Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 402
  • 936
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, препоръчайте ми възможно най-добър специалист детски кардиолог, защото на Кати са й открили шум на сърцето и ще откача. Уж лекарят казал, че не е притеснително предвид това, че е с бурен растеж, но мен това ни най-малко не ме успокоява.

# 661
Велковски

# 662
  • sofia
Тонка, не откачай. Кардиолог не мога да препоръчам, но на сестра ми й откриха същото, на тази възраст (може и малко по-голяма да беше). Правиха някакви изследвания и казаха на няколко години, през пубертета на всяка, да се ходи на преглед. До момента няма никакви проблеми ( на 32 е в момента).

# 663
  • Euskal Herria
Подкрепям. Както и останалите от детското отделение на Националната кардиологична болница/Трета градска.

# 664
  • Mediterraneo
Стискам палци на всички боледуващи, минаващи през изследвания и преживяващи драми, прегръдки!

Не знам как и защо не се случва първата смяна в бг образователна система! Има нещо изначало не таман, не както трябва, ама темата ще отече. Тук учат само в една смяна, всичко е уредено прекрасно, под строй дето се вика. Автобус, стол за хранене, извънкласни занимания, всичко си има.

Аз съм много доволна, че отметнах за 2 часа доста неща. Купих си подарък за РД, взехме на малката учебниците( ох, излязоха ми 15 евро, дават ни едни чекове за 160, иначе щеше свят да ми се завие пак), прибрах прословутата МВ от ремонт, напазарувах седмичния пазар. Сега излизаме на вечеря по повод.

Милениум е страхотна трилогия! Тъкмо я завърших вчера. За съжаление, Стиг Ларшон е мъртъв и не може да издава повече книги( някой писа, че майка му си купува всичко, което излиза, а те са само тези тричките книги). Но препоръчвам трилогията с две ръце!

# 665
  • София
Абе Тонииии😀Я се успокой! Физиологичен шум е това, най-вероятно, след като досега никой не го е чул. Повечето бързо растящи деца го получават в един или друг момент, израства се, споко! Заведи я в Кардиилогичната, щом искаш, но ще ти кажат същото. Ако беше с нещо вродено, досега да са го хванали, толкова пъти са й слагали слушалка.
Допълвам, да имаш предвид, че за физиологичния шум е характерно да се чува при висока Т и при определени позиции на тялото, а като се размести детето или Т спадне, той изчезва. Кати не беше ли с Т наскоро? Мога да се обзаложа, че става дума за точно такъв шум!

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 21:32 от belinda

# 666
Сватя, сега е късно да питам, но не е драма. И аз имах "шум в сърцето", каквото и да значи. Ако искаш утре ще питам плиятелката ми за добър детски кардиолог, но съм сигурна, че не е страшно.

# 667
  • Sofia
Тарти,честита да си,ако си рожденичка днес  bouquet
ТониHug,отидохте ли вече при Кати? Стискам палци да е неоснователна тревогата  Praynig.И аз подкрепям мнението на белинда,че до сега щом никой не е изказал подобни предположения, се дължи на боледуването и израстването  Peace.
Почвам Милениума и аз.
Сякаш четец и фитнес гривна да си заръчам за РД  newsm78.
Показвам ви мойта кукумявка Animal Smile CatAnimal Smile Cat как плажува:
Скрит текст:

# 668
Джена, всеки път се чудя как си я научила да излиза на каишка Laughing Това е най-послушната котка, която съм виждала. Моите винаги са били диванета Mr. Green

# 669
  • София
Белинде, точно като имаше Т и заради отита свекърите завели Кати в кабинета на завеждащия детското отделение лекар във Видин за второ мнение, че предната вечер са я преглеждали в Спешното и им нямат много доверие.
Вече ми дадоха номера на лекар от 3та градска, който 2 пъти седмично преглежда в клиника Надежда. За д-р Маринов става въпрос, ако някой го знае.
Утре ще му се обадя за да запиша час.
Досега сто пъти са я преслушвали и никой не ми е казвал подобно нещо.

# 670
Джена, тъкмо днес си говорехме с мъжа ми, ме тези две "играчки" са ни най- добрите попадения:)
Десетократно увеличихме движението и двамата, със сигурност спасителите ни мислят за луди, на всеки час часовникът  те кара да ставаш и да правиш по 250 стъпки, та лежим ние, вибрира алармата,  скачаме крос до водата, там подскоци и обратно крос, лягаме и след час пак;))) От страни вероятно е много смешно:)
Днес аз имам 15 500 крачки, а той 22 000, че игра доста тенис. Не падаме под 12 км. 6 от тях ги пробвгвам.
Той е свалил 3 кг, а аз един... Не е много, но се стегнах, доволна съм:)
Купи си, да се стимулираш:)

За четеца пък да не говорим без него не ходя никъде.

И благодаря за линковете за обувките😘

Тони, не се паникьосвай и брат ми в пубертета имаше такъв проблем, отшумя са година две, вече е на 30 и здрав като камък, пу пу! Ще се коснсултираш разбира се, но не откачай дотогава.🤗

# 671
  • Sofia
Жаки,опасявам се,че моята гривна ще пиука непрестанно...щото аз спортувам, ама в останалото време-лежперя  Blush и ще лъсне голата истина   hahaha.Сега уговарям младежа, да носим двамата гривни  Crazy. Мерси за препоръките  Hug и да ти кажа,че аз взех, че си поръчах един чифт от показаните еспадрилни сандали  Embarassed(розАвките Томми).
Осмичка, тя мойта е будала-види хавлийка и се нагнезди да мъти  hahaha,к'во да се мори да тича по двора.Току се засили и се откаже  hahaha. Послушна е да,  Heart Eyes,подава си лапичките да й сложа каишката, ноктите й изрязвам...Добринка.

# 672
  • София
Хаха, Джена, и твоят ангел слаб като на мъжо. Да беше ви събрал господ, тамън един етаж щеше да ви трябва да си събирате обувките😆
Тони, ще видиш, че ще е нещо безобидно, а като спадне Т може и да не се чуе въобще.

# 673
  • Sofia
Хаха, Джена, и твоят ангел слаб като на мъжо. Да беше ви събрал господ, тамън един етаж щеше да ви трябва да си събирате обувките😆
Joy един лев нямаше да се свърти.
Признавам си, че ти завидях за инициативния мъж...моят "само" захранва картата  Thinking Heart Eyes...това да отиде да ми избере нещо-абсурд  Crossing Arms.То и аз, че му намирах кусури на подаръците преди  Whistling.

# 674
Маринов също е много добър - точно заради физиологичен шум гледа щерката, когато беше на 4 и на ехо, но в Трета градска. Не съм сигурна в Надежда дали имат подходяща за деца апаратура, но вие сте по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт