ги искат в лири, оттам ги пресмятат по техен курс в евро. Не е да кажем, както е в Мемориал, даваш първоначално 650 евро, после останалата част, точно и ясно. Тук искат лири, че после ги обръщат в евро. Как тогава е сметната първоначалната им цена в евро - не знам. Това не ми харесва, защото и да нося евро в кеш, пак ще се превалутира по техен курс, затова няма смисъл, ще плащам с карти. Единствено не ми хареса начина на плащане.

# 251
Най-изгодно е да платите цялата сума в евро, в брой (като още преди стартиране сте уточнили колко е)  наведнъж в деня на пункцията.Ще се съгласят.Даже може в началото да си траете и на втори, трети преглед  като ви кажат нещо координаторките, съвсем небрежно да кажете, че не носите пари и ще платите всичко преди самата пункция. В евро .Ако по някаква причина прекратите опита и не стигнете до пункция, тогава ще дадете само тези 1880 лири.

# 252
Да, обаче Емине ми каза, че ще трябва да платя преди стартиране, също, че всичко се обръща от лири в евро. Освен това сега на този преглед, на който ще отивам, не се знае дали ще започна процедура, за него трябва ли да плащам?

# 253
Здравейте момичета! Не съм писала две години но с удоволствие чета темите. Искам да дам кураж на всички вас. Доверете се на доктор Карликая и се оставете в неговите ръце. Неговият подход е наистина индивидуален и всяка ситуация е различна. Аз му повярвах преди 2 години и имам прекрасна дъщеря на 1г. и 4 месеца. На 17.11 отидохме с мъжът ми само на преглед и да поговорим кога е възможно да направим трансфер , а ето че вече съм бременна. Щастлива съм и пожелавам това щастие на всички вас. Вярвайте и ще се случи. Успех на всички!

# 254
О... каква хубава новина! Честито!
Да се връща на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт