Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 235
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, помагайте ... върнах се от Турция след трансфера, с 2 банки интралипид.
Днес звънях е Америмед и в Хил, и ми отказаха да ми направят вливането ..... Sad
Дайте идеи къде да пробвам ... притеснила съм се много!

Touch, моля те не се притеснявай за такива неща. Пази снежковците от нерви Simple Smile отиди в Малинов. Обади се и попитай, но аз когато ходя за инжекции дори и рецепта не са ми искали.

Успех!

# 271
Да..и аз мисля че в репродуктивните клиники ще направят вливката. Успех!Чакаме високо ЧХГ!

# 272
Благодаря ви много за позитивизма! Simple Smile сега ще ги пробвам Simple Smile дано да се съгласят ... Simple Smile

# 273
Здравейте отново момичета! d_ivanova направихме трансфер на естествен цикъл по препоръка на доктора.
Относно плащането ние го направихме с карта, като първоначално поискаха 1540 лири които бяха 330 евро

# 274
Наистина сте уцелили момента...Браво !

# 275
toch, успех! Стискам силно палци! Hug На мен ми се обади Емине за спермограмата, има проблем, каза, че не е съвсем отчайваща, с ИКСИ ще стане, малко читави сперм. има, бавно подвижни били, почти не е възможно естествено забременяване, но не е и изключено, може би, затова не съм забременявала 3г., когато при мен бяха добре нещата, чакам да ми я изпратят на имейл.

# 276
Sisi,  а в България правили ли сте? Има ли разлика в показанията?
При нас в БГ ни казаха че е много зле положението, в Турция ни казаха че е съвсем добре, даже може и някога и естествено да станело...
Но пък той пи и добавки 3 месеца...

# 277
Ох, да ти кажа, Dundiu86, преди 3г. правихме някаква, ама много елементарна. Нямахме представа тогава, а и не приех нещата при сърце, това ми изигра лоша шега, тогава имах добър резерв, хормони, всичко беше идеално, изпуснах си шанса, така трябвало да стане... помня, че пишеше 70% увредени, нещо такова. На 47г. е съпругът ми. От август пие Андрозитол, кю10, омега 3.

# 278
Сиси, не се ядосвай, то ако знаехме всичко каквото ще се случва напред, нямаше да изхарча стотици левове за презервативи с мъжа ми да се пазим 5 години.... Ама каквото такова Simple Smile
А пускали ли сте изследвания за уреа и мико плазми и за хламидия? При мм се оказа че имаше уреа плазма, която след като излекува и пи добавките 3 месеца и имаше огромен резултат. Той пи ортамол фертил плюс. Бая са скъпи, но при него имаха ефект. При някои няма никакъв.

# 279
Благодаря, Dundiu86! Hug О, презервативи и аз купувах в началото, до ден-днешен си го припомняме и се смеем, накрая изхвърлих толкова много в кофата , че и от скъпите Smiley Много отдавна се изследва само за хламидия, нямаше. Аз сега си пуснах, нямах.

# 280
[video][/video]Здравейте, момичета Simple Smile
Да ви разкажа какво е развитието с интралипида .... е в момента съм най-накрая вллючена на системата. Отказаха ми всички клиники и болници в София, за които се сетих - Надежда, Америмед, Токуда, Хил ... накрая в Малинов само се навиха. Преборих се и с доц. Русев, който се появи (най-накрая!) и искаше да ми вливат 10 мл, след като от Турция са ми изписали цялата - 250 мл ....
Одисеята ми с доц. Русев е дълга. Признавам, че е голям специалист, уважавам много опита му, но след изследванията, които ми назначи на 22.11. и резултатите, които излязоха 1 седмица по-късно.... просто изчезна 😳 след над 60 позвънявания (в един момент спрях да ги броя) на личния му телефон, както и на рецепцията в клиниката, дойде време да заминавам за Турция за трансфер, след почти 600 лв за изследвания и без да сме направили нищо за имунологията. А аз съм след няколко коремни операции и имам всички екстри - НК, ембриотоксини и т.н.
След днешната ни абсолютно случайна среща с доц. Русев, той много наблегна на нуждата да си влея имуноглобулин. То трябвало са се направи преди трансфер, ама след повечко въпроси от моя страна, се оказа че може и сега. Цената била 498 лева!!! 😳😳😳
Моля, споделете опит - някой правил ли го е, къде, на какъв етап в процеса и колко е струвало?
Благодаря много!

# 281
Според Русев имуноглобулина ще подпомогне имплантацията ли?
Иначе мисля че в Малинов ще ти влеят и него.Цените във всички клиники и на препарата и на вливката ще са горе–долу еднакви.

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 11:53 от Ваня Харбалиева

# 282
Според Русев имуноглобулина ще подпомогне имлантацията ли?
Иначе мисля че в Малинов ще ти влеят и него.Цените във всички клиники и на препарата и на вливката ще са горе–долу еднакви.
Според него имуноглобулина ще подтисне ембриотоксините, които щели да убият ембриона.
Уффф ще ги проверя цените навсякъде тогава...

# 283
Пускай печатницата за пари...и направи една вливка за твое спокойствие.Така ще знаеш че си направила всичко което зависи от теб. Успех!

# 284
Имате предвид имуновенин. Той подтиска по-добре от интралипид, но е по - вреден, по-рисков. Но ще те държи повече време. Например на мен ми бяха казали да избирам или имуновенин веднъж в месеца, или интралипид всяка седмица. Защото НК клетките ми се покачваха изключително бързо дори след вливка.

Общи условия

Активация на акаунт