Пациенти на клиники Бахчеджи

• 86 066
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета! Следя ви от извесно време и сега се реших да пиша. И на нас ни предстои ин витро опит при др. Карликая. В момента съм на противозачатъчни които той ни изписа. След като ми дойде МЦ би трябвало да започнем процедурата. Радвам се на положителните резултати които споделяте. На нас ще ни е трети опит. Имаме един в Бг. и един в Мемориал, за съжаление неуспешни.  На 33г съм и се надявам този опит да е нашия Hug!!! По мой изчисления би трябвало на 22.02 да ми е 1 ден от цикъла, но понеже до сега не съм пила противозачатъчни и незнам дали ще е точно тогава. Ако някой е пил моля да сподели. Ще пътуваме на 19.02, като изследвания нищо не са ни искали. На първоначалния преглед имахме всички изследвания. Мисля тези дни за се свържа с Фатме и да я попитам. Стискам палци на всяка от Нас и дано Бог е ни благослови с прекрасни дечица!    

# 481
iovis, стискам ти силно палци, миличка! Много късмет ти желая от сърце! Hug
Като спреш противозачатъчните, идва ти до 3-5 дена, при мен е било така,
обаче аз пък много вдигам ФСХ, затова и да ми изписват, ще откажа.
Хвръква над 40, при мен се получава обратен ефект.
Аз ще ходя в края на март живот и здраве.

# 482
Ми и моето фсх беше 17 миналата година когато направихме опит в Мемориал. И от 10 извадени Я. не стигнахме и до трансфер.  Тази година го пуснах декември и беше 12. Карликая ми изписа противозачатъчни и каза, че при цикъл може да започнем процедурата. Сега писах и на Фатме. Но мисля , че ще ми пуснат изследвания като отидем там .Дано не е високо фсх!

# 483
Там едва ли ще ти пуснат, освен ако не поискаш, по-добре си ги пусни тук,
преди да тръгнеш, аз така правя. Това, че аз вдигам ФСХ от хормонални препарати,
не означава, че и при теб ще е така. Като провериш, ще разбереш. Успех! Hug

# 484
Сиси..няма как да ги пусне тука..защото те ще са в Турция преди първия ден на цикъла. ФСХ се пуска на на втори ден от цикъла...няма как да стане в България.
Йовис не е лесно точно да се уцели втори ден на цикъла...но вземи под внимание че при болшинството момичета цикъла идва на третия ден след спирането на противозачатъчните.При много малък процент идва на четвъртия ден.Смятайте.Ние с дъщеря ми уж смятахме..съобразявахме и самолетните билети и отпуските и пак я объркахме малко.Не че стимулацията не може да започне и на трети ден от цикъла..но най–добре от втори.
Йовис..щом вие ще сте там ..няма страшно да изпуснете втория ден..а пък др.Карликая сам ще прецени кои хормони да пусне..и най–важното ще преброи антралните фоликули.
Пожелавам ти много успех!Всички ти стискаме палци!

# 485
Да точно това е, че не можем да го проверим в Бг, пък и не знам дали ще е верен резултата след противозачатъчни. Ние за това по- рано ще тръгнем. Последното харче ми е на 16.02/ вечерта в 23:00 ако има значение. Пътуваме на 19.02 / вечерта точно на 3 ден след спирането. Дано е добре. Охх момичета много ми е притеснено и с нервните усещам, че ми играят от време на време.
Фатме ми писа , че утре ще ми пише...
Успех на всички и ще ви държа в течение Hug

# 486
Йовис..добре е така..дори може да сте един ден по–рано!Но по–добре  отколкото да закъснеете.Ще стане..само карай по–спокойно!

# 487
Благодаря за подкрепата Ваня Hug!
Дано да няма изненади!!! Приятна вечер на всички...

# 488
Здравей Йовис и добре дошла в темата 😀
Желаят ти да ти е последен опит и скоро да си мама!
Носи си пак документите и изследванията на прегледа. Ей, така за всеки случай. Карликая ще те прегледа и ще преброи антралните фоликули. Той се води основно от това което вижда с очите си, а не толкова от показатели.
Ще ти дадът лист с инструкции за следващите дни и ще ти покажат как да си биеш инжекциите. Ти вече имаш опит, но все пак Simple Smile
Относно противозачатъчните на мен ми идва на 4ти ден, аз съм от изключенията 😂
Отидете си по-рано, тамън ще се настроите, пък ако вземе че ти дойде по-рано, влизаш в букинг и запазваш стая за една вечер и готово. Най-важно е спокойствието. Лично аз съм много спокойна в ръцете на доктора, макар и понякога прегледите да са кратки. Колкото и да е бързал, ако имам въпрос винаги ми отговаря спокойно и изчерпателно. Фатме, ако не ти пише днес, я подсети следобед, защото май все още е сама и изключва в някакъв момент.
Успех и пиши как върви всичко Wink

# 489
Съжалявам, пропуснала съм това, че на тази дата ще си там. Според мен тръгни, когато ти дойде,
няма смисъл да ходиш предварително, но разбира се, ти си знаеш.
Най-важното е да си спокойна, не се притеснявай, мисли си, че отиваш на курорт.
Въпреки че бях сама, чудно си прекарах.
И аз като Dundiu86 бях много спокойна и сигурна, че д-р Карликая ще направи най-доброто за мен,
без значение, че понякога е нямал много време, това лично мен изобщо не ме притеснява,
също ми е отговарял на въпросите.
Него не го интересуват хормоните, а фоликулите, затова ти казах, че едва ли ще ти пусне изследвания,
може би, ако настояваш, аз затова, когато тръгвам, ги пускам, но за ин витро опита, не си пуснах.
И доктора, и Фатме, както и персонала, не ме натовариха ни най-малко психически,
напротив, бях много спокойна, обстановката в клиниката също ми действаше успокоително.
Мемориал може да е голяма болница, но си е чисто и просто една болница,
докато в Бахчджи интериора те отпуска, не се чувстваш в клиника, поне при мен е така.
Успех! Стискам палци! Hug

# 490
Да ви се оплача - таман се засилих за опит и бам - задържах фоликул. Вече е станал 33 мм и е с разнородно съдържимо отгоре на всичкото. Или противозачатъчни или да ми го аспирират в Турция. Това са ми алтернативите.... Ако го аспирират, на следващия цикъл може пак да се напълни. Ако пък пия противозачатъчните, може да не се махне, а и ФСХ сигурно пак ще ми скочи, въпреки че ме убеждават, че обратното ще се случи.... Не знам направо. Писна ми жестоко. Идва ми да ревна с глас. Не мога да разбера защото не може 1 нещо да се случи без 300 клизми.

# 491
Дес, не се разстройвай! Hug Много е неприятно, но приеми го, че може би е знак,
че не е сега времето да започнеш процедура. Не знам какво да те посъветвам,
аз вдигам ФСХ точно като теб от хормонални, при мен също беше от задържан фоликул,
чак след 2 месеца го свалих. И аз това се питам цял живот: "Защо все така ми се случва?",
но до ден-днешен нямам отговор, освен че така е било писано.
Стегни се! Няма да се отпускаш!
Звънни и обясни на Фатме какво е положението или най-добре пиши направо на д-р Карликая.
Стискам ти силно палци! Hug
iovis, забравих да ти напиша, че стимулация се почва и на 3 ден,
не е задължително да си там на втори. Аз започнах на 3 ден, пътувах на втори ден през деня,
пристигнах вечерта и на другия ден отидох на преглед, обаче сега мисля да пътувам през нощта
и направо сутринта да отида на преглед, въпреки че така е по-тежко, но няма да плащам за хотел,
вечерта ще си тръгна обратно за БГ и ще се върна на 6 ти ден за преглед, ако ще започвам стимулация.

# 492
Вече говорих с Фатме. Тя пита Карликая. Той предложи аспирацията, ако не искам да пия противозачатъчни. Премислих и реших, че може би е по-добре все пак да пробвам с противазачатъчните.... Ох, дано се махне до цикъла. Лошото е, че зверски ме боли. Направо не мога да я търпя.

# 493
Дес, аз лично бих отишла да го махнат. Както решиш. Дано всичко да е наред!
Късмет, миличка! Hug
От задържан фоликул нямам болки, но получавам силни кръвоизливи,
ама нещо жестоко, все едно цялата ми кръв е изтекла, не мога да го опиша, 2 пъти така ми е ставало.

# 494
Des, извинявай но не разбрах: ако го аспирират в турция ще може ли веднага да започнеш стимулация или пак ще чакаш? Много гадно, но и аз като Сиси, винаги когато нещо не зависи от мен си казвам че съдбата ме предпазва от нещо.
Всичко ще е наред, помисли кое е добре за твоето тяло и действай.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт