Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Развеждаме се

 • 13 661
 • 83
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 36 458
Трудно ми е да приема, че семейството ми се разпадна... това ми е била детска мечта... да създам здраво семейство. Така е , не ме обича. Просто не мога да го проумея.... заедно бяхме 5 години....

Ми явно нямаш умствен капацитет за да проумееш. Първо сте се оженили не по желание, а защото си забременяла. Първа грешка - допуснала си забременяване. Второ сте се оженили без да си наясно дали можете да живеете заедно в битовизмите, а не само да се обчикате като си рисувате сърчица. И трето, почти съм сигурна, че си виждала кусурите му и преди сватбата, но си се надявала като всички глупави момиченца, че "нещата ще се оправят". Да, ама нещата никога не се оправят, а се задълбочават. И сега плачеш. Съжалявам, че съм груба, ама все някой трябва да те отрезви и да те изправи пред истината.
Пък това, че хем ти е посягал, хем си го молила да се върне, просто не мога да го коментирам ooooh!

# 46
 • Мнения: 2 470
Авторката, а майка ти какво казва за побоя и душенето?

# 47
 • Мнения: 488
Ще си съсипеш живота, ако останеш с този. За насилниците и побойниците това, че те обичат, не им пречи да те бият Много, влюбени в жените си, мъже, ги пребиват. Едното няма общо с другото. Избягай от това и не съсипвай и детето си. Кой крив-прав, как е тръгнало, нищо няма значение. Нищо няма да се промени, обиквнео само ссе влошават тези ситуации. Може и да има 2-3 месеца и повече привидно спокойствие и хармония и винаги после всичко се повтаря. Обади се в някой център за насилие над жени и ще ти разкажат много добре. Свържи се с Анимус, могат да ти дадат много добре съвети и подкрепа, ако имаш някакви колебания. Не трябва да се бавиш и ден повече с този човек, колкото и да го обичаш. Иначе ще си поредната смазвана жена, кояот си мисли, че тя е виновна, винаги намира оправдания на насилника във всяка ситуация и се убеждава, че като я обича, то другото ще се оправи. Запомни едно - има само един и единствен изход - раздяла - категорична, окончателна!

# 48
 • Монреал
 • Мнения: 1 384
Запомни едно - има само един и единствен изход - раздяла - категорична, окончателна!
Познавам една много арогантна кучка (това е заслужено определение и мнението ми е споделено и от неколцина други). Тъй като беше наистина красива успя да върже един наистина добър и търпелив мъж. След няколко години брак на човека почнаха да не му издържат нервите и да губи контрол. Разбирам го, защото тази мен ме вбесяваше за минути, а не за години. Тя естествено се изкара жертва (де факто е така), взе му детето + издръжка и приключиха. Наскоро разбрах, че пак се развежда, защото новият и мъж също я биел. Съвпадение, а? И аз да бях и аз щях да я млатя, въпреки, че на моята половинка за 20 години дори не съм вдигал ръка. Даже вербално не съм я обиждал (нито тя мен). Балансирана връзка се гради от двама.

Няма мъж със 100% самоконтрол. Такова животно не съществува. Дали ще бъде провокиран от някой наглец в трафика, дали коварно гаменче, дали арогантна кучка...всеки си има своя лимит.

Така, че съм любопитен да чуя и другата страна с историята на авторката.

# 49
 • Мнения: 4 518
Хахаха ще ме разбиеш. И какво сега, всички мъже са лабилни ли? И толкова тъпи, че вместо да си съберат багажа и да си тръгнат, решават, че трябва да бият? Някак си не мога да повярвам. Да се нервираш и да те избива на агресия е едно, и мен ме избива понякога, но живо същество съм удряла (за да причиня болка) само веднъж и защитавах сестра ми.

# 50
 • Мнения: 2 400
Все пак, как се  стигна до боя?Питам авторката ,а не публиката.

# 51
 • Мнения: 45 977
Е, тя писа, искала да поговорят за физическия тормоз. Но на него очевидно не му се е говорело.
Цитат
Посягането, скубането , душенето му бяха за добър ден. Един ден му казах, че така не може повече. Че чувствата ми са охладнели и искам да говорим. А той пак хукна да си тръгва. Опитах се да го спра, но последва брутален побой.

Няма мъж със 100% самоконтрол. Такова животно не съществува. Дали ще бъде провокиран от някой наглец в трафика, дали коварно гаменче, дали арогантна кучка...всеки си има своя лимит.
Не е вярно. Познавам много мъже с такъв. Жени също.
Както и жени, които не могат да се контролират.

# 52
 • Монреал
 • Мнения: 1 384
Не е вярно. Познавам много мъже с такъв. Жени също.
Както и жени, които не могат да се контролират.
Това, че мъжете за които говориш на признават, че са имали изблици на агресия няма нищо общо с факта, че е възможно да имат такива при определени обстоятелства. Не бъди наивна!

# 53
 • Варна
 • Мнения: 35 471
НСЧ, тук съм склонна да се съглася със Земонти. Ти не живееш с въпросните  "много мъже и жени" за да дадеш гаранция за това. И ако не си ставала свидетел на такива изблици у тях, това не значи, че няма такива.

# 54
 • Мнения: 45 977
Говоря за хора, с които съм живяла или познавам отблизо и съм ги виждала във всякакви ситуации, включително такива, в които друг човек би бил предизвикан (даже от много по-малко).
С мъжа ми живея под един покрив вече 20 г., 100% съм убедена, че не би ударил, били сме във всевъзможни ситуации.
Баща ми също е с много голям самоконтрол.
Всъщност познавам много малко хора без такъв, включвам и съседи (всичко се чува) и приятели, с които сме живели години наред и съм видяла какво ли не, причинено от техните партньори.

# 55
 • Мнения: 29
Хора посари му счупена играчка за 9,99 лв за кръщенката.. а има възможност. Sad не се свени грам....нещастнииик

# 56
 • Мнения: 3
на колко сте години?

# 57
 • Мнения: 29
Тегля му майната.... вече НЕ СЪЩЕСТВУВА ЗА НАС!!!! НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!!!

# 58
 • Мнения: 45 977
На кръщене не се ли подаряват символични неща, плюшена играчка, нещо дребно?
Подаръкът е най-малкият ви проблем...

# 59
 • Най-красивата страна
 • Мнения: 12 033
Много хубаво ,че си е тръгнал.Така е по-добре и за детето.Никога повече не позволявай на никой мъж да те обижда и да те удря.Никоя жена не заслужава такова отношение.
В никакъв случай не го прибирай отново,защото той няма да се промени,а напротив ще стане още по-лошо.


Общи условия

Активация на акаунт