Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 388
  • 936
  •   1
Отговори
# 675
  • Euskal Herria
Съседката ни явно вече или се умори, или си изчерпа репертоара. От рано сутринта ги беше подкарала по домова книга у тях. Сега е тишина и спокойствие. Мъж, деца, рода - всички строява.  Joy

# 676
Съседката ни явно вече или се умори, или си изчерпа репертоара. От рано сутринта ги беше подкарала по домова книга у тях. Сега е тишина и спокойствие. Мъж, деца, рода - всички строява.  Joy
Янче, това онази бойната, дето си простираше пиргите ли е?  Joy Май и преди си разказвала, че ги строява у тях.

# 677
  • София
Тази е от мойта кръвна група. И аз така ги строявам по домакинска книжка. Ама то с толкова тестостерон на едно място, няма начин. Освен ако не си Серина, нали...😂

# 678
  • Euskal Herria
Същата, Осмичка! Скоро не си е прала екстеншъните и не ги е окачвала на въжето да съхнат  Mr. Green.

Белинда, тая на боя докарва Серина (Уилямс). Като се покаже през прозореца, крещи на децата си долу на испански. У тях кара къде на испански, къде на техния си език. 

# 679
Мале, аз дето най- малко пазарувам Жакито ме цитирала. Обаче от показаните никои не са моите. Аз бих избрала с нисък дебел ток и каишка през прасеца, такива си взех последно от ССС. Ние сме язовир Цонево, в една страхотна къща, басейн, ловене на риба, кой каквото иска. Хич не ми се чува за учене на мен. Като се сетя, че каката завършва сърцето ми се свива

# 680
Belinda,  а бъркаш ли им имената като им се караш?

Лятото, като се събирах с братовчеди, баба ми едвам ни оправяше и като се ядосаше на някой изреждаше всички имена, докато стигне до правилното, а ние вече седяхме и се хилихме и на нея и минаваше Simple Smile.

# 681
  • София
Не само като им се карам, ами изобщо много си им бъркам имената. Особено на бебето, непрекъснато му казвам Бобо😞 Нещо не мога да му свикна с името, макар че много го харесвам. Това е защото до последно мъжа ми се тутка с избора, ако помните. Ако бяхме избрали име в 6ти месец, нямаше сега да го наричам с името на брат му, горкото😂

# 682
Явно пак по нощите те е събудил калпазанина Simple Smile. Имаш оправдание да ги бъркаш поне Simple Smile.

# 683
  • София
Дрисльо! Кой ака в 5 часа?!

# 684
Ха ха. Ужас. Има ли шанс пак да си полегнете или сега като му е олекнало е готов за игри и забави?

# 685
  • София
О, не, приспивам го в момента, даже вече спи. Хайде, гътам се и аз, на теб прекрасен ден😙

# 686
Мерси, и дано да успееш да поспиш още.

# 687
Дрисльо! Кой ака в 5 часа?!

Явно Козуначко и мойта котка Mr. Green
Събуди ме с яко ровене в котешката тоалетна, която умишлено е на другия край на апартамента ама... Може и тихо да го прави това свещенодействие, ама може и не тихо.  До сега се натисках и се отказах. А тя след като се олаби я нахраних и се върна да спи при мъжа ми. Говедо! (котката, не мъжа). Поне си легнах в 10 та не ми е кахър Grinning

Ха добро утро!

Тони, присъединявам се към мнението на момичетата, че ще се окаже безобиден проблема.

Ще измисля нещо за закуска и съкровището като се наспи ще ходим на село. Ще берем сливи, смокини и круши. Добре, че имаме казан за ракия, че не се виждам да правя сладка и компоти Grinning

# 688
  • Варна
Аз писах за Стиг Ларшон, че майка ми следи за негови неща. Сега ще я светна защо няма повече и няма й да дочака. Хич няма да е доволна.

# 689
  • Ямбол
Добро утро, ранобудници. В 5 и нещо съм станала и аз да отворя магазина.
Мъжът ми е на събор в Жеравна и съответно си взе компютъра, а аз се мъча със стария лаптоп на сина. Ужасно ме дразни шрифта и не знам как да го оправя. Някой случайно да има идея? Във всички браузъри е един и същ. С Уин 10 съм, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт