Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 379
  • 936
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Джена, поне като те ядоса мъжът ти имаш удоволствието да извикаш на синът си "Х, ела да ти зашия един шамар" Simple Smile. - по повод имената.
Joy и те един през друг се редят и двамата  hahaha да ги шамаросам. Хич никой не ме отразява...обикновено единият казва на другия :" Мама на теб говори"  Crazy Thinking.Като говоря не се тревожат,ама млъкна ли и се спобутват и се ослушват кой е по-виновен  Mr. Green.

# 706
  • София
Добро утро,всъщност добър ден!
Реших да сефтосам новата версия на форума с отговор в тази тема.Нито съм я разучила,нито нищо,версията имам предвид!
От вчера ми е едно такова приповдигнато,детето ми се прибра и ми напълни къщата. Heart Eyes
Установих колко пусто е било без него,не че не го знаех,докато го нямаше.
Не искам да мисля за момента,в който пак ще замине.
По темата с галените имена и двете си деца ги наричам с галени имена,голямото само аз.

# 707
Така е супер Джена, поне знаеш как да ти се получи. Моят синковец, днес е супер мазен, защото ме убеди да има гости с преспиване. Чакаме трима младежи. Поне се оттървах от готвенето, защото ще ходят някъде на вън. Но целия ден е мил и кротък, явно се надява да не крещя много утре сутринта Simple Smile.

Дори и учи (облещено човече).

Аз на прибежки успях да изчистя и изпера. Остана ми да ги простра, но вали, а и да си оправя гардероба и тоалетката, защото там е ужас. На мен не ми пречи, но като кажа на детето, че стаята му е кочина и ме води до нея, за да ми я покаже.

# 708
  • Deutschland/HE
Някой сеща ли се за една рецепта за сладкиш, няколко пъти я гледам, но все не ми се занимава да я пробвам.
Помня само, че сместта е такава, че при печене се разделя на 3. Долната част става като блат, горната стои като крем...а третата...не помня какво се случва с нея. Simple Smile

Да не е т.нар. "Умен сладкиш"?

http://www.cookwithasmile.com/%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0 … 0%BA%D0%B8%D1%88/

# 709
Джена, когато съм вървяла по асфалтиран път в гората винаги съм срещала хора, които тичат и винаги се намираше един ортопед(той винаги ходеше), който ги поучаваше, че особено, когато са по нанадолище  никога не се тича, че е опасно. Не знам дали е истина, щото бая хора още си го практикуват.
Щерката е с име, което има и галени, но личното й ни звучи достатъчно галено, та така си я викаме.
Малкият има доста умалителни, но само едно ползваме винаги. Когато някой го викне с другите имена детето абер си нема да се обърне.
Даун, моите вчера бяха без технологии. Въргаляха се по замята и питаха какво да правят. Като давах идея се ослушваха и казваха, че така са си добре. Обаче щерката ме изненада. За първи път си подреди шкафа в дестката, барабар с половината гардероб. Днес отново ще са така, а утре ако можем ще сме на плаж в Гърция. Така че и тогава ще са без технологии.

# 710
  • ту тук, ту там
Малко ме е яд, че бебето няма хубаво галено и това единствено ме разколебаваше дълго време дали да го изберем, но накрая се примирих, защото само то ми харесваше как стои до името на баткото. Имам предвид най-вече да звучи силно и мъжествено като неговото. Иначе и аз редовно го наричам Бобче, като батко му. 😀

Не ни подмина вирусът, да му се не знае! Засега само бебето. Sad
Не сме спали, а чакам родата на гости за обяд!

Аз не разбрах, при Ванини отхвърлиха ли съмненията? Ако не, стискам палци за добри новини!

# 711
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, и аз ги наричам с галени имена, да не останете с впечатление, че не. Онова с мъжеството в имената остана в миналото, в тийнейджърската ми глава (щото 19 си е -тийн  Laughing) Още в момента, в който ми подадоха първото бебе в ръцете, вече мислех галени имена. Но понеже не постъпих разумно като Сбъдваща (да предвидя и галените имена да са леснопроизводими и добрезвучащи), се получиха смешни галени имена, както и да ги измислям, просто защото основата не предполага такива.

Дженка, толкова да ти отива писана на теб, че даже не мога си те представя без. Joy
А пък колко отпускащо и разтоварващо ми действат твоите постове - като омммммммм. Joy През постовете ти ежедневието ти изглежда така леко, безоблачно и удоволствено, че чак се размазвам и аз.

# 712
Аз съм си я показвала Пухлата тук, Джена, ама ето още една. Мъничка е, дребосъчеста, нищо че по снимки изглежда голяма котка, няма и 4 кила. Като дете имахме един голям сив Мишо, 8 кила мускул и тестостерон. Дзвер и половина. Беше ми като братче, правеше сериозни бели, ама го обожавахме. Оттогава сивите са ми голяма любов. Не мога да си представя да отглеждам куче, изобщо.

Имам да преглеждам хиляди снимки от морето. Мислех, че това море почти не съм снимала, пък то... пак съм се оляла. Щях да разказвам ... Накратко. Разпускахме максимално. Ударихме го на мързел и забавления, ядене на корем, плуване на корем и свобода. Острата липса на нет помогна много. Бяхме в същото безобразно евтино апартаментче с прекрасна гледка на целия Бургаски залив, поредна година сме там и още доста ще сме все там. Това море децата се прехранваха основно с миди, таратор, домати, миди, шопска салата, сирене, миди, препечени филийки,  миди и миди. Вероятно една мидена ферма е работила около седмица само за нас. Имаше дни, в които дори закусваха миди. Аман.

# 713
Здравейте, не съм ви чела от неделя. Сега ще се пробвам да наваксам, и почнах да чета отзад напред.
Тонка, преди няколко месеца водих Натали на двама кардиолози за такъв шум. При нея е от презатваряне на клапите. Казаха, че този вид презатваряне е характерен за високите, слаби, грацилни жени и момичета, особено ако са с по халтави стави. Те били и по-чувствителни и ревливи. Не пречи да спортува активно. Евентуално като стане на 70 години могат да се появят бодежи, които не са опасни, просто неприятни.И на нея го откриха като беше болна.

# 714
Сбъдваща, звучи страхотно. Направо запреглъщах за миди.

Абе какви котки гледате, моя беше почти 11 кила и не беше дебел (уж).

Дайте идея как да мариновам вратни пържоли и ребра. Утре пак ще се пробвам да ги пека на барбекюто, но днес имам време да ги объркоча с нещо.

И още едно питане, някой има ли добра рецепта за онова, шоколагеното, което изглежда като кексче/мъфин, но като се разчупи, отвътре шоколада е течен.

Извинявам се за идиотското питане, но нито съм го яла, нито правила, а детето поиска.

# 715

И още едно питане, някой има ли добра рецепта за онова, шоколагеното, което изглежда като кексче/мъфин, но като се разчупи, отвътре шоколада е течен.

Извинявам се за идиотското питане, но нито съм го яла, нито правила, а детето поиска.
Аз правя по тази рецепта и винаги става.
http://yoli-www.blogspot.bg/2009/09/blog-post_22.html

# 716
Лава кейк го има в темата ни с рецепти.
Даун, аз слагам горчица, малко сос чили, зехтин, водка/ракия, някоя и друга подправка(ние сме фенове на кориандър, но май в темата не се харесваше много), мед.....

# 717
  • Телиш/Плевен
Дайте идея как да мариновам вратни пържоли и ребра. Утре пак ще се пробвам да ги пека на барбекюто, но днес имам време да ги объркоча с нещо.
Ето. Hug

# 718

Аз правя по тази рецепта и винаги става.
http://yoli-www.blogspot.bg/2009/09/blog-post_22.html
И моята рецепта за шоколадово суфле е същата Peace

# 719
  • Sofia
Сбъдваща мечти,😍😽...очите ми останаха в тая сива разкошна пухавела 😍.
Свет, 🌼.
Даун,питаш за шоколадова суфле...имаше сполучливи рецепти в кулинарната книга.👍.
Моите все пак кандисаха на тичане.Надявам се да няма ранени.Синковецът ме примамваше с тях....да им нося водата 😲.Казах им до час, ако не се върнат ще ги чакам с колата на бар Шишарка 😂.

Общи условия

Активация на акаунт